Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mimochodem chtel bych dodat ze se tomu tezko veri ,ale vy to i citete !!! jdete po meste a mate stihu ... ze kazdy na vas hledi a chce vas zabit nebo .... nejak zneuzit... UPLNE kazdy...nebo takove veci...PODOTYKAM ZE JSEM NIKDY NEBRAL TVRDE DROGY A TYTO ZAZITKY JSOU PO 2 LETECH BEZ HULENI...TAKZE JSEM BYL STRIZLIVY...
nebo jsem sedel na zidli a videl jsem jak se mi nejaky lidi vrtaj m mozku ... protste mi urizli lebku a vrtali se mi v mozku...(jako ve filmu Hannibal) ja vim vam se to mozna zda smeste , ale verte mi kdyz jste v tom , tak tomu VERITE...zdalo se mi ze jsem zabijel lidi...a tak kdyz jsem videl policajty co nahodou jeli kolem tak jsem utikal a schovaval jsem se pod postel...a takove nepekne veci... a ty hlasy v hlave vas v tom utvrzuji...nejhorsi bylo, ze jsem si nemohl rict ...clovece vzdyt tobe se to jeno zda ...protoze jsem mel kvuli rozdvojene osobnosti vypadky pameti treba na cely den...dnes vim , ze jsem skutecne nikoho nezabil ale v te dobe se mi zdalo ze po me jde mafie policie... jehovisti...a buhvi kdo jeste... treba jit v takovem stavu d oskoly bylo peklo...
nevyrovnani lide by se mysl rozsirujicich latek meli stranit
taktez doufam, pokud to tu sleduji nezletili, ze si rozmysli huleni pred tim nez psychicky vyzrajou, protoze trava obcas dokaze celkem slusne rozhodit psychiku mladeho cloveka, navic nevyrovnaneho
neber to jako utok, ale pokud jsi citil, ze ti to nedela dobre, nechapu, proc jsi s tim neskoncil, imho nekolik po sobe podezrelych zazitku by cloveku melo signalizovat, ze je neco spatne, takze to, ze jsi hulil rok je tvoje chyba
btw. koukal jsem na tve stranky a vsiml jsem si na uvodni strance prevraceneho pentagramu
jestli te nejakym zpusobem zajima satanismus nebo nejake veci okolo, tak znam par lidi, kterym z toho hrablo a to ani nic nebrali, nerikam, ze kazdy kdo se o to zajima je "sahlej", ale je rozdil "zajimat se" a "byt tim pohlcen"
trava pak spusti vsechen ten humus, co se v cloveku hromadi
jsou lepsi veci, kteryma si clovek muze zamestnat mozek
btw. jeste k tomu dodam, ze ten kluk co zabil a rozrezal tu holku, jak byl zminen v souvislosti s lysohlavkami, tak pry byl satanista, takze pozor tyhle veci se proti cloveku obrati
oo ja som si raz dala trosku moc,ete ked som s hulenim zacinale este,a to som lezala na zemi,wsetko mi bolo jednoo a normalne som mala pokozku zafarbenu na zelenohe ooo hned by som to wratila,podla mna ste najlepsie zhuleny ked ste prehuleny a wznikaju extremy o ooooo
Mno, možná to nebude to, o čem je tady řeč, ale já mám takový zkušenosti, když je venku zima. Někdy se mi holt stává (tak 2x do roka v průměru), že zahulim a pak když vyjdu ven tak se do mě pustí neskutečná klendra a začíná ona výše zmiňovaná fyzická reakce - třes celýho těla. Všechny svaly jsou maximálně napnutý a někdy dokonce tak silně, že mívám pocit, že už to kosti brzo nevydrží. Je to jako bych byl pod proudem elektřiny, sice nevim jaký to je, ale je to jedinný k čemu bych to dokázal přirovnat. Nejhorší na tom je, že to lze jen velmi obtížně zastavit. Ale jde to, alespoň u mě.
Chvíli to sice trvá, ale mě se osvědčilo snažit se co nejvíc uvolnit. Sice to moc ze začátku nejde, ale po chvíli se začnou dostavovat takový krátký okamžiky, kdy ten třes tak na vteřinku poleví a pak to začne nanovo. Ale tyhle okamžiky jsou klíčový. Snažim se je prodlužovat co nejvíc to jde a zároveň se dál uvolňovat, aby se tyhle krátký okamžiky objevovali častějc a častějc, až mě ten hroznej třes nakonec přejde. Je to celkem dřina a zápas na pár desítek minut, ale je to furt lepší než mít pocit, že už mi z toho tlaku praskne palice.
Vlastně to ani neni tím, že by mi byla zima, ale mám vyzkoušeno, že chlad je u mě jedním ze spouštěcích faktorů tohohle třasu. V létě se mi nikdy nic takovýho nestalo.
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
Nevím kde to mám dát tak pro to tady toto forum
Stalo se vám někdy že po silném modelu máte takovou menší haldu že se vám chce chcát a přitom se vám nechce a nebo že jste se pochcali a přitom jste se nepochcali?
Mi se to stává při silných modelech a sem s toho smutný protože mi to ten stav kurevsky znepříjemňuje.
Ale občas se mi to stává z obyčejné češtiny,ale to se musím už z ní hodně přehulit.
No trochu se za to stydím,ale nejsem začátečník.
Ale to je asi nepříjemná haluz,protože sem se nikdy nezechcal.
Rastamaniac::tak to mas dobre haluze ked sa cictis postaty a nie si.............mne sa zase ked chce srat pred hulenim,tak si pofajcim a po problemo.....A le inak sa stane ze sa trasiem,ale to vacsinou od tejto poj..... zimy..........
rastamaniac: jo, to neni zas tak neobvykle, me se stava ze dojdu na hajzl, stojim tam pet minut a nic nebo druhej extrem, ze zapomenu chodit chcat, do toho glgam a pak stojim na hajzlu a nemuzu to zastavit, vtipny jak se kolem me vystrida nekolik lidi a ja furt chciju... no, neni radno se moc prehulovat
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
mě se stalo včera v hospodě, dali sme brčko a šli na picu..je to mimochodem supr systém takle chodit na picu..dáme pivko, pak eště a eště aby sme nebyli an suchu a naraz z toho fajn stavu nak ulitavam dozadu.neco jako kdyz v NFS jedete na nitro,jesi vite o cem mluvim..uplně se to rozmazavalo a nemoh sem skoro existovat jak to na mě dopadlo..jenom sem se pevně opřel a čekal...
jinak s tim třesem je to myslim přirozené..tělo se třepe aby vytvořilo teplo, je to něco jako husí kůže akorát trochu víc..no a nahulení to vnímáte hlouběji..se mi taky občas stane že dorazim do hospody zvenku (jenom v zime) a trepu se treba este 15 minut..v lete je to neco uplne jinmeho!!!
Zdar vsichni. Mam takovej dotaz. Hulim tak pul roku. Driv sem daval 2 az 3 brka za tejden. Nedavnou sem byl nemocnej tak sem dal na 2 tejdny pauzu a vod ty doby pokazdy kdyz dam brko tak az prestane makat mam takovy zvlastni bolesti hlavy. Hlavne kolem oci a spanku. Nejsou to ani tak bolesti jako spis takovej divnej tlak v tech mistech. Nevite nekdo co to je??? Ma to nakou souvislost s hulenim????
ja mam posledni dobou po huleni docela silny piskani v usich ale paradoxne jenom kdyz je ticho .... jakmile zacne hrat hudba nebo nekdo mluvit nebo cokoliv tak je to zase ok