Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pisal som zo zakladatelom jednej novej perspektivnej strany na SK (SAS) a budu mat v programe dekriminalizaciu (nie legalizaciu). tak som zvedavy, ako to dopadne
mordor, krucifix, akurát včera som stranu SAS propagoval v našej huličskej ,,komunite". Dekriminalizácia... nie preto ich budem voliť. Sú to ludia čo vedia a vyznajú sa.
Původní příspěvek od pildo pisal som zo zakladatelom jednej novej perspektivnej strany na SK (SAS) a budu mat v programe dekriminalizaciu (nie legalizaciu). tak som zvedavy, ako to dopadne
Perfektne , ja viem ze tuto temu strasne spamujem ale proste pri kazdom tvojom prispevku mam pocit ze sme o kusok blizsie legalite. Si aktivny v neakom zdruzeni?
...
If you are the big tree, let me tell you that
We are the small axe, sharp and ready
... Moj prvy salvia grow
Jen takova mama zkusenost z CR: Bylo tady uz nekolik stran, ktery mely dekriminalizaci nebo legalizaci v programu. Ani jedna to ale nezacala seriozne projednavat ani v poslaneckych klubech, ani v jinych organech vlady. Nepadnul ani jediny navrh na zmenu zakonu, ktere k tomu patri. A proc? Je to velmi jednoduche...proste proto, ze by to bylo pri jakemkoliv hlasovani neprustrelne. Byla by to zbytecna prace, protoze by neziskali dostatecny pocet hlasu. Takze je jasne, ze jde jenom o populisticke vyjadreni pred volbama, jenom o nalakani volicu, kteri tomu jaksi slepe uverili.
No a to je duvod, proc my jsme se rozhodli zkusit to jinak. Tim "my" myslim www.legalizace.cz - obcanske sdruzeni. Zapojujeme se do vselijakych aktivit pro legalizaci, spolupracujeme s odbornikama v oboru, jezdime po mezinarodnich konferencich, sledujeme a publikujeme vyzkumy z teto oblasti, pomahame lidem, co jsou trestne stihani za pouhe malopestitelstvi (teda ne dealerum) a v neposledni rade poradame kazdorocne demonstraci za legalizaci - Million Marihuana March (ted bude 9.5. v Praze).
Vsechny tyhle aktivity by mely casem vytvorit jakousi lobby, ktera az poradne vyroste a nalaka na sebe vic verejnosti, vic konopneho businessu (growshopy, farmakologicky prumysl, vyzkum a vedu) a potazmo vic jednotlivych politiku, tak potom teprve bude ta lobby schopna zkouset neco prosadit bez toho, aby byla odkazana na jednu politickou stranu, ktera si da do sveho programu legalizaci, jenom aby nalakala volice. A mozna to bude mit jeste jeden efekt...pokud se tyhle aktivity dostatecne dostanou do povedomi vsech obcanu, mozna si casem politicke strany uvedomi, ze lidi proste tu legalizaci chteji, a bude vic takovych, kteri si to daji do programu.
Uz len to ze si to niekto da do programu o niecom svedci, a sice ze sa im to oplati - vela ich potencionalnych volicov si to zela. Pokial viem tak to zatial nikto neurobil, iba Robko o tom hovoril a ten hovori o hocicom. Ak sa SaS podari dostat do parlamentu, mozno si ostatne strany uvedomia ze legalizacia marihuany uz nieje tabu. Mame strasne populisticku vladu a ak si uvedomi ze dekriminalizaciou ziska viac volicov ako strati tak verim ze to urobi.
...
If you are the big tree, let me tell you that
We are the small axe, sharp and ready
... Moj prvy salvia grow
"DieCatastrophe: jasne, ale na svk to neprejde ani tak ani tak, tu to je v ludoch, tá neznášanlivost, závisť... proste slováci. Tu to bude legal asi až ked aj v usa"
Diky za karmu, vyjadrim se k tomu commentu:
Neboj se, prejde...casem. Tady to tak taky vypadalo, a ted uz je to jinak. Souvisi to s liberalizaci obyvatelstva, a ta zase zavisi na tom, jak moc lidi se postupne zacina liberalizovat. To zase zavisi na tom, jaky mnozstvi lidi je schopny nad nekterejma vecma proste jenom mavnout rukou a rict, ze "no tak co, no, tak se stalo, vzdyt dneska uz je vsechno jinak". Tohle je postoj, kterej je strasne nakazlivej a siri se tim vic, cim je "zarputila" generace starsi a cim vic se mladsi generace dostavaji ke slovu. Proste to chce cas a chce to do toho busit.
nevzdať sa, bojovať, šíriť osvetu... veru tak. Bojovať hlasno je kontraproduktívne, ja len šírim slušnosť, úctu, dobro a snažím sa luďom povedať: aha, aký som a hulím. To je podľa mňa oveľa viac ako každému vtĺkať do hlavy že z ganje sa robia izolácie... bojím sa hlavne toho, že keď vidím niektoré zhulky(pardon, väčšinu) je to na facku. Moja generácia už nemá také demagogické informácie o hulení, ale keď sa započúvam do hlasu ľudu, je jasné že si o nás myslia, že sme taký debílkovia, pometenci, zúfalci...
propagandu netreba robiť len ,,slušákom" ale aj nám huličom. Kultúru tu treba vypestovať(pohnojíme?)!
Hostage: nie som v nicom zatial, akurat finisujem VS a po skonceni sa chcem niecomu venovat aktivnejsie ako teraz (bud zalozenie vlastneho zdruzenia alebo prdianie sa k existujucemu). alebo prestahovanie sa mimo slovenska
r-man: u nas je uz uspech aj to, ze sa nasla aspon jedna strana, ktora chce podporit dekrimi. tym sa o tom zacne hovorit v spolocnosti (noviny, televizia) a to je zaklad. aj ked si myslim, ze este par rokov to potrva, ale ak si da nova strana toto do programu a "zazracne" dostane o niekolko % hlasov viac, tak mozno aj ostatne strany sa budu chciet "prizivit" na dekrimi polievkocke. U nas totiz vsetci na to zvysoka seru. Slota sa vyjadruje o hulicoch ako o najvacsej horzbe, pritom sam je notoricky alkoholik. ale prenho asi sme hrozba, nepoznam asi ziadneho hulica co by volil toho ozrana
mozme prist pozriet , ale march bude pokracovat presunom cez CR az pred prezidentsky palac v BA ok? ale nie...myslim si ze este nejake tie 3 volebne obdobia sme uplne ilegal slobodna volba rullz !!!
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
pre tych co su na facebooku davam do pozornosti skupinu: "Dekriminalizácia marihuany na slovensku" momentalne je tam 4.323 clenov, tak sa pripojte aj vy a uvidime kolko sa nas tam nazbiera.
Hladam cesty a useky, ako spokojnosti vyjst v ustrety.