Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » Nekonopné fotky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 46 47 48 49 50 »
Autor
Téma 
kikukisek
Stálý Člen

Karma uživatele kikukisek - 58% PěstitelskáKarma uživatele kikukisek - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 753

Taky neco...

Groweři všech zemí spojte se Musíme si pomáhat

Můj první pěstitelský pokus 2006

Akty growerů

Big FIGHT: moswa vs. kikukisek
P.S.: Sháním šalvějku-pište PM

Old Post 09-08-2006 v 16:51 PM
kikukisek je offline   Profil uživatele kikukisek   Find more posts by kikukisek   Foto galerie člena kikukisek   Click here to Send kikukisek a Private Message   Add kikukisek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
omniaaliterest
Stálý Člen

Karma uživatele omniaaliterest - 17% PěstitelskáKarma uživatele omniaaliterest - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 754

toto je podobenka meho kamarada,utvorena v jiz dlouho nepouzivane casti sedave fabriky jmenem SKODA.....na vsem...v onech mistech..se povaloval prach z casu,jiz davno minulych.....a ponura prumyslova atmosfera,prolezala kazdou temnou skvirou onech starych kobek.....

...6 kyticek za oknem... ...flashback... ...kreslite si ?...

Old Post 09-08-2006 v 20:12 PM
omniaaliterest je offline   Profil uživatele omniaaliterest   Find more posts by omniaaliterest   Foto galerie člena omniaaliterest   Click here to Send omniaaliterest a Private Message   Add omniaaliterest to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 755

Some foto z včerejší noci...

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 10-08-2006 v 13:01 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Organika moje malé steličky artojsky... Příspěvek č. 756

...co já bych bez nich dělal,
dzk já bych byl ouplnej abstinent

Old Post 11-08-2006 v 11:03 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kikukisek
Stálý Člen

Karma uživatele kikukisek - 58% PěstitelskáKarma uživatele kikukisek - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 757

Foto z jednoho večírku...

Groweři všech zemí spojte se Musíme si pomáhat

Můj první pěstitelský pokus 2006

Akty growerů

Big FIGHT: moswa vs. kikukisek
P.S.: Sháním šalvějku-pište PM

Old Post 11-08-2006 v 12:53 PM
kikukisek je offline   Profil uživatele kikukisek   Find more posts by kikukisek   Foto galerie člena kikukisek   Click here to Send kikukisek a Private Message   Add kikukisek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nygarierri
Nový Člen

Karma uživatele nygarierri - 37% PěstitelskáKarma uživatele nygarierri - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 758

Taky něco málo přikládám upraveno ve photoshopu 7.
2 do nás a 1 z Tunisu

Naposledy upravil nygarierri 13-08-2006 v 15:38 PM

Old Post 11-08-2006 v 15:59 PM
nygarierri je offline   Profil uživatele nygarierri   Find more posts by nygarierri   Foto galerie člena nygarierri   Click here to Send nygarierri a Private Message   Add nygarierri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 759

Tady je jen jedna fotečka z mojeho baráčku, kterou sem vyfotil, když sem sem šel dát fotky své nové matkárničky.... A nějaký další fotky. K tej žábě snad jen to, že já jí nezabil, já jí jen vyfotil. Ty demižony nevím jestli sem je sem dával nebo ne, ale jde o naše vínečko červené, domacky dělané... A ty fotky focený ve tmě jsou ze včerejška, když sem se nudil v hospodě, tak sem fotil...

Moje pěstování 2006

Naposledy upravil Mesias 12-08-2006 v 10:04 AM

Old Post 11-08-2006 v 17:03 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zlo3lec
Stálý Člen

Karma uživatele zlo3lec - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 760

Mesias: moc toho vína nemáte my to tady jedem ve větším měřítku

Amerika zkažená, bude na kolena sražená

kalkulačka spotřeby el.energie

SoUtH MoRaViA HoMeBoY

Old Post 12-08-2006 v 10:13 AM
zlo3lec je offline   Profil uživatele zlo3lec   Find more posts by zlo3lec   Foto galerie člena zlo3lec   Click here to Send zlo3lec a Private Message   Add zlo3lec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Příspěvek č. 761

zlo3lec: No my sme ještě víno nikdy nedělaly. Ovoce se tady moc neurodí, sme rádi za to, že si vypálíme pár litříků slivovice. A víno sme začali dělat letos poprvé, protože bylo strašně moc višní a nikdo je nechtěl jíst. Ješě k tomu se nám to víno nejspíš nepovedlo, protože kvas probíhal trochu pochybně... Nu což, tady jde o fotku a ne o výsledný produkt...

Moje pěstování 2006

Old Post 12-08-2006 v 10:41 AM
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 762

In my mind...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 13-08-2006 v 01:27 AM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mirico
Stálý Člen

Karma uživatele mirico - 49% PěstitelskáKarma uživatele mirico - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 763

zdravim poslem aspon jednu foto nedavno som bol v skusobni ked sme este hravali ako kapela a vsimol som si jeden diplom ..zaskrtal som tam meno dediny pre istotu : ) as po takom dlhom caso som si uvedomil ze ten subor sa volal konôpka

Old Post 13-08-2006 v 12:08 PM
mirico je offline   Profil uživatele mirico   Find more posts by mirico   Foto galerie člena mirico   Click here to Send mirico a Private Message   Add mirico to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zlo3lec
Stálý Člen

Karma uživatele zlo3lec - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 764

Mesias: takže to není víno ale višňák ??? ten je taky v pohodě,když je dobrý tak se toho pár litrů vipit dá ale vínečko je lepší :zvracejícísmajlík:

Amerika zkažená, bude na kolena sražená

kalkulačka spotřeby el.energie

SoUtH MoRaViA HoMeBoY

Old Post 13-08-2006 v 12:45 PM
zlo3lec je offline   Profil uživatele zlo3lec   Find more posts by zlo3lec   Foto galerie člena zlo3lec   Click here to Send zlo3lec a Private Message   Add zlo3lec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 765

par fotecek z jednej dovolenej....

my first time

Old Post 13-08-2006 v 19:00 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 766

moswa ježiš to kotě je tak šílený až je nádherný

Old Post 14-08-2006 v 07:32 AM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 767

omni, kolikrat ti budu rikat ze nemas prudit
sancha-heh, to kote bylo otrochu vetsi nez moje dlan

my first time

Old Post 14-08-2006 v 16:44 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nosferatus
Stálý Člen

Karma uživatele Nosferatus - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 768

no tak taky přispěju kapkou do moře tohle vidim ze sveho okna foceny včera

Život je pes a lidi sou svině.Groweři Gut a vampíři zlatíčka - Nobis et mors redemptione **GOTHIC**

Naposledy upravil Nosferatus 14-08-2006 v 18:15 PM

Old Post 14-08-2006 v 18:10 PM
Nosferatus je offline   Profil uživatele Nosferatus   Find more posts by Nosferatus   Foto galerie člena Nosferatus   Click here to Send Nosferatus a Private Message   Add Nosferatus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:46 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 46 47 48 49 50 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-11-2020 - Moje konopné fotky - 0 odpovědí
13-03-2019 - Nekonopné fotky III. - 350 odpovědí
21-05-2008 - Nekonopné hydro - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás