Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ked uz, tak poriadne... Vidim ze si si dal zalezat a mas to vazne dost vychytane. 50 cisel ti bude stacit... staci pouzit drot, pletivo alebo kolienka.... Ako ta tak sledujem urcite nieco vymyslis. Vela stastia.
RESPECT
Ještě mě čeká pár drobných úprav. Dole přibyde jeden přisávací otvor. A do vrchního krytu paraboly se pokusím zabudovat odtah spolu s pachovým filtrem. Zatím jsem nevybral vhodný ventilátor.
Celkový pohled
Vertical 250W SHC Tesla
Horizontal 150W HQI Osram (vyjmutelná cooltube)
hexamin: blbě? jak blbě? odražené světlo má blbý směr, nebo se odráží menší procenta? Uvnitř to bylo smaltované, teď je to bíle nastříkané. Rád bych věděl v čem je problém a proč.
W3m3n0: Kdepak, dole pouze na růst, nahoře pouze na květ.
Tak jsem si to taky myslel.. byla by to dobra susicka,kdyz vypnes tu ultrasonickou vychytavku a zapnes obe vybojky Nechas kytky v kvetinacich a rovnou sbiras hotovej matros
kdepak, je to nadhera, ses fakt sikovnej. s tou vejskou to bude trosku o nervy ale myslim, ze se to da urcite vychytat, sam mam 250W a vejsku, pockej mrknu, nebylo to vic jak 60 cm od hrany kvetniku k stinitku.
zadnej scrog jsem neresil a jen s pomoci zahradnickyho dratu ohejbal vetve ke stranam kvetniku, ale muzes udelat horizontalne mrizku a vyplejtat kytky do ni, urcite to bude rychlejsi a setrnejsi anebo tu lampu spustit trochu niz a udelat v/scrog a kytky vypletjat do valce okolo ni.
podle me bude nejtezsi (nebo to spis bude nejdyl trvat) vychytat cas prepnuti a taky vhodnou odrudu.
jsem moc zvedavej jak to bude dal
Jo mimochodem,ta parabola je nahodou dost dobra,je to skoro idealni stinidlo na tyhle skrine podle me (teda az na to chlazeni trosku) Mozna se muze zdat blbej tvar,ale kdyz tu parabolu patricne upravis,tak to snad ani nebude svitit do jednoho mista... Ale jak nad tim tak uvazuju,nevyplati se uz rovnou udelat novy stinidlo nez se srat s upravou stavajiciho... Ale kdyz uz tam je,a navic tak pekne posazeny (jak p***l na hrnec ) tak nevidim duvod na tom cokoli menit
Edit : Co je sakra lednice Bauknecht To je neco od Horsta ?
hele pan mlha má skříň na páru, to sem eště neviděl
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.