hej-rup
Stálý Člen
|
Tak mám za sebou svoji první výrobu hasche pomocí vody. Bylo to velice zajímavý a celí sem to pokládal spíš za experiment a pokus do kterýho jsem žádný nadělej nevkládal.
Vzal jsem listí který jsem doma měl, takový zavadlý polosuchý- asi dve větší hrstě. Nasypal jsem je do mixeru a přilil asi půl sklenice vody. Celí jsem to zozmychoval aby to bylo tekutý ale zase né moc, takový hrubá kaše. Kaši jsem přecedil přez běžný kuchynský síto, který mohlo mít průměr děr asi 0,5mm ( nevim kolik je mikron a jak se to převádí ) ). Vytekla z toho taková zelená voda, tu jsem ještě jednou přefiltroval přez običejnej plátenej kapesník. Na kapesníku zůstala taková zelená kaše, seškrábal jsem jí skalpelem a rozprostřel na velkej talíř. Ten jsem dal do mikrovlnky a asi dvě minuty sušil. Sešrábal jsem to z talíře, měl jsem takovej zelenej prášek. Zabalil jserm ho do několika vrstev alobalu a do igelitu a dal vařit do malího hnce s vodou. Vařil jsem to asi jenom pět minut takže byl výsledek furt zelenej a ani se to neslepilo. Kdybych to vařil aspon 20m tak se to určitě změní. No nic, nabyl jsem to do fajky. Hoří to velice hustým dýmem velice nelibé chuti Fakt hnus Ale chut přičítám té rychlovýrobě, kdybych to nesušil v mikrovlnce a vařil dýl určitě by se zlepšila. Ostatně i v tom hnusným kouři byla cítit jakejsi hashisovej "ocas" Ale stav perfektní, tři prdy a skouřilo to tak že se mi klepaly ruce a to se mi stává velice vyjímečně jen při extra modelech......
A pak že je to nejaká věda :-) Vím že to s hashem nemá moc společnýho ale pokus to byl zajímavej a určitě se ho pokusím nejak vypilovat. Škoda že jsem neudělal žádnou fotku když mi leží digitál na stole...
|
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
|