Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hm, mě cíga voní, ale jen jako tabák-ne zapálený-to je smrad, že by skaňour pad, když už tak Krakonoše (několikrát do roka). Tak dva měsíce sem kouřil o výkendech v hospodě, ale že by to mělo nějaký kladný efekt (uklidnění apod.) to ne, akorát mi hučelo v hlavě a blbě se mi chlastalo, jinak bych řek, že "dělnický " mají v poslední době solidní comeback-kouří je spousta lidí.
Dobrá kombinace: pořádnej doutňas (tabák), sud piva nebo dva a pár kámošů k němu a nemusí bejt ani hulení (nekamenujte mě vysvětlím-když se chlastá tak se chlastá a po jointu se chlastá blbě).
driv sem kouril hodne cigarka a v kombinaci s hulenim mi to ted hodne odrovnalo plice..proto radim vsem...zabijte ty parchanty nestoji to za to lezet ve tricreti na plicnim s poslednim stadiem raka...
Slepec
Tak to udělej tak jako by se to dělalo s chlastem (dyby tu bylo povoleny hulit)
Prostě nehulíš cíga, ale jenom zelenou a během toho se ti ztratí závislost na gígách a pak je jednoduchý se vzdát marihuany (jen ten poslední krok vynecháš )
No prostě až budeš chtít hulit dáš si jointa a po 20 jonticich denně nebudeš mít náladu na tabák, ale uznávám, že asi skončíš na psychiatrii (ale bez závilslosti na tabák )
teda to Te Yasmeene obdivuju, ze Ti to pripada tak jednoduchy...ja kouril asi 10 let ( i 20 dene) a od novyho roku zkousim prestat, porad musim mit v hube sirku nebo cucat bombony...jenom cekam az nejakej sluknu
...ale tentokrat vydrziiiiiiiim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
No s tabakem jedině když už není zbytí.Ale osobně si myslim,že do jointa tabák nepatří.A že to dává víc (s těmadle názorama už jsem se ve svým okolí taky setkal) si taktéž nemy slím.A že někdo šetří? Možná že má za tři,ale vojebává sebe..
Můj názor je sic trochu zkalen faktem, že jsem kuřák, ale brko bez tabáku ?
Když je trafka vlhká, tabák to vakompenzuje. Neškrábe... a radši 2 menší brka, než 1 gianta
Jo, do fáji si čistou radši ani nepředstavujua do vodníce taktéž.
Jo jo... sem jen kuřák
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
do ganji tabák nikdy to si rači dám fajfku když mam málo tak si špeka nedám.ale do skaňoura ho cpu dycky trochu aby líp hořel. ale jinak ne to si to cgo dám rači po zahulení.
chlapi, chlapi, sakra to je ale rozmazlinku mezi nama...teda tak to na me pusobi....nase banda je na tom tak, ze (nepisu daleko, to bych si nedovolil) ze kdykoliv se kdokoliv chysta vodpalit brkozu, tak kontaktuje blizniho, esli nahodou neni nekdo pobliz anebo se na clena, kterej dorazi treba az za hodku, ceka (treba 4lidi) dokad neni pritomnej...uplne vsechno rezeme tabakem (co je, ale hlavne LM,Madla) a to vsichni - cudku tak 1:1, skero 1:3 ,navic je prdel, ze sme 2 nekuraci, proste jenom spekozovci. Jasne, ze se vse (tedy cistota kurby) odviji dle kvantity vlastnich zdroju, tot asi stezejni pri otazce rezani brk ci ne,ale zrejme diky tomu si dokazeme vychutnat cokoliv do posl. dousku, i kdyz pravda zni to jiz jako klise neb se tim holedba uplne snad kazdej...
...navic nevim ci je to jiz zpetnou toleranci ganji, tzn cim dyl hulis, tim Ti staci min, abysis uvedomil prave ten paradni stav zmastenosti,ale zpravidla posl. rok cejtim najezd max do 2yho kola podavacky, u skera po trech prdech (proste muj styl)
(tzn cca 20s) u obzvlast nadanejch modelu to maka iklidne do 10s.
Ale to jenom, aby bylo jasno, ze tabak cudce nic nebere.
Je samozrejme faktem, ze je to hlavne tim, ze to proste musime kupovat za ty nepekelny castky 3kila/g, u nas g =max.0,8 pro predstavu, proste prdelakov jedna radost.
Proc si sakra nemuzeme koupit geso skera za kilo? Rok sem fungoval na Pyrenejskym polo. a gram maroka sem kupoval za 0,90euro a to
na tom uz logicky museli mit typci z Maroka, jez to privedli na svet a co to nahazeli do more,pak kdo to vylovil na spanelsky strane, pak do to poslal do site...takze nas problem bude ciste a jasne pouze v panech botanicich, kterej teda vzdavam dik,ale presto sou to holici. Mozna, ze se po letosni moji prvni varce taky zhejckam a skoncuju s rezanim brcek,ale rozhodne bych nedelil hulice na prasata, co vyhulej vsechno a slechtu, ktera si dava topy...naopak na klasicky nonamy a jeste k tomu ganjovy nedam dopustit a myslim, ze cela nase skvadra. Jinac kdo by rad vedel neco vo vyrobe Maroka, tak rad vysvetlim, protoze tak jak se to tady prezentuje, to absolutne dabluzel nechodi...Edbeasy. Take it weedy
nedavam tabak vubec, jsem nekurak a gdyz zahulim s tabakem tak se me mota hlava... kdyz mam malo tak si dam radsi bong... ale gdyz je malo zeleny tak k hasi hold musim sat tabak....
Lidi mam pro vas tip. Ja to moc casto nepraktikoval protoze kdyz byl tabak tak nebylo s cim ho michat a kdyz byla ta podstatnejsi cast, tak sem si zapomnel koupit tabacek. Ale asi 4 roky sem pokuroval dymku a muzu rict ze kvalitnejsi tabak jsem v zivote nekouril. Dymkovy tabak - vetsinou virginsky voni mnohem lip nez tabak selsky z cigaret (naprosto se neda srovnavat), ale na druhou stranu 1. prekrije chut travy (i zapach ale vune vetsiny dymkovych tabaku vas opravdu uzemni...fakt mooooc vonavy) 2. neni urcen ke slukovani takze je zde nebezpeci ze vase plice budou v kelu driv nez vykourite svoji 100 krabicku tabaku (Dymku kourim 2x denne a na jedno nacpani se mi do ni vejde 3 az 5 gramu, a presto jsem techto krabicek vykouril zatim okolo 20ti, pricemz pokud budete michat v jointicich tak vam krabicka vydrzi sakra dlouho)...ale take by vam mela dosti prodlouzit zivotnost jointa...tento uslechtily tabak je vlhky a proto pomaleji prohoriva, ale ne hur!!! musi jen byt opravdu pekne ubalene cigarko ...NEDAVAT do bonga, kvuli vlhkosti pousti jeste vice tzv mocuvky, ktera by vam bongo pripadne sluknu pekne zas...
No nic pokud nekdo chcete zkusit, tak mi napiste pm - protoze druhu je strasne moc - a ja vam podle vasich kriterii mohu pomoci s vyberem tabaku (rozdily v nich mohou byt opravdu tak velke ze vas jeden polozi obsahem nikotinu a druhy vam bude chutnat jako svestky. ....Opravdu zajimavy a lidi co znam si to velice pochvaluji...Jo a jeste jedno negativum ... Zapach z vas nezmizi driv nez za dve hodiny....staci i jen to ze na vas nekdo kour dychne....Opravdu pekne se to vaze do latek ...No nic to je fsechno...chuz.