Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zaujimave ohlasi ja viem ten stoziar som tam nemal davat co sa tyka pestovania na stoziari vobec by to nebola blbost chdia ho tomto case velmi malo reparovat a obzerat a opravovat tak by tam kludne vidrzali ...ale na to sa kaslem tam nepojdu a to ze to je ma poli to je pravda a nezbadal by to nik to viem urcite jedine monteri co sa tam jebu ale ako som hovoril v letnom case urcite nepridu a navise fuka tam ako svina ...v tom odkaze som pisal o tom ze jedine na co som viliezol bol ten stoziar pretoze som hladal vhodny strom a a nenasiel som tak som sa rozhodol ze to vileziem aspon na ten stoziar nic v tom nebolo : ) prepacte za nezrozumitelne pisanie
Původní příspěvek od onrejblesk a kdyuz uz sme u tech stozaru tag asi bude nenapadny kdyz tam polezes dvakrat nebo trikrat tejden nahoru::??? si asi ekdo pomysli ze tam asi neco bude a pude se tam mrnou j e to blbost davat na stozar . epouzivanej komin ja asi eco inyho to muze dat d ty roury nejak to tam pripevnit a da se to udrzovat ale jiak asi tagy ne peAce
kdo tady kua chce sadit na stozar? asi nikdo co... takze zbytecny rekace na nic a OT
zdar lidi, mam argument pro DROBNE prorezavani vetvi na stromku, ale ne oholeni nekolika pater-kdybyste meli indoor, tak to sezere dost elektriny, a neni to setreni zivotniho prostredi?? slozite to dilema, I kdyz ovocne stromy se rezou bezne a nikomu to nevadi
Slibuji už asi rock fotky,ale pořád nějak není čas na upravení rozlišení,mezitím už jsou i nějaké z letoška,no musím se polepšit.
Každopádně jsem chtěl hlavně sdělit negativní zkušenost z pěstování na stromech.Již dvakrát se mi stalo,že v období zrání mravenci zjistili,že pryskyřice je good i pro ně a nanosili si do 20 m mšice,ty celou rostlinu obsadily a po týdnu,kdy jsem ji nevíděl byla již téměř na odpis,takže jakmile uvidíte jedinou mšici,tak ihned postřik,nebo pokud vám po stromě cestujou ferdové tak víte na co se těšit.zdarec
Jednou se tam stejně sejdem.
Ať už tam znamená cokoli.
Přej a bude ti přáno.
raus- myslíš, že když je v okolí kytky mraveniště, že mi po nich půjdou v květu mšice? Letos jsem tak zasadil a chtěl bych tomu předejít.. Zdar, Moltres.
Ahoj,po minulych rocich kdy me pokazde nakej dobrak pomohl od starosti s myma kytkama jsem se rozhod ze letos budu pestovat na stromech.Slysel jsem o tomhle zpusobu pestovani uz driv,ale zdalo se mi to takovy dost nerealny,ale potom jsem tady na to narazil na grouvru a zjistil ze to nekdo fakt dela a vic konkretnich info a dal jsem se do toho taky.Mam na stromech celkem 5 kytek a zatim se jim tam podle me celkem libi.V jedne se mi ale prave uhnizdili mravenci taky..primo v kyblu..zatim se zda ze kytka je(uz skoro mesic)uplne v pohode,ale o tom ze nanosi na kytku msice uz jsem taky slysel tak by me celkem zajimalo co je na tom pravdy jesli se je mam snazit nak vystrnadit?....skusil sem ten logr z kafe co sem se tu nekde docet ale to nepomohlo a nechtel sem rovnou ke kytce sypat nakou chemku nebo lit vodu s vyvarenejma vajglama tak sem to nechal byt...
Zkus dobře promíchat užívací sodu (uhličitan sodný - NaHCO3) a cukr moučku v poměru 4:1 a tím posypat mravenčí dálnici. Je to složení normálního přípravku na hubení mravenců.
a ja sem letos nejak zapomel obsadit svy stromy tzn ze na stromech letos nemam nic....
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
je to fakt dobry napad mna napadol tak pred dvoma rokmy ale neuskutocnil som ho lebo som nevedel ako to bude s vlahou ale mam taky napad:minuly rok som "omylom" omotal lano o vrcholec borovice v parku a znovu "omylom"som ho aj urval a tento rok je tam origos miesto na pestovanie pretoze s tadial vyrastli 4bocne vetvy a inac ako je to s vodou?to tam nebodaj chodite kazdy den polievat?sorry ak to tu bolo uz napisane ale tych 50stran sa mi prechadzat akosi nechce
Naco něco potírat,mravenci nic nedělaj,nebo jo?Mě zatim mravenci nevadili,spíš naopak,sežrali všechny slimáky,takže mi kytki spíš chránili,ale jinak jsou na mravence postřiky,ale drahý...
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)
Ja jsem nic nepotiral ani to jinak neresil a kytka si valila v pohode dal aji s mravenistem primo v kyblu..ted uz kyti pekne kvete a mravenci se odstehovali sami..mozna jim vadio hnojivo nebo co ja vim
Konečně vidim pořádný téma.Kvůli těm podělávačům mě tohle pěstění na stromech napadlo tag před dvěma roky.Mysly že je to cool.Zajimal by mě nazor na jinyý stromy než smrky.To kvůli tomu jag na ten strom polezeš.Něco jako železa na boty,přece žebrík je nepraktickej.