Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zajimave prirovnani ale asi jsi to nepochopil spravne. Poranena kytka se nezacne opylovat ale snazi se zachranit to nejdulezitejsi. Kytka na konci kvetu je pohlavne zrala a nejdulezitejsim jejim organem je prave kvet-palice. Zvysovanim prykyrice se brani vysuseni, stejne tak se zvysuje pryskyrice i na listech ktere pro kytku predstavuji plice. Fotosynteza ale probiha dal, protoze kytka ma porad svetlo i CO2. Rana se bude zacelovat take, ale ne prioritne, dulezite je prezit, ne zemrit v zahojenem stavu . Fakt uz nevim jak jinak bych ti to vysvetlil
no kazdopadne test kterej by to urcil neexistuje sest kytek vsechny (napohled) stejny a pritom pet napytel a jedna uplne supr nic sme nepichali ani nic poodobnyho a stejne byla silnejsi nez tech pet dohromady. no a ted si vemte ze by to byla kterou bych pokusne propichl tak bych si myslel jak to super funguje ale byl by to omyl pokud to chcete testnout tak dlouhodoby testovani na nekolik sklizni....
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
no kluci, ze se nestydite. pichat do kytek hrebiky?
spis bych se snazil, aby kytka mela idealni podminky. co se tyce uprav pred sklizni: ja ostrihavam velke listy, aby proslo svetlo i na ty paldy, na ktery se zapomnelo. snizim trosku lampu, ale zase ne grill no a poslednich 14 dni total bez hnojek pripadne enzymy, ale to je samozdrejmost husty palicky se ve vlhku se rady kamaradi s plisni tak pri kvetu pozor! vlhkost co nejniz a at palicovatej palice a hnednou trichomy
Opařování kořenů je opravdu blbost!Je to zase jenom stres.
Propichováním stonků rostlinu sice zesílí co se týče stonku,ale zase jí zpomalý(stres).
Souhlasím s Colkem,až na to že nestříhám ani velké listy.Prostě když jsou zdraví,tak je tam nechám.Třeba je střihnu na půl,nebo ustříhnu 1-2 paprsky.
Přesvědčil jsem se (alespoň u mě to tak funguje) že když je ostříhám třeba na začátku qětu,vytvoří se víc lístečků přímo v palicích,a to je pro mě nežádoucí.
tak já to také dělám také tak jak Kabuto . listy nechat suchý pryč a bez zásahu, možná tak kyti pohladit zazpívat jim a říct jim že už za chvíly dojde k reinkarnaci do svatého kouře
ale to možná přeháním,ale já to stejně dělám,když ti pak kouřím,tak chci čadílkovat dobrou energigi
Původní příspěvek od Albat tak borci o tom jsem taky slyšel, jak se říká co nezkolí to posílí.
vždy jsem věšelkyti i outdoor s kořenama,pro zachování celistvosti vědomí kytky.
myslím, že pukám tak dlouho,že můžu prohlásit,že účinek kytky je převážně tvořenláskou jí danou + model a pěstební médium, takže sipředstavte že se zhulíte moc dobře, ale ažbyjste měli normálně vyplachtit z raše,tak vás tokopne jak sviňa(nevím přesně jakým způsobem) ale znát to bude.
jednou jsemkouřil skunk z prodeje a bylo znát,že toje makro a rychle ,jestlimi rozumíte.
Tak nějak si představuju něco podobného a naprosto souhlasím,ale nezkoušel jsem just intuice.
Původní příspěvek od Hanyz Abych se jeste vratil k teorii propichovani stonku, stojim pevne na strane Jugadora. Teoreticky to uz probral do podrobna a sinuhet porad zada konkretni dukaz, takze mu nabidnu takovou alternativu. Rostlina je zivy organismus, ktery ma zivotne dulezite organy, zivotne nedulezite organy a medium pro prenos energie(mizu pro prenos zivin). Clovek je taky zivy organismus, ktery na tom je stejne jako rostlina popsana vyse krome toho, ze misto mizy ma krev. Kdyz clovek utrpi vaznejsi zraneni, nastane u neho pourazovy sok, ktery mimo jine zpusobi, ze se odkrvi horni i dolni koncetiny, aby byly zivotne dulezite organy dostatecne zasobavany krvi.
Sinuhet dale trvdi, ze ta miza se muze soustredit kolem toho hrebiku na zahojeni rany. Srovnani- Krev by se tlacila do mista zraneni, aby krevni desticky co nejrychleji zacelili ranu. Na prvni pohled pro nekoho mozna logicke, nekomu dojde hned, ze by to byla v podstate autodestrukce, protoze by to znamenalo, ze obrannym mechanismem tela je co nejrychleji vykrvacet. Uff to jsem se rozkecal
Jinak Jugadore, za vycerpavajici teorii K+
Já si jen myslim,že se Vám Shinuet snaží jemně naznačit,(jak správně píšeš:"člověk,který se zraní nebo toho dotyčného někdo zraní tak ten jedinec utrpí šok)že ta květina,která utrpí tím diskutovaným "uměle vyvolaným"zraněním šok ti nějakým nejspíš duševním způsobem ten kopanec ve finále vrátí,nebo se mílým ohledně sdílení mé teze jako našeho společného názoru Shinuete?Maximálně jsem nastínil můj úhel pohledu na tu věc.
to everyone:ta karma,není to jen koloběh životů-zrození a smrti, tedy utrpení?Lepší skutky do budoucna =Dharma or not?Tagže ty Káčka co to má vlastně znamenat?Sorry za to zkomolení Sinuhet-e.
Snad jednoduše,že všechno souvisí se vším.No nic každopádně ganja existuje a to je to hlavní.
P.S. ani sem nemyslel duchovní spíš duševní rozpoložení,jakkýkoliv nespecifikovaný jen pro upřesnění.Jedná se čistě o spekulaci,která nemusí být vůbec pravdivá.A co tvůj nickname a symbol(obrázek),že by tvůj první argument?
newim jestli to uz tady nahodou nebylo ale starous BOG z overgrow doporucuje nechat kytkam dwa posledni dny pred smrti uplne zhasnuto ..udajne to ma ozkouseny coby trik na zwyseni mnozwtwi pryskyrice (swym zpusobem je to i logicky nowa pryskyrice se newysousi posledni dwa dny swetlem z lamp a tim padem udela wetsi kroupu) ..osobne to ale nepraktikuju
Ještě k té akupunktuře hřebíkem.. Padlo zde biologické přirovnání obrany organismu marušky k lidskému.. Myslím že zásadní rozdíl je v tom, že pokud je lidské tělo poraněno snaží se zabespečit základní funkce a navrátit organismus k normálnímu stavu. Pokud je to podobné u kyti, myslíte si že je u ní tomu tak že : Bude dodávat do palic větší množství THC aby udržela to nejdůležitější co má ( jak se zde spekulovalo ), a to jsou květy ?? Notabene a o to jde neopylené ? Myslím že je to nesmysl.. Řekl bych že pokud je ve fázi kdy už květ nedozraje nemá to pro ni význam protože stejně končí, a pokud by dozrál, naco bude chránit květ když by neměl na čem dozrát ? Jako ženská - když si poraní krevní oběh myslíte že organismus bude všechnu obranu dávat do vaječníků a nestarat se o záchranu těla , tím spíš když ji ani nikdo nezbouch ? Nemyslím..
Ohledně tohodle vyvařování kořenů, tak vřele doporučuji.Osobně vyzkoušeno, po tom co sem kytičky opatrně vyhrabal z hlíny, taxem je kopl celé i s kořenama do hrnce, ale nezalíval horkou vodou, rovnou jsem je nechal vařit tak asi půl hoďky a pak je pořád i s kořenama dal vyset do spíše do tmy.
Mám taký dojem, že tímto způsobem vypláchnete ty chlorof(i/y)ly a různé látky, takže pak je to teprve pokouřeníčko a žádný škrabanec, teď bych to bez tohodle ceremoniálu už ani nedával.
A další výhodou je, že dokud kýtí nebylo vykouřeno, pořád bylo pěkně navlhlé, žádná sušina.madr je květinářka, a tahle věc se prý normálně frčí, když jsou květinky out, ale spíš u řezaných.
Ale je to prostě OK
thepsycho vyplavovat z kytky chlorofl je timhle zpusobem nemozne mozna naky maly procento ale fakt zanedbatelny. vlhkost huleni to asi taky tezko ovlivni. pokud chcete potentni huleni zacnete driv nez ve dne sklizne.
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead