Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Harvest... šalvěj se u nás prodává v různých směsích pro léčitele atp. tak nevím....
No,neviem síce,ktorú si myslel,ale na Slovensku sa predáva Salvia divinorum,sušené listy,dokonca aj extrakt ako etnobotanický materiál v smartshope.
link:www.smartdrugs.sk
Myslíš, že když budeš dealovat produkty ze šalvěje v saklících, tak tě nechaj bejt?Já to ale stejně myslel spíš z hlediska dostupnosti.Na zelňáku si jí nekoupíš!
Apofiss:
Pokud tomu komu ji prodavas reknes, ze je POUZE k botanickovyskumnym ucelum, nebo bys ji prodaval treba k provoneni mistnosti, tak ji v saklich muzes klidne prodavat.
Pokud bys ale rekl, ze je to urceno ke koureni, potreboval bys na to mit urcite potvrzeni.
snark: neznám ty konkrétní případy, který tady zmiňuješ, ale přijde mně normální, že pokud není určitá látka na seznamu zakázaných drog, tak ji můžeš klidně prodávat.
můžeš dělat vše co není zakázáno, nebo je to jinak?
myslíš že žijeme v "normální" době??? myslíš že fungují "normální" zákony??? fízlové zakládaj zločiný gangy - vydíraj lidi - prodávaj hulení - můžou si ve skutečnosti dělat co chtěj - ale to je OT - takže prosím Mody o zítřejší večerní smaz
myslím, že zákony "normální" jsou. jen jde o to, jestli je lidi dodržují. a ty případy kterýs tady jmenoval (zakládání zločinných gangů policajtama, atd.) jsou podle mě spíše vyjímkou. většina policajtů gangy nezakládá.
Ahoj vsichni MODI, dneska jsem Carlosovi navrhnul upravu pravidel. Postuju to i sem, aby se k tomu mohli vsichni vyjadrit. Prosim jen konstruktivni reakce, at se tady v tom jde pak orientovat !!!
Ahoj, jeste k tomu podpisu...Rad bych navrhnul nove pravidlo. Pokud vim, diskuse kolem podpisu se tykala prodeje nelegalnich veci, jako jsou treba rizky a nebo -nedej boze- dokonce huleni. Slo tam taky o salvej divotvornou. Navrhuju tedy, aby byla ZAKAZANA REKLAMA na cokoliv, co je podle ceskeho prava zakazana latka. Tou je samozrejme marihuana a jeji rostliny(tedy i rizky), o salveji nevim, to by se muselo zjistit. Seminka ale nelegalni nejsou, a to ani kdyz jde o seminka dobre genetiky, tim jsem si naprosto jist. Nemluvim tady o tom, co se pres bazar prodava, pokud nekdo chce riskovat s rizkama, at si riskuje, nebude ale smet mit reklamu v podpisu. A dale: pokud si nekdo rozjede stalej business (=prodej toho sameho vice nez treba 5x), bude pozadan tebou o prispevek na provoz serveru, a pokud neprispeje, nebude smet mit reklamu v podpisu(ale prodavat bude smet dal, nebude se vsak smet zminovat o prodeji mimo bazar=nebude si delat reklamu ani jinak, nez jen podpisem).
Ad prispevek...to at si rozhodne uzivatel sam dohodou s Carlosem, podle me nejdou urcit nejaky procenta, protoze neco je dobrej business a neco je jen tak aby se toho nekdo zbavil. Pokud mam treba hodnotit podle sebe, dal jsem Carlosovi 10%, ale nevim, jestli je to malo nebo hodne...cejtim to jako "akorat", a tim bych se i ridil pri dalsich dohodach. Neni to tu prece o businessu, ale o informacich, tak z toho ten business zase tolik nedelejme.
Ad Snark: ...hehe :-))))) ..viz "nikde na serverech typu Groweru sem nezažil takovou anarchii že by lidi diskutovali s modama o jejich rozhodnutích a zpochybňovali vůli admina kterou modi reprodukují do praxe svojí činností - místo toho abysme si toho vážili tak se eště zbytečně krafe a šťourá"....
....No jo, jsi prece na Groweru, a ne v armade, feel free, at zije anarchyjeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! :-)