Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ty vole vy si to prehazujete jak horkej brambor, to snad neni mozny takze rizky budou za mesic?!- to uz je docela pozde rozjet ho jako out...to je v pici...!
no tak já už jsem o něco dál já už vím že ze 4 kytek je jen jedna samice a ta jistota je tak na 90% to proto aby to ještě nebyl hermouš ale snad ne tak tady jsou fotky všech a pak jen té samice jinak je to poněkud líný model ale může to být dáno tím letním počasím a to že mám v matkárně pařák tak počítám že do 14 dnů by mohli první dva dostat svůj řízek já pak budu dále selektovat a to bude na dlouho ty co budou chtít a počkají dostanou řízek ze selektované matky tak se mějte čaj
Skoda ze jsem do toho nemoh jit s vama.To me opravdu mrzi.Mel bych zajem o rock bud.
hary-pokavad mas nejaky rizky nebo semena okamzite bych alespon 1 rizek nebo nejaky to semeno koupil.Udelal bych z nej samozrejme matku..
Je to nadherna kytka a libi se mi prave ta cervena.Nepestuju ani tak kvuli huleni jako me to proste bavi a tohle je alespon podle obrazku neco jinyho...Koukam ale ze tenhle thread je uz asi pase...
jahudko matku mám ale mám taky moc starostí jede řízek jsem už předal dál a další matku by měl mít imugnio já se dám do kupy tak za měsíc tak když ti to bude stačit tak se můžem dohodnout samozřejmě až budou mít všichni z naší party
hary-no ja se na to koukal ze jsou ve skutecnosti zeleny.Ale treba to zcervena pri kvetu..Je to docela dobry lakadlo ta cervena.A na tech strankach jsem se docet ze sice nema extra vynosy,ale ze je to kytka pro fajnsmejkry.
Jeste dotaz-uz jsi ji nechal vykvest mimo tech rizku?
tak to zase byla koupě čemu už má člověk věřit zlaté stré modely RB mě moc nepotěšil no posudtě samy jinak dva řezy už jsem poslal dál a doufám že imugnio ještě nějaké udělá ptotože já ted bojuji s plísní
Původní příspěvek od hary hlavně nečekej červenou barvu myslím že je to jen reklamní trik
Reklamní trik to asi nebude,protože "červená" barva se vyskytuje když je při kvetení-hlavně v poslední fázi-nízká teplota !!! Což je v indoor v podstatě nedosažitelný.
Greetings.....the color comes out in the end....cooler temps help........reds, purples,blues. blacks, and yellows. I get them all.......just about every time except in the peak of the summer,then its mostly yellow. Peace Soma