Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » michaný vs. čistý
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Co ti libi lepší, michaný nebo čistý jointu?
michaný
čistý
nevadí
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Yasmeene
Stálý Člen

Karma uživatele Yasmeene - 77% PěstitelskáKarma uživatele Yasmeene - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Startky sou naopak nejčistší cigára, protože tam dávaj čistý tabák a nikterak ho neparfémujou ani neupravujou, prostě bez přísad, proto Startky.

Jo jinak přestat kouřit je neuvěřitelně snadný.

No one can live forewer (except)
Yasmeene

Old Post 07-01-2003 v 22:04 PM
Yasmeene je offline   Profil uživatele Yasmeene   Find more posts by Yasmeene   Foto galerie člena Yasmeene   Click here to Send Yasmeene a Private Message   Add Yasmeene to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Hm, mě cíga voní, ale jen jako tabák-ne zapálený-to je smrad, že by skaňour pad, když už tak Krakonoše (několikrát do roka). Tak dva měsíce sem kouřil o výkendech v hospodě, ale že by to mělo nějaký kladný efekt (uklidnění apod.) to ne, akorát mi hučelo v hlavě a blbě se mi chlastalo, jinak bych řek, že "dělnický " mají v poslední době solidní comeback-kouří je spousta lidí.

Dobrá kombinace: pořádnej doutňas (tabák), sud piva nebo dva a pár kámošů k němu a nemusí bejt ani hulení (nekamenujte mě vysvětlím-když se chlastá tak se chlastá a po jointu se chlastá blbě).

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 07-01-2003 v 23:06 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
havran
Nový Člen

Karma uživatele havran - 0% Pěstitelská

Palec dolů hulit jen ganju Příspěvek č. 67

driv sem kouril hodne cigarka a v kombinaci s hulenim mi to ted hodne odrovnalo plice..proto radim vsem...zabijte ty parchanty nestoji to za to lezet ve tricreti na plicnim s poslednim stadiem raka...

Old Post 09-01-2003 v 12:40 PM
havran je offline   Profil uživatele havran   Find more posts by havran   Foto galerie člena havran   Click here to Send havran a Private Message   Add havran to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Slepec
Tak to udělej tak jako by se to dělalo s chlastem (dyby tu bylo povoleny hulit)
Prostě nehulíš cíga, ale jenom zelenou a během toho se ti ztratí závislost na gígách a pak je jednoduchý se vzdát marihuany (jen ten poslední krok vynecháš )
No prostě až budeš chtít hulit dáš si jointa a po 20 jonticich denně nebudeš mít náladu na tabák, ale uznávám, že asi skončíš na psychiatrii (ale bez závilslosti na tabák )

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 09-01-2003 v 22:26 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marks
Nový Člen

Karma uživatele Marks - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

teda to Te Yasmeene obdivuju, ze Ti to pripada tak jednoduchy...ja kouril asi 10 let ( i 20 dene) a od novyho roku zkousim prestat, porad musim mit v hube sirku nebo cucat bombony...jenom cekam az nejakej sluknu
...ale tentokrat vydrziiiiiiiim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 10-01-2003 v 07:24 AM
Marks je offline   Profil uživatele Marks   Find more posts by Marks   Foto galerie člena Marks   Click here to Send Marks a Private Message   Add Marks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 70

2 rybmen

hele, tohle se uz tady resilo.

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow
Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so

Old Post 25-12-2003 v 21:40 PM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wwidow
Stálý Člen

Karma uživatele wwidow - 0% PěstitelskáKarma uživatele wwidow - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

No s tabakem jedině když už není zbytí.Ale osobně si myslim,že do jointa tabák nepatří.A že to dává víc (s těmadle názorama už jsem se ve svým okolí taky setkal) si taktéž nemy slím.A že někdo šetří? Možná že má za tři,ale vojebává sebe..

wwidow

Old Post 26-05-2004 v 13:43 PM
wwidow je offline   Profil uživatele wwidow   Find more posts by wwidow   Foto galerie člena wwidow   Click here to Send wwidow a Private Message   Add wwidow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grizly
Stálý Člen

Karma uživatele grizly - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

[účet odstraněn]

Old Post 26-05-2004 v 16:42 PM
grizly je offline   Profil uživatele grizly   Find more posts by grizly   Foto galerie člena grizly   Click here to Send grizly a Private Message   Add grizly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chláma
Nový Člen

Karma uživatele Chláma - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

Tabák??, Proč ne, ale stejně je opravdu lepší vychutnat si brko čistý. Ale s tabákem to zas víc drtí do hlavy...

Old Post 16-06-2004 v 09:05 AM
Chláma je offline   Profil uživatele Chláma   Find more posts by Chláma   Foto galerie člena Chláma   Click here to Send Chláma a Private Message   Add Chláma to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

no mě tabák moc nejede a brčka mám raději čistá. ale zase to s tabákem líp hoří a není taková spotřeba, je to holt moje věčné dilema.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 16-06-2004 v 13:29 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hyena
Mrchožrout

Karma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

Můj názor je sic trochu zkalen faktem, že jsem kuřák, ale brko bez tabáku ?
Když je trafka vlhká, tabák to vakompenzuje. Neškrábe... a radši 2 menší brka, než 1 gianta
Jo, do fáji si čistou radši ani nepředstavujua do vodníce taktéž.

Jo jo... sem jen kuřák

Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.

Old Post 17-06-2004 v 13:34 PM
Hyena je offline   Profil uživatele Hyena   Find more posts by Hyena   Foto galerie člena Hyena   Click here to Send Hyena a Private Message   Add Hyena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaO
Stálý Člen

Karma uživatele MaO - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

do ganji tabák nikdy to si rači dám fajfku když mam málo tak si špeka nedám.ale do skaňoura ho cpu dycky trochu aby líp hořel. ale jinak ne to si to cgo dám rači po zahulení.

Old Post 18-06-2004 v 08:41 AM
MaO je offline   Profil uživatele MaO   Find more posts by MaO   Foto galerie člena MaO   Click here to Send MaO a Private Message   Add MaO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
edbeasy
Nový Člen

Karma uživatele edbeasy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

chlapi, chlapi, sakra to je ale rozmazlinku mezi nama...teda tak to na me pusobi....nase banda je na tom tak, ze (nepisu daleko, to bych si nedovolil) ze kdykoliv se kdokoliv chysta vodpalit brkozu, tak kontaktuje blizniho, esli nahodou neni nekdo pobliz anebo se na clena, kterej dorazi treba az za hodku, ceka (treba 4lidi) dokad neni pritomnej...uplne vsechno rezeme tabakem (co je, ale hlavne LM,Madla) a to vsichni - cudku tak 1:1, skero 1:3 ,navic je prdel, ze sme 2 nekuraci, proste jenom spekozovci. Jasne, ze se vse (tedy cistota kurby) odviji dle kvantity vlastnich zdroju, tot asi stezejni pri otazce rezani brk ci ne,ale zrejme diky tomu si dokazeme vychutnat cokoliv do posl. dousku, i kdyz pravda zni to jiz jako klise neb se tim holedba uplne snad kazdej...
...navic nevim ci je to jiz zpetnou toleranci ganji, tzn cim dyl hulis, tim Ti staci min, abysis uvedomil prave ten paradni stav zmastenosti,ale zpravidla posl. rok cejtim najezd max do 2yho kola podavacky, u skera po trech prdech (proste muj styl)
(tzn cca 20s) u obzvlast nadanejch modelu to maka iklidne do 10s.
Ale to jenom, aby bylo jasno, ze tabak cudce nic nebere.
Je samozrejme faktem, ze je to hlavne tim, ze to proste musime kupovat za ty nepekelny castky 3kila/g, u nas g =max.0,8 pro predstavu, proste prdelakov jedna radost.
Proc si sakra nemuzeme koupit geso skera za kilo? Rok sem fungoval na Pyrenejskym polo. a gram maroka sem kupoval za 0,90euro a to
na tom uz logicky museli mit typci z Maroka, jez to privedli na svet a co to nahazeli do more,pak kdo to vylovil na spanelsky strane, pak do to poslal do site...takze nas problem bude ciste a jasne pouze v panech botanicich, kterej teda vzdavam dik,ale presto sou to holici. Mozna, ze se po letosni moji prvni varce taky zhejckam a skoncuju s rezanim brcek,ale rozhodne bych nedelil hulice na prasata, co vyhulej vsechno a slechtu, ktera si dava topy...naopak na klasicky nonamy a jeste k tomu ganjovy nedam dopustit a myslim, ze cela nase skvadra. Jinac kdo by rad vedel neco vo vyrobe Maroka, tak rad vysvetlim, protoze tak jak se to tady prezentuje, to absolutne dabluzel nechodi...Edbeasy. Take it weedy

Old Post 18-06-2004 v 14:10 PM
edbeasy je offline   Profil uživatele edbeasy   Find more posts by edbeasy   Foto galerie člena edbeasy   Click here to Send edbeasy a Private Message   Add edbeasy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kernelerror
Grower drummer

Karma uživatele kernelerror - 94% PěstitelskáKarma uživatele kernelerror - 94% PěstitelskáKarma uživatele kernelerror - 94% PěstitelskáKarma uživatele kernelerror - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

nedavam tabak vubec, jsem nekurak a gdyz zahulim s tabakem tak se me mota hlava... kdyz mam malo tak si dam radsi bong... ale gdyz je malo zeleny tak k hasi hold musim sat tabak....

First-Time-Inbox-Grow; 150W; HYDRO-Drip; + PC automatizace <ZASAZENO>...
Project GreenHouse => OUT 04 by Kernelerror

Sviť si pro radost, bude toho vždycky dost...

-------------------------
!!! ŠHOT ME DOWN !!!
-------------------------

Old Post 19-06-2004 v 10:09 AM
kernelerror je offline   Profil uživatele kernelerror   Find more posts by kernelerror   Foto galerie člena kernelerror   Click here to Send kernelerror a Private Message   Add kernelerror to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Špičnik
Stálý Člen

Karma uživatele Špičnik - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

mno ja sem nekurak a brcka balim teda cisty... ale kdyz prinese taky nekdo jinej nez ja a je to michnuty s tabakem tak to taky zkousnu...

Old Post 28-02-2005 v 13:49 PM
Špičnik je offline   Profil uživatele Špičnik   Find more posts by Špičnik   Foto galerie člena Špičnik   Click here to Send Špičnik a Private Message   Add Špičnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mammoth
Nový Člen

Karma uživatele mammoth - 0% Pěstitelská

A co tohle? Příspěvek č. 80

Lidi mam pro vas tip. Ja to moc casto nepraktikoval protoze kdyz byl tabak tak nebylo s cim ho michat a kdyz byla ta podstatnejsi cast, tak sem si zapomnel koupit tabacek. Ale asi 4 roky sem pokuroval dymku a muzu rict ze kvalitnejsi tabak jsem v zivote nekouril. Dymkovy tabak - vetsinou virginsky voni mnohem lip nez tabak selsky z cigaret (naprosto se neda srovnavat), ale na druhou stranu 1. prekrije chut travy (i zapach ale vune vetsiny dymkovych tabaku vas opravdu uzemni...fakt mooooc vonavy) 2. neni urcen ke slukovani takze je zde nebezpeci ze vase plice budou v kelu driv nez vykourite svoji 100 krabicku tabaku (Dymku kourim 2x denne a na jedno nacpani se mi do ni vejde 3 az 5 gramu, a presto jsem techto krabicek vykouril zatim okolo 20ti, pricemz pokud budete michat v jointicich tak vam krabicka vydrzi sakra dlouho)...ale take by vam mela dosti prodlouzit zivotnost jointa...tento uslechtily tabak je vlhky a proto pomaleji prohoriva, ale ne hur!!! musi jen byt opravdu pekne ubalene cigarko ...NEDAVAT do bonga, kvuli vlhkosti pousti jeste vice tzv mocuvky, ktera by vam bongo pripadne sluknu pekne zas...

No nic pokud nekdo chcete zkusit, tak mi napiste pm - protoze druhu je strasne moc - a ja vam podle vasich kriterii mohu pomoci s vyberem tabaku (rozdily v nich mohou byt opravdu tak velke ze vas jeden polozi obsahem nikotinu a druhy vam bude chutnat jako svestky. ....Opravdu zajimavy a lidi co znam si to velice pochvaluji...Jo a jeste jedno negativum ... Zapach z vas nezmizi driv nez za dve hodiny....staci i jen to ze na vas nekdo kour dychne....Opravdu pekne se to vaze do latek ...No nic to je fsechno...chuz.

Old Post 28-02-2005 v 19:23 PM
mammoth je offline   Profil uživatele mammoth   Find more posts by mammoth   Foto galerie člena mammoth   Click here to Send mammoth a Private Message   Add mammoth to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mammoth! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:36 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás