Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj groweři:-)
Mám takovou otázku..mohl bych použít hlínu z květináče,gde už jsem jel kytku minulej rock.Asi spapala všechny živiny už sl. blueberry ale přesto,jak to vidíte?Podotýkám že půdu jsem měl z kompostu od známého a zaléval jsem guanem..dík za každou odpověď..
F23 určitě můžeš jestli je vzdusna a byla dobra..když jí budeš hnojit. Ale jestli máš nějaký kacky navíc tak si kup radši novou. Jinak doporučuju najít si thready kde se řeší znovupouziti hlíny z indooru.
Hledám nějakou dobrou zeminu,radši bych si nějakou koupil už hotovou.
Rozhoduji se mezi Bcuzz Bio Grow Mix a BioBizz Light-mix.Nebo někdo nějakou lepší variantu?
Zdar G, prosim Vás připravuju si zem pro kytí a mam to zatim takle zahradnickej substát B+ pertli smíchal sem 20l substrátu a 10l perlitu +sem do toho chtěl dát něco z těch califormskejch žížal ale zaboha to nemohu sehnat co mi poradíte místo toho? sem chtěl ještě v rybářství koupit žížaly a hodit je tam taky dobré ne? díky za rady pic
Díky tak sjem objednal ten 40 l eště muůžeš mi dát radu v jakym poměru je to nejlepší smichat ten zahradnickej substrat + perlit + ty zizali? nemam PH metr ani nevim jak se s nim pracuje poradne sem si to ještě nezjistil tak abych to nějak nesprasil díky
nějak nechápu proč nekoupit žížaly? Pro letošek ne ,ale v už krátkodobým horizontu se to vyplatí 8 kil za 50 l bych nedal. Já dal predloni do kompostu a Terra Prety pár kalifornskejch žížal dnes jsou jich tam mraky takže je to taky vermikompost jestě ted si spíchnu malej vermikompostér na doma to by jeden neřek co se za tejden doma vyhodí a furt se mi na kompost lítat nechce
nějak nechápu proč nekoupit žížaly? Pro letošek ne ,ale v už krátkodobým horizontu se to vyplatí 8 kil za 50 l bych nedal. Já dal predloni do kompostu a Terra Prety pár kalifornskejch žížal dnes jsou jich tam mraky takže je to taky vermikompost jestě ted si spíchnu malej vermikompostér na doma to by jeden neřek co se za tejden doma vyhodí a furt se mi na kompost lítat nechce
Jistě že v kompostu jsou prospěšný já je tam mam taky ale obič český "hnojáčky", jinak je pravda že je to předražený ale on psal že by koupil pár žížal a hodil je pravděpodobně do květníku a to je podle mě bez efektu!
PS-Určitě nejsem proti domácímu vermikompostování ale o tom tady řeč zdaleka nebyla!