Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Nejlepsi puda, hlina, substrat...tipy jak na to .
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 40 41 42 43 44 »
Autor
Téma 
F23NK
Nový Člen

Karma uživatele F23NK - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 657

Ahoj groweři:-)
Mám takovou otázku..mohl bych použít hlínu z květináče,gde už jsem jel kytku minulej rock.Asi spapala všechny živiny už sl. blueberry ale přesto,jak to vidíte?Podotýkám že půdu jsem měl z kompostu od známého a zaléval jsem guanem..dík za každou odpověď..

Old Post 08-05-2013 v 14:18 PM
F23NK je offline   Profil uživatele F23NK   Find more posts by F23NK   Foto galerie člena F23NK   Click here to Send F23NK a Private Message   Add F23NK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruno.kudrna
Stálý Člen

Karma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 658

Zdravím
Já sem letos smíchal zahradnický substrát B 210L,wormhumus 50L a perlit 3L.Mám to na šest kytek tak uvidíme snad to bude dobrý.
Zdárek

po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky

Old Post 08-05-2013 v 18:37 PM
bruno.kudrna je offline   Profil uživatele bruno.kudrna   Find more posts by bruno.kudrna   Foto galerie člena bruno.kudrna   Click here to Send bruno.kudrna a Private Message   Add bruno.kudrna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anuvin
Stálý Člen

Karma uživatele Anuvin - 87% PěstitelskáKarma uživatele Anuvin - 87% PěstitelskáKarma uživatele Anuvin - 87% PěstitelskáKarma uživatele Anuvin - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 659

F23 určitě můžeš jestli je vzdusna a byla dobra..když jí budeš hnojit. Ale jestli máš nějaký kacky navíc tak si kup radši novou. Jinak doporučuju najít si thready kde se řeší znovupouziti hlíny z indooru.

Outdoor 2011 TNR/Ice cool

10x PowerPlant 400w MH/HPS

Old Post 08-05-2013 v 20:42 PM
Anuvin je offline   Profil uživatele Anuvin   Find more posts by Anuvin   Foto galerie člena Anuvin   Click here to Send Anuvin a Private Message   Add Anuvin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chuan Junior
Stálý Člen

Karma uživatele Chuan Junior - 90% PěstitelskáKarma uživatele Chuan Junior - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 660

Můj otestovaný recept:
30%humus
30%černozem
20%hnuj
10%popel
10%písek

nějaká kritika ? něco špatně ?

Old Post 10-05-2013 v 15:37 PM
Chuan Junior je offline   Profil uživatele Chuan Junior   Find more posts by Chuan Junior   Foto galerie člena Chuan Junior   Click here to Send Chuan Junior a Private Message   Add Chuan Junior to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Murph
Stálý Člen

Karma uživatele Murph - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 661

Hledám nějakou dobrou zeminu,radši bych si nějakou koupil už hotovou.
Rozhoduji se mezi Bcuzz Bio Grow Mix a BioBizz Light-mix.Nebo někdo nějakou lepší variantu?

odkazy: http://www.klecka.cz/bcuzz-bio-grow-mix-50-l
http://www.klecka.cz/biobizz-light-mix-50-l
Díky!

Old Post 12-05-2013 v 11:55 AM
Murph je offline   Profil uživatele Murph   Find more posts by Murph   Foto galerie člena Murph   Click here to Send Murph a Private Message   Add Murph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mašťák
Stálý Člen

Karma uživatele Mašťák - 49% PěstitelskáKarma uživatele Mašťák - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 662

Ahoj, co je podle Vás nejlepší krám na perlit v Praze ? G-shopy kde chtěj 10Kč/l mě docela serou...

Zoomuj: http://internet-map.net/grower.cz

Old Post 13-05-2013 v 14:31 PM
Mašťák je offline   Profil uživatele Mašťák   Find more posts by Mašťák   Foto galerie člena Mašťák   Click here to Send Mašťák a Private Message   Add Mašťák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 663

citace:
Původní příspěvek od Mašťák
Ahoj, co je podle Vás nejlepší krám na perlit v Praze ? G-shopy kde chtěj 10Kč/l mě docela serou...

http://www.growshop.cz/katalog/deta...t/agroperlit-1l

Taky jsem ho dlouho sháněl a tady je podle mně nejlevnější, co se dá v Praze sehnat. V OBI chtěj za 3l asi 35 Kč.
frek

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 13-05-2013 v 18:02 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brujeria
Stálý Člen

Karma uživatele brujeria - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 664

Nevím kolik ho potřebuješ, tady ho mají za slušnou cenu sice to není v Praze ale i s poštovným na tom budeš furt líp!

http://www.chemicor.cz/perlit-200-l

Old Post 13-05-2013 v 20:26 PM
brujeria je offline   Profil uživatele brujeria   Find more posts by brujeria   Foto galerie člena brujeria   Click here to Send brujeria a Private Message   Add brujeria to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NoStress
Stálý Člen

Karma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 665

ja kupoval v obi agroperlit ale nevim za kolik, jako v g shopu tro urco nebylo

1. pěst - LED box nostress SOIL - průměr 0,8g/W
2. pěst - LED box + pseudoaero - NEÚSPĚCH
3. pěst - LED box + soil s trochou coco
4. pěst - Homebox 120x120 600w + 15x CM soil

Old Post 13-05-2013 v 21:09 PM
NoStress je offline   Profil uživatele NoStress   Find more posts by NoStress   Foto galerie člena NoStress   Click here to Send NoStress a Private Message   Add NoStress to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
poolys
Stálý Člen

Karma uživatele poolys - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 666

Zdar G, prosim Vás připravuju si zem pro kytí a mam to zatim takle zahradnickej substát B+ pertli smíchal sem 20l substrátu a 10l perlitu +sem do toho chtěl dát něco z těch califormskejch žížal ale zaboha to nemohu sehnat co mi poradíte místo toho? sem chtěl ještě v rybářství koupit žížaly a hodit je tam taky dobré ne? díky za rady pic

Old Post 27-05-2013 v 17:19 PM
poolys je offline   Profil uživatele poolys   Find more posts by poolys   Foto galerie člena poolys   Click here to Send poolys a Private Message   Add poolys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brujeria
Stálý Člen

Příspěvek č. 667

Žížaly určitě nekupuj to je blbost!

tady

http://www.samozavlazovaci-kvetinac...i-50-l,578.html

nebo tady

http://www.growshop.cz/katalog/deta...-worm-humus-40l

ale ty menší balení jsou dost předražený!

Old Post 27-05-2013 v 20:22 PM
brujeria je offline   Profil uživatele brujeria   Find more posts by brujeria   Foto galerie člena brujeria   Click here to Send brujeria a Private Message   Add brujeria to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
poolys
Stálý Člen

Karma uživatele poolys - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 668

Díky tak sjem objednal ten 40 l eště muůžeš mi dát radu v jakym poměru je to nejlepší smichat ten zahradnickej substrat + perlit + ty zizali? nemam PH metr ani nevim jak se s nim pracuje poradne sem si to ještě nezjistil tak abych to nějak nesprasil díky

Old Post 27-05-2013 v 20:44 PM
poolys je offline   Profil uživatele poolys   Find more posts by poolys   Foto galerie člena poolys   Click here to Send poolys a Private Message   Add poolys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brujeria
Stálý Člen

Příspěvek č. 669

Myslím že nějaký doporučený dávkování bude na pytli ale teoreticky by šlo pěstovat pouze v tom worm humusu takže bych se toho nebál-nepřehnojíš to!

Old Post 27-05-2013 v 21:53 PM
šapša
Stálý Člen

Karma uživatele šapša - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 670

citace:
Původní příspěvek od brujeria
Žížaly určitě nekupuj to je blbost!

tady

http://www.samozavlazovaci-kvetinac...i-50-l,578.html

nebo tady

http://www.growshop.cz/katalog/deta...-worm-humus-40l

ale ty menší balení jsou dost předražený!

nějak nechápu proč nekoupit žížaly? Pro letošek ne ,ale v už krátkodobým horizontu se to vyplatí 8 kil za 50 l bych nedal. Já dal predloni do kompostu a Terra Prety pár kalifornskejch žížal dnes jsou jich tam mraky takže je to taky vermikompost jestě ted si spíchnu malej vermikompostér na doma to by jeden neřek co se za tejden doma vyhodí a furt se mi na kompost lítat nechce

já si spíš myslím,že lidi tady málo hulej, kdyby víc hulili nemohli by si tolik lhát // kdo nebojuje - prohraje , kdo bojuje - může prohrát // pokud se budeme bát omylů nikdy nepříjdeme s ničím originálním
Nazdar Mazar a jiné písně o lásce // Ďábel s tváří anděla (projekt E.) // Šotkova bylinková zahrádka // Na krásu našich koní a rychlost našich žen // Hells Angels//
Sir Ken Robinson: Do schools kill creativity? // Permakultura - farmaření s přírodou

Old Post 28-05-2013 v 19:48 PM
šapša je offline   Profil uživatele šapša   Find more posts by šapša   Foto galerie člena šapša   Click here to Send šapša a Private Message   Add šapša to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brujeria
Stálý Člen

Příspěvek č. 671

citace:
Původní příspěvek od šapša

nějak nechápu proč nekoupit žížaly? Pro letošek ne ,ale v už krátkodobým horizontu se to vyplatí 8 kil za 50 l bych nedal. Já dal predloni do kompostu a Terra Prety pár kalifornskejch žížal dnes jsou jich tam mraky takže je to taky vermikompost jestě ted si spíchnu malej vermikompostér na doma to by jeden neřek co se za tejden doma vyhodí a furt se mi na kompost lítat nechce

Jistě že v kompostu jsou prospěšný já je tam mam taky ale obič český "hnojáčky", jinak je pravda že je to předražený ale on psal že by koupil pár žížal a hodil je pravděpodobně do květníku a to je podle mě bez efektu!
PS-Určitě nejsem proti domácímu vermikompostování ale o tom tady řeč zdaleka nebyla!

Old Post 29-05-2013 v 10:32 AM
stef86
Nový Člen

Karma uživatele stef86 - 0% Pěstitelská

otázka Příspěvek č. 672

jco si o tom myslíte , schválujete mi to http://grower.cz/pestovani/navody/h...traty/8.html#58

Old Post 28-03-2014 v 17:05 PM
stef86 je offline   Profil uživatele stef86   Find more posts by stef86   Foto galerie člena stef86   Click here to Send stef86 a Private Message   Add stef86 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:48 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 40 41 42 43 44 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás