Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » VŠECHNO kroucení listů a problémy s tím spojené směřujte sem.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 46 47 48 49 50 »

.
This poll is closed.
. 0 0%
. 0 0%
Total: 0 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Arjan
Stálý Člen

Karma uživatele Arjan - 95% PěstitelskáKarma uživatele Arjan - 95% PěstitelskáKarma uživatele Arjan - 95% Pěstitelská

dotaz Příspěvek č. 753

Zdravím všechny a prosím o dopročení jak se s tím srovnat... a výlečit ji chuděru...

Naposledy upravil Arjan 06-08-2008 v 15:23 PM

Old Post 06-08-2008 v 15:16 PM
Arjan je offline   Profil uživatele Arjan   Find more posts by Arjan   Foto galerie člena Arjan   Click here to Send Arjan a Private Message   Add Arjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stres3d
Nový Člen

Karma uživatele stres3d - 0% Pěstitelská

Dotaz Zloutnou mi listy + hnojeni Příspěvek č. 754

Ahoj, potrebuju poradit moje kyti se maji celkem dobre akorat nejaky poznatky - listy jsou jakoby do V, na listech jsou jakoby vyzrany (odumrely?) mista. To by me tak netrapilo ale treba 3 listy mi zacnou zloutnout - nejdriv slabe zeleny pak zezloutnou a nakonec seschnou. Na foto je videt ze by to mohlo byt bud nedostatek N, nedostatek zinku a nebo snad prehnojeni?

Hnojim AH grow+ AH bloom, micro nemam a doted sem hnojil grow 5ml/1 coz asi nebude to pravy orechovy co? asi sem to nejak spatne pochopil protoze ted se mi zda ze se maji pouzivat vsechny 3 najednou coz bude asi prob kdyz nemam tu micro. pred presazenim do hliny jsem hnojil nejaky hnojivo Blůhfix 4-3-3 s guanem to melo psano 25ml/3l tak sem daval 7ml kazdou zalivku a kytkam to jaksy nevadilo a pri presazovani meli krasny koreny. Napadlo me ze bych tim zase zacal hnojit a pak pri kvetu (coz je v podstate za chvili) bych pridaval bloom co vy na to? Priste si koupim radsi nejaky hnojiva kde jsou tady k nalezeni aspon priblizny mnozstvy.... Zalejvam 1l/1kytka, ted jak zacli ty problemy tak sem hnojil ob zalivku. Diky moc za pomoc

Old Post 07-08-2008 v 12:18 PM
stres3d je offline   Profil uživatele stres3d   Find more posts by stres3d   Foto galerie člena stres3d   Click here to Send stres3d a Private Message   Add stres3d to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stres3d
Nový Člen

Příspěvek č. 755

dalsi foto

zrovna tahle kytka se krasne vetvy i voni, celkove mam 4 - tahle je nezastrizena vedle je fimkem (je o dost vetsi), dalsi je zastrizena normalne (cca stejne velka) a posledni je taky fimkem a taky je docela do vejsky...

Old Post 07-08-2008 v 12:19 PM
stres3d je offline   Profil uživatele stres3d   Find more posts by stres3d   Foto galerie člena stres3d   Click here to Send stres3d a Private Message   Add stres3d to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 756

Tak že, kytkám úplně normálně od spodku žloutnou listy. Ano AH maji mít všechny 3složky a na obale je jak se s tím hnojí tak nevidím žádný problém. To že mají kytky listy do V je taky úplně normální přes den se takto napruží aby chytili více slunečního svitu, aspoň takhle jsem to někde četl.
Přečti FAQ než zase něco založíš.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 07-08-2008 v 15:56 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stres3d
Nový Člen

Příspěvek č. 757

diky moc uz jsem si s nekym psal po icq a kdyby to nekdo chtel vedet tak budu hnojit ten Blůhfix s guanem a postupne pridavat AH bloom - hodne P, pred sklizni jenom to stim guanem. Moc jste mi pomohli, kdyz budete mit nejakej problem treba z elektrikou (jsem mechanik elektronik) tak mi muzete pisnout

Old Post 07-08-2008 v 16:02 PM
Host
Host

Příspěvek č. 758

LIL john, vetsiou kdyz je problem s fosoforem tak sfialovi rapiky listu, coz se tady nedeje, mne to psis pripada jako plisn,mozna necim poskozeny, ale ty spicky listu jspoou podle me od plisne. Zkus jeste postrik cuprikolem bo nejakym jinym fungicidem(doufam ze jsme to napsal spravne!-)) ) mej se a good luck.
Disy

Old Post 09-08-2008 v 23:55 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 759

citace:
Původní příspěvek od Lowrider
mam to outdoor v zemi, a s ph nebyl do tedka problem, no a merit outdoor ph se mi necchce

ukaž mi to tvoje, Moje pneumatický kladivo....

plíseň či hniloba, to tvá je choroba

Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.

Old Post 10-08-2008 v 09:28 AM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lowrider
Stálý Člen

Karma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 760

Mno problem sem vyresil tak ze sem postizeny listy votrhal a vono se to dal uz nerozrustalo.
Ad ten fosfor : je dost mozny ze je ho malo,ptze mi 2 kytky na stonku trochu fialovy ale fakt malo takze to nebudu resit, no a taky nevim cim bych tam ten fosfor dodal.
Thx za rady

Outdoor 2008: First Bud Ve znamení obřích výnosů ze zákeřných indik.
Outdoor 2009: Land Of Sensi Ve znamení pozdní sadby a orosených sativ.
Outdoor 2010: Bush Doctor´s Garden aneb zelená masa

Old Post 10-08-2008 v 11:08 AM
Lowrider je offline   Profil uživatele Lowrider   Find more posts by Lowrider   Foto galerie člena Lowrider   Click here to Send Lowrider a Private Message   Add Lowrider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 761

čau mají nedostatek dusíku.
Nedostatek dusíku se projevuje žloutnutí listú od spod kytky.

Old Post 10-08-2008 v 20:04 PM
easyrider
Stálý Člen

Karma uživatele easyrider - 97% PěstitelskáKarma uživatele easyrider - 97% PěstitelskáKarma uživatele easyrider - 97% PěstitelskáKarma uživatele easyrider - 97% PěstitelskáKarma uživatele easyrider - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 762

Cauec. Taky mam uplne stejny problem Proste je utrhnu a hotovo Na kytce je listu vzdycky dost...

Old Post 10-08-2008 v 20:55 PM
easyrider je offline   Profil uživatele easyrider   Find more posts by easyrider   Foto galerie člena easyrider   Click here to Send easyrider a Private Message   Add easyrider to your buddy list     Navštiv homepage uživatele easyrider! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Homer Jay
Stálý Člen

Karma uživatele Homer Jay - 65% PěstitelskáKarma uživatele Homer Jay - 65% Pěstitelská

Dotaz Prosím, poraďte! Reznoucí žilnatina. Příspěvek č. 763

Na jedny kytce mi začínají usychat listy.
Postižená je hlavně žilnatina (fotka) a posléze odumírá i pletivo mezi žilnatinou...
Prosím pomozte mi, nevím si již vůbec rady, hledám a hledám a nenacházim a kyti mezitim chřadne ...
Díky za všechny odpovědi.

Včeličky,bzzzzum.

Débil je efujemismus od na hlavu padený.

Naposledy upravil Homer Jay 01-09-2008 v 14:08 PM

Old Post 12-08-2008 v 12:57 PM
Homer Jay je offline   Profil uživatele Homer Jay   Find more posts by Homer Jay   Foto galerie člena Homer Jay   Click here to Send Homer Jay a Private Message   Add Homer Jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morgan
sex & drugs and ska

Karma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 764

Bud pozdraven,

jak píšeš, postižená je hlavně žilnatina, tím pádem můžeme vyloučit nedostatek/přebytek hlavních prvků NPK.
Bohužel u stopových prvků to tak jednoduché není..tvůj problěm může souviset s vícero nedostatkama těchto stopových prvků.
Podle mě je ovšem na vinně špatné ph půdy/vody=nedostatek stopových prvků.

Vysadil bych hnojení a zjistil ph půdy/vody.
(jestli jedeš "punk outdoor"=bez vlastní zeminy, zalívka jednou za týden vodou z potůčku co je po cestě, tak bych se na tenhle problém vybodl (pokud se to nerozšíří po celé rostlině) a dával bych si spiš bacha na plisně a podobné mrdky.......

punk outdoor never die! : )

show must go on

Naposledy upravil Morgan 12-08-2008 v 13:31 PM

Old Post 12-08-2008 v 13:21 PM
Morgan je offline   Profil uživatele Morgan   Find more posts by Morgan   Foto galerie člena Morgan   Click here to Send Morgan a Private Message   Add Morgan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Morgan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Homer Jay
Stálý Člen

Karma uživatele Homer Jay - 65% PěstitelskáKarma uživatele Homer Jay - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 765

Heh, jak řikáš, punk outdoor , to je dost přesný.
Je to v maliní/ostružiní tak by to mohla byt nějaka rez(řikala kámoška zahradnice). Stříknu to nějakym shitem, je toho spousty...
Jinak dík moc, mám už aspoň trochu jasno.

Včeličky,bzzzzum.

Débil je efujemismus od na hlavu padený.

Old Post 12-08-2008 v 16:27 PM
Homer Jay je offline   Profil uživatele Homer Jay   Find more posts by Homer Jay   Foto galerie člena Homer Jay   Click here to Send Homer Jay a Private Message   Add Homer Jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skunkor
Street Fighter

Karma uživatele Skunkor - 91% PěstitelskáKarma uživatele Skunkor - 91% Pěstitelská

Dotaz Need help...wtf? Příspěvek č. 766

Mam malej? problém z listama, občas se tam objeví tyto neřádi a já nevim co to je.... vypada to na nejaké vajíčka ale fakt nevim...predem dík za odpoved.peace

edit: na spodní straně napadeného listu nic nebylo...

Old Post 14-08-2008 v 12:40 PM
Skunkor je offline   Profil uživatele Skunkor   Find more posts by Skunkor   Foto galerie člena Skunkor   Click here to Send Skunkor a Private Message   Add Skunkor to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Skunkor! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 767

to sou očividně vajíčka ne

Old Post 14-08-2008 v 13:38 PM
xaralis
Stálý Člen

Karma uživatele xaralis - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 768

Ty jo to je mazec :-O No jsou to nejaky vajicka, imho s tim tezko delat neco jinyho nez to proste sundat...

Objevuje se to casto, resp. nejak pravidelne?

Old Post 14-08-2008 v 14:37 PM
xaralis je offline   Profil uživatele xaralis   Find more posts by xaralis   Foto galerie člena xaralis   Click here to Send xaralis a Private Message   Add xaralis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:09 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 46 47 48 49 50 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás