Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj jahudko
Se strihanim jeste chvili pockej - sou na to jeste malee . . .
JA bych nechal poradne rozvinout to druhe paterko co ti leze a az dalsi bych stipnul . .
3
at rostou
nOrToN33-vlhkost v rustu bys mel udrzovat 60-90 procent.No a hnojit to nevim.Ja sem hnojit jeste nezacal a to rostu uz 7 den.Ale ten typek v tom filmu i grow chronic je hnojil hned jak to vylezlo ze seminka.Ovsem jen polovicni koncentraci a mel to jen v rockwoolu.
Původní příspěvek od Jahudka! nOrToN33-vlhkost v rustu bys mel udrzovat 60-90 procent.No a hnojit to nevim.Ja sem hnojit jeste nezacal a to rostu uz 7 den.Ale ten typek v tom filmu i grow chronic je hnojil hned jak to vylezlo ze seminka.Ovsem jen polovicni koncentraci a mel to jen v rockwoolu.
norton: citaj este raz co ti napisal jahudka citujem: "Ale ten typekv tom filmu i grow chronic..."
a ty sa ho spytas ako sa vola ten film...
co sa tyka mojho nazoru kedze ides hlinu urcit eby som nehnojil pretoze samotne substraty su predhnojene asi an 3-4 tyzdne tak vydrz! [aj tak by to nevyuzili]... a hnojit zacni trochu neskor ked budu rastliny silnejesie aby dokazali prezit eventualne spalenie hnojkou ... a v i grow chronic prave preto ze fical v rockwoole/ hydro tak musel hnojit kedze keramzit a rockwool v sebe asi vela zivin nemaju... to je moj nazor
ohladom vlhkosti: no neviem ci im vadi 30 % podla mna sa budu snazit prisposobit co moze spomalit rast pretoze nemaju idelanu vlhkost ... kym su male urcite by som ich zakryl vrchnymi castami PET flasiek [vid recyklacia pet v mojom podpise]
nOrToN33- film se jmenuje (I grow chronic) .Nekde tady na groweru je na nej link a pokavad bys chtel slovensky titulky tak jaman to prelozil.Ten film je opravdu dobrej.Mas tam prakticky navod na pestovani.Me se tam treba libilo zastipovani a nebo rizkovani.Ono kdyz to vidis ve filmu je neco trosku jinyho nez z fotek na groweru.
30 procent vlhkost je opravdu malo.To se pouziva na kvet.Ja bych bejt tebou koupil tu zvlhcovacku za 700.
Presne jak napsal joeart-prikrej to petkama.Ale radsi az to prikrejes tak si zmer teplotu i v tech petkach at neco neposeres.
Jinak mokry hadry,postrikovat vodu rozprasovacem (hmlovacem) i na steny skrine.
No a co by se mohlo stat kdyz budes mit malou vlhkost?Nekde jsem cet ze se kytkam stahnou pory kterejma dejchaj a tim padem nemuzou absorbovat tolik co2 kolik by bylo treba.Takze ti nejspis posrostou pomalu.Myslim jako joeart ze rozhodne nechcipnou ale prizpusobej se podminkam ovsem porostou rozhodne pomalejc.
Cafte... Potrebujem vediet ako dlho bude rastlinka rast a kolko bude kvitnut.. Teraz je v 11 dni rastu kedy ju mam prepnut..v kolkych dnoch..??? hmm.. Lebo Fotrik to chce vediet ako dlho mi to bude v izbe hucat...???
nOrToN33-no nevim to stoprocentne ale nekde tady jsem cet ze kdyz jedes ze semen musis to nechat minimalne mesic na rustu jinak to nevykvete.Ale kdyz jedes z rizku tak ti to povyroste po prepnuti jeste o 2/3 takze se to prepina podle vejsky skrinky.Rizek muzes prepnout hned pokavad chces bonzajky.Ze seminek se to po prepnuti taha jeste vic a kdyz to ma jeste navic mesic rust tak maly kytky to nebudou.
Jo a hod sem nejaky fotky at se muzeme podivat jak pokracujes.
OK uz som tu aj s Foto ..
Foto 1 - Clon.?(Nemal som kocky tak som to supol do zemeLen taka skuska)
Foto 2-Jack Herer Sadeny O 5 dni neskor
Foto 3-Jack Herer Sadeny O 5 dni neskor
OK uz som tu aj s Foto ..
Foto 1 - Clon.?(Nemal som kocky tak som to supol do zemeLen taka skuska)
Foto 2-Jack Herer Sadeny O 5 dni neskor
Foto 3-Jack Herer Sadeny O 5 dni neskor
Foto 4-ShamaN -Jeden z dvoch favoritov...
Foto 5-ShamaN -Jeden z dvoch favoritov...4 a 5 su tie iste Rastlinky
Foto 6-Jack Herer
Foto 7-TwinLight (Zastrihnuty dnes asi pred 5 hodinkami)
jetli chces at ti ten rizek cos dal do hliny zakoreni,lij tam dost vody at je tam trochu blaticko.Vetyvka potrebuje hafo vlahy aby pustila koreny.
S hnojenim u takovych prcku bud opatrny,radeji min nez vic.Ja hnojim behem mesicniho rustu jen 2x-3x,tedy spise jen tak aby se nereklo.
V kvetu hnojim kazdych 5 dni,davky rovnomerne zvysuju.Tak cus