Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím mohl by mi někdo pomoci? Rostlinky jsou staré cca 3 týdny, ještě ničím nehnojené zpočátku vše OK až na poslední 3dny listy odspoda začínají žloutnout/reznout čím to? Půda by měla mít dost živin v této fázi ne?
Na přiložené fotce vidíte kytku 30-tý den květu. Dosud žádné problémy. Je to můj první pěst indoor, problem jen u genetiky Big Bud.
Ph jsem měřil, zdá se být dobré mezi 6,5-7.
Hmyz to není.
CO TO JE a JAK TO NAPRAVIT ....... DÍKY MOC PŘÁTELÉ, Zelinář
Aplikoval jsem zálivku s vápenitým dolomitem .... snad to pomůže, příště budu chytřejší
Cusik Obaja:-)
No ja osobne pri 28 dni kvetu teraz pouzivam zalivku bez upravy 6,3 - 6,2 PH,samozrejme uz tam tlacim vsetko co sa da na ful,jedine PK podla navodu.a ja som do 21 dna kvetu pozival aj korenovy stimulant,tie korene su dolezite.neprehnojil si to nejkak?alebo nepridaval si nejake aditiva navyse,alebo postrik za posledne 2-3dni?
No myslim Davido ze po tych 2 tyzdnoch uz si tam mohol aj nejaky korenovy stimulant hodit s nejakym energy boostrom,aspon polovicnu davku,ajtak to mas v kelimkoch takze tam toho moc nezostane:-)a pripravys ich aspon na velky kvetny,nvm ci hovorim vsetko dobre,len vravim z mojich poznatkov a co som si tak vsimol,pockaj na reakcie inych a uvidis ze co:-0
ne ne to je nato aby sa ti posilnil korenovy system aby ti viac zvladli,a tak isto si vem ze ziviny ti idu cez korene.uz len preto je to dolezite a stavim sa ze to nemienis mat do konca zivota v tych kelimkoch takze ajtak sa budu musiet prisposobit na ine klima..proste poriadne zaklady mat,pri rustu je to dolezite.
Ahoj prosím o pomoc. Mám něco s kytičkama a bojím se. Zbarvujou se od krajů dovnitř žluto-hnědě 43. den květu(62. den dohromady). Taky je možný, že už se to zbarvuje samo od sebe "věkem" :-D Nevim no.... Koukněte ke mě na téma. http://grower.cz/forum/showthread....&postid=1139688
Jestli je proti pravidlům sem dávat odkaz na svůj thread jen napište a smažu to.
Mě vždycky když jsou v takovém pokročilém květu mění barvy. Někdy všelijak. Ale od 50 klidně i od 45 dne můžeš proplachovat a nic nepokazíš.
Já mám všechny odrůdy do 60dně květu. A od 45 už proplachuji pěkně 15dní a ta chuť je luxusní.
Zelínář: Čus přesně tento problém mám každý pěst. Prý je to nedostatek vápníku. Jeden grower mi doporučil Calgreen od Metropu. Úplně na 100% to nezmizelo, ale prodloužila se doba kdy byli krásně zelené. A tyto fleky se objevili až ve 45dnu. A palice byli o něco menší ale všechny byli krásně tvrdé a opravdu luxusní. Tak že doporučuji zakoupit.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
pouzil jsem vapenec, ted uz tam nic jineho davat nebudu. Pristi pest si ho musim uz zamichat do pudy, pry je tam melmi dulezity, kvuli dostupnosti latek a uprave PH. Snad uz se ty flicky sirit nebudou.
Zelínář: Ale je to zvláštní že to postihuje jen některé odrůdy. A taky je že já jel v hydroponii a ta je trošku jinak náchylná. V zemině se mi to snad nikdy nestalo.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Mr.MEN : Tak jsem holky ted bedlive sledoval ty dva dny a zda se ze to pomohlo. vlastne jsem ten vapenec aplikoval jen v prvni zalivce, druhy den se jeste ty skvrny rozsirovaly ale dnes uz se mi zda ze skvrny uz se neroztahuji a nove netvori ...
nechtel bych to zakriknout ale snad to pomohlo, taky se mi zda ze se malinko rozjasnila zelena v listech, jsou takove svetlejsi, svezejsi ... ;-)
je to moje prvni pesteni indoor, venku se mi to nikdy nestalo, tak jsem fakt nevedel ktera bije ...
taky jsem koukal do tve galerie, teda respekt, takove palice .... zda se ze se mam jeste hodne co ucit
měl sem to podobný a stačilo prolejt vodou... podle mě to taky bylo hodně hnojek. Vono když se to přežene, tak se zasolí a navzdory tomu že živin je hodně tak je špatně přímaj... takže prolejt vodou bych zkusil dřív než vápenec, pokud nebude pomáhat tak ten vápenec můžeš zkusit vždy.