Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to omik: greenhouse = sklenik, ale niektori to beru aj ako foliovnik
to Jay-jay: to ano, v skleniku (foliovniku) vie byt strasne horuco, len ked je tam tak teplo, aby rastlinky nerastli prilis bujne a potom to bude obrovske (aj pri zastrihavani) a to je jaksi nezelane Nie je lepsie este pockat?
Zdar všem.
Chci se zeptat, jak by jste na to šli, kdyby jste neměli žádnou možnost si kytku doma za oknem předpěstovat, nebo mi prosím Vás hodtě link na něco, kde už o tom něco psali.
Dík moc
nazdar amigos....hlasim 100% uspesnost klicenia!!!!somango,Nyc Diesel,passion,obnemos,nyc dieselxG13,rock bud,ak47,vsetko ok!!mam to v parniku na okne a vsetky su uz von!ale co ma zaraza je ten NYC Diesel x G13....vsetky maju tak do 2cm a on 5!!!!!!!!!!!nenormalne rastie a to vyklicil skoro posledny!asi to bude riadne zviera...pestoval to uz niekto????mate s tym skusenosti???
Ja predpestovavam, z dvanact naklicenych semen sem soupnul do miniparaku, tak sem zvedavy co vyleze na svetlo denni. Je to muj prvni outdoorek tak sem zvedav. Doufam ze mi to nikdo nevytrha.
Já volím jinou cestu předpěstu:
Dám to do kelímků od jogurtů a jakmile se rozvine druhý pár pravých listů, dám to ven zahrabené asi cm pod listy. Tento rok chci zkusit dát pod sazeničku zakopané kobylince, a uvidím, snad se to nepřepálí.
Krtizujte, zajímají mě názory na tuhe way předpěstování.
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
ChaoticRoman: s tim kobylincem bych to moc neprehanel ale kamos rikal ze dela neco podobnyho : do kyble si da ruzny "hovna" napr: kobylinec ,slepicinec, atd. a potom to zakope na misto na ktery bude pristi rok sazet teda aspon tak jsem to pochopil
PEASE!
Ja sadim primo na hnuj vyvezeny z kravina a muzu rict te kviti jenom ponem je silnejsi a krasnejsi.Kravince a slepicince jsou nej,Co se tyce ostatnich "hoven" tak ty obsahuji hodne dusíku a rostlinka to spatne snasi.Vseho moc skodi,Kamos skousel od kraliku a nic moc proste nejlepsi je dojit do kravina dat pod kravu kybl a cekat az udela potrebu vse musi bít čerstvé
PEACE
Prave, ze kravsky hnuj cerstvy to spaly, to je kravina sazet na cerstvy kravince, ale tak5let po tom je to hooodne dobra puda, kralicince jsou slabsi, pry obsahuji min dusiku, jinak mam na ven JH a HHz rizku od clenky W...a:-), ktere timto dekuji
Taky předpěstovávam,mě stačí tak deset kytek ročně, když si vemu, že tak polovička jsou samci, po včasném vytrháníjich zbyde dost. Jinak podle učebnice ze zemědělky je nejlepší trus holubí.
Na jeden den dam semena do sklenice s vodou a snažim se je potopit.
Pak je vyndam(většina je znich už naklíčená) a zasadim je do substrátu na sázení a řízkování(myslim si že nemá cenu vymejšlet něco novýho, tenhle substrát je krásně jemnej řek bych asi jako kompost smíchanej s pískem). Do země na místo kde dorostou vetšinou až do zralosti je přesazuju podle počasí. Ale čim větší jsou tim líp. Většinou se vihnu i slimákum jen díky tomu že sou kytky vetší.Někdy se mi do nich daj, ale nikdy mi kytky nezničili uplně.