Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja vždycky hulím v kyně (cinnestar) když se vstupuje do sálu ,ten začíná takovýma dvojitýma dveřma,tak vždycky mezi nima tak po hodce potřebuju doplnit hladinu tak se zvednu a jdu se zhulit ...
ale celkem stiha že tam někdo vejde , celkem nic ve srovnání s kouřovím čidlem co mám nad hlavou asi 50cm ...
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
V kině,supermarketu jo ještě když jsme šly ze školou na exkurzi tak s kámoškou a kámošem uprostřed řady.Kámoš pak usnul při promítání videa.jen skončilo video a jen takový chrrr,chrrr a von chrápe.Nejlepší co jsem kdy zažil,málo jsme se tlemyli ti co věděli hold s hulením je zábava
tak na začátku dubna sme byli se školou v Paříži a měl sem tu čest zhulit se na Eiffelovce až tam úplně na vršku...pálili sme tam na hroznou tajňačku sklo, je tam zákaz kouření a všude mraka lidí...ale dali sme to
Tak celkem kuriozni koureni sme meli kdyz sme minulej rok jeli na invex.Nejdriv sme dali v pardubicich na nadru a pak sme jelli Euro city (tam sme dali na hajzlu).Pak v tramvaji smerem k vystavisti, Dale se si zahulily v kupe lidi pred branou do vystaviste( bylo nekdy 8 rano a vsichni parani tam nadsene cekali a my sme tam hulily v navalu)
No a pak jednou sme cudily v zahrade Na Prazskym hrade
my opilci v kině na nějakej blbosti a pak najednou nás napadlo,jestli tam nemaj senzory na kouř a jestli nás to nesprchne (ještě mé mladé časy).brr,jak nás to mohlo napadnout!také v praze na václaváku nad kfc,už to skoro podpaluju a kámoš do mě drkl a nad náma policejní stanice
nejvostrejsi to bylo asi v anglii kde nas mohli dvakrat zatknout. poprvy v hastings kde sme chodili hulit a kalit na plaz. a podruhy posledni den v centru londyna. stali sme v zapadly ulici, kamos se uz chystal odpalovat, brko videt ze vsech a vtom asi 2 metry od nas projelo policejni auto ze kteryho na nas vsichni koukali. v tu chvili se mi zastavilo srdce nastesti jen projeli. my se premistili o par ulic dal a v klidu to zkourili
jinak v anglii na hodne peknejch mistech: castel dover, stonehenge, kdekoliv na plazi, skoro u vsech pametihodnosti a v parcich v londyne, atd. atd.
Tak o tohle se musim podělit :-D
Dneska jsme se s kámošem "krapet" zhulily a šly jsme po městě, teď jdeme kolem stomatologickýho centra, no kámoš že tam zajdem a na záchodech si umeje ruce.. Vešly jsme tam, přes vrátnici do prvního patra , hezky na šrot,všude doktoři (připadal jsem si jak ve filmu Zahulíme Uvidíme) :-D Tak mi to nedalo a nějak nás to táhlo do horního patra.. Potichounku jsme došly do 4tého patra kde už byly jen poslední zavřené dveře na půdu..
Sedly jsme si na schody, a ubalily špeka :-D Občas dole prošel nějaký doktor, no mazec.. Špeka sme odpálily a jak jsme jim to tam pěkně vyvoněly :-D
Na tohle nezapomenu, mějte se fajn ;-)
Peace
Taky jsem si vzpomněl na jednu veselou příhodu ,bylo to nějak k podzimku a zrowinka začalo brutálně pršet ,naštěstí sme šli kolem krytého bazénu ,kam se dá jít na balkón ,odkuď se dají sledovat plavci a hlavně je tam teplo a neprší tam ,jiné chytřejší a zároveň bližší místo nás nenapadlo.Tak ,že si tam ubalíme brčko jedno už bylo skoro hotové ,ale kámoš se jaksi rozesmál a celého popse omylem vyfouk do bazénu ,ještě ,že sme v tej části byly sami a tu trochu zeleně spracovala filtrace ,pak se to povedlo skroutit i odpálit a bylo to fakt krutý místo na pohulení