Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
As I watch the dirty politicians rant
I cultivate my clean Green plant
While they push weapons of mass destruction
I grow these plants and give instructions
On how to do it and keep it green
All the oil guys do is keep it mean
I fight these forces with seeds and leaves
I don't believe in rolling up sleeves
It's the future I work for planting these seeds
Green is something this planet sure needs
And the children, the babies, the little green shoots
They need a safe Planet as well as warm boots
I work for them, those who come after me,
so get your hands off of those buttons, you crooks
Get back to the Earth and see how she looks
All of the places that could do with some healing
I only want to manifest vibes with that feeling
As a gardener, herbalist, genetic engineer of a farm
I would Love to protect this ball of mud from harm
Kolegové, mám dotaz.
Koupil jsem poprvé jiný substrát než jsem zvyklej, koupil jsem Bcuzz Janeco Light Mix a normálně používám Plagron Light Mix. Ten Bcuzz strašně voněl houbama, plíseň sem v něm nenašel a na pytli žádná zmínka o přidané TRICHODERMĚ není. Používáte někdo tenhle substrát? je to u něho normální? Díky za odpověď. Nerad bych si do boxu zatáhl nějakej bordel, s Plagronem sem nikdy problém neměl, jen neměli skladem.
Původní příspěvek od Nijura Kolegové, mám dotaz.
Koupil jsem poprvé jiný substrát než jsem zvyklej, koupil jsem Bcuzz Janeco Light Mix a normálně používám Plagron Light Mix. Ten Bcuzz strašně voněl houbama, plíseň sem v něm nenašel a na pytli žádná zmínka o přidané TRICHODERMĚ není. Používáte někdo tenhle substrát? je to u něho normální? Díky za odpověď. Nerad bych si do boxu zatáhl nějakej bordel, s Plagronem sem nikdy problém neměl, jen neměli skladem.
Je to vpoho, ona taky každá...od ženské je jiná
Oběti komunismu 1948 - 1989:
- 205 486 odsouzeno
- 248 popraveno
- 4 500 zemřelo ve věznicích
- 327 zahynulo na hranicích
- 170 938 občanů emigrovalo
Zdravím vás, jak mám zrekultivovat hlinu v dirach z loňska. V květináči tvoří kořeny vetsi podil obsahu jak hlina snad. Mam tedy dat novy substrat nebo stary preryt a prohnojit.Díky.
Zdravim mám tento rok dispozicii deset 100 litrovych van a potrebujem lacnejsiu alternativu na 1000L substratu lebo plagron biobizz canna su sice pekne ale vysli by ma aj na 300 eur a to je namna trosku moc :/
Co som pozeral tak najlepsie ceny boli u
50l zahradni substrat floria s mykorhyzou
AGRO zahradnický substrát 75 L
Prima flora zahradnický substrát 75 L
Lenze netusim ktory z nich ak som pozeral tu tak vsetci ste ospevovali kazdy z nich najradsej by som kupil od kazdeho par balikov a poskusal ktory je top , a do kazdeho budem pridavat kompost a perlit ak neobsahuje a keramzit na spod truhliku teda van, a este v agro sa nachadza kristalon vela ludi hovorilo ale aj tu som sa docital ze tazko sa flushuje netusim co je natom pravdy ja som ho trochu zacitil v minulorocnom JH po 9 dnoch flushu a myslel som ze to bolo genetikov ale nebolo proste to skrabalo nwm ci treba 15 dni nato alebo sa proste na ten kristalon s prepacenim vysrat , diky za rychle a strucne odpovede a dufam vas moje otazky nenarejpaly.
Zdravim, máte zkušenosti s hydrogelem? Jako produkt se jeví prakticky ale co v obdohi květu kdyz potřebujete drzet urcity rezim sucha a tu vodu z toho nedostanem? Nižší davkovani? Bavim se o outdooru a druhé polovině října
Původní příspěvek od Kroko Zdravim, máte zkušenosti s hydrogelem? Jako produkt se jeví prakticky ale co v obdohi květu kdyz potřebujete drzet urcity rezim sucha a tu vodu z toho nedostanem? Nižší davkovani? Bavim se o outdooru a druhé polovině října
To sem pročet horem dolem, je to dobry když jsou sucha, ale mě zajimá zkušenost z outdooru z vlhkého podzimu jestli ten hydrogel neděla víc škody jak užitku když máš furt kytku ve vlhkém prostředí . To je tak na plisně ne ?
Hele, měl jsem to v 26l RootPouch, který jsem měl z poloviny zahrabaný v lese. V létě mi to zachránilo několikrát ty kytky. A na podzim s tim nebyl vůbec žádnej problém. Možná to bude tim,že sem sklízel asi 25. září. Ale i když pršelo víc, tak ty krystay akorát naboptnaly, ale nějaký zahnívání kořenů, nebo plíseň? Ne..
zdarec, tak jak čtu kdo co jak mixuje tak to asi dělám celé špatně .... já jsem minulej rok musel přestěhovat kytky na zahradě na místěčko kde rostla čistě tráva a nikdy tam nic nerostlo.. tak sem vykopal jámu cca skoro metr do hloubky obvod nevím... na spodek jsem granulované kravské hnojivo, hlínu jsem promíchal s obyčejným agro zahradnickým substrátem,perlitem + kuřincama a byl jsem nadmíru spokojenej ještě kolem každé kytky jsem udělal takovou prohloubeninu aby se to hnojivo když jsem zalíval drželo co nejvíc u teho a neteklo to jinam pak to mělo ještě o něco víc grádů. Kdybych měl pár peněz navíc tak tam místo klasického substrátu koupím např, biobizz ale i tak si myslím že za málo peněz hodně muziky.. co myslíte mám to dobře udělané ? přemýšlel jsem že bych dodal ještě rašelinu nebo něco na odlehčení / provzdušnění půdy ale zapomněl jsem na název kdyžtak mě doplnte díky a přeju všem uspěšnou sklizen 2016
mám pár kytek, když jsem je dostala, tak byly maličký řízečky a koupila jsem jim hlínu pro předpěstovávání a řízkování rostlin (prostě předhnojená, hodně jemná bez hrudek a kamínků nebo kusů dřeva, aby se kytka dobře chytla a dostala co potřebuje k růstu pro začátek). Teď mají kytky kolem 30cm. Můžu je nechat tak (s tím že hodlám používat přírodní hnojivo s guánem) nebo je mám přesadit do jiný? Připadá mi že by to chtělo trochu provzdušnit, ale teoreticky by mohlo být v pohodě když to trochu prosypu kamínkama ne? Trošku povadají, po pročtení vláken tady jsem došla k názoru že jsem je buď přelila nebo měly málo světla.
I don't care about someones
politics, nationality or skin color. I
just hate everybody.