Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Carlos:
Píchni pak kompa někam na kolej a budeš mít za pár šupů na rok připojení cca 4Mbit/s-mě to stačí , i když nejvíc mi to jelo z netu 400KB/s eště tam byla rezerva , jinak "vedle" na koleji maji pojítko 11Mbit/s-to by asi postačilo né a když se protlačíš na univerzitu tak je tam 1Gbit/s mno to už by stačilo néééé na ský stránky
tajné: těch 800MHz je ale FSB a to znaméná na kolika MHz běhá procesor
co se týká rozdílu mezi ATA a SATA, tak se podívej sem sem
a sem . taky to, že SATA běží jenom na 10000rpm je prozatím hloupost, stávající SATA běhají na 7200rpm stejně jako ATA disky. dokonce i cache je stejná. proto jediný rozdíl je v rozhraní, takže přínos je v tom, že je menší bordel v kabelech ve skříni.
carlos posli mi PM !
Podla mna, kazdy spravny clen, by ani spat nemohol, keby mu v hlave vrtala myslienka ze raz ked si sadne za compik a bude mat problem so svojimi kvetinkami, a zapne si grower.cz, vyhodi mu to: server zruseny
a toto predsa nechceme hosi!
aj ked nie som zarobkovo cinny, nejake peniaze poslem, beriem to ako samozrejmost!
2 Kvetak:Ano, přesně tak, novější základky umí zapisovat/číst ze dvou modulů současně, takže když tam máš dva moduly tak se rychlost zdvojnásobí. Já neřikal, že 64b nacpeš do 32b desky, mluvil jsem o tom, že by se grower nemusel hned komplet překopat do 64b, ale po určitou dobu by mohla běžet 32bitová verze (pokud mam správný informace tak na AMD 64 běží i W98 nebo jakýkoli 32bitový operační systém) než se dodělá 64b (nevím, nevyznám se v tom, o jak dlouhodobý proces jde). A k tý ceně - mluvil jsem o tom že než P4 (klidně 23 000) tak radši AMD 64 (16000)
2 Pios one:Já nepsal že všechny SATA disky běží jen na 10000rpm, já psal že SATA disky od WD běhají na 10000rpm. AMD 64 už mají taky 800MHz fsb.
Bohužel nemam co poslat. Maximálně napůl chcíplou myš a CD mechaniku co čte podle nálady.(vobojí spíš do šrotu)
to Filo:
Vždyť to carlos píše hned v prvnim příspěvku: "...Nabídky pište přímo mně formou PMka anebo mailem na sales@grower.cz."
Co k tomu ještě chceš?
Keď fabrika potrebuje, aj rodina musí bokom - řekl jeden můj starší kolega kotelník ... OK! Stavím sice skříň, kterážto už pár měsíců nenasitně poliká veškerý můj příjem , ale kde by ona skříň byla bez informací z Groweru? Rád přispěju nějakou tou kačkou a myslím, že by to měl udělat každý, kdo tady vydoloval sebemenší užitečnou informaci/radu. Díky Grower, že jsi!!!!!!
zkousel jsi zoptimalizovat databazi? pokud grower pouziva MySQL tak zoptimalizovani tabulek (vytvoreni spravnych indexu) muze az nekolikrat zrychlit odezvy DB.
PS: primlouval bych se za procesor AMD - vyhody P4 mi prijdou moooc draze zaplacene.
Původní příspěvek od Ganjfield zkousel jsi zoptimalizovat databazi? pokud grower pouziva MySQL tak zoptimalizovani tabulek (vytvoreni spravnych indexu) muze az nekolikrat zrychlit odezvy DB.
Jistě, veškerá možná optimalizace na úrovni databáze byla aplikována. Co lze samozřejmě vždy vylepšovat je PHP kód... vím o pár slabých místech, na která se vrhnu hned po přesunu na nový stroj. A přitom přibude i hromada nových featur.
Ke dnešnímu dni se sešly zhruba necelé tři tisíce korun. Tímto děkuji všem co doposud přispěli. Částka to není vysoká, ovšem vzhledem k tomu, že si info "jak přispět" vyžádalo více členů, další příspěvky budou pravděpodobně ještě na cestě. Budu vás informovat.
Můžete dát grower ke mně! Tady jsou specifikace a místa je tam neomezeně gb!
-----------------------------------------------------------------------
CPU DUAL INTEL PENTIUM PIII 1,13 Ghz
Paměť 1280 MB RAM ECC REG
.....
-----------------------------------------------------------------------------------
[carlos edit]
Ne díky za nabídku, to v žádném případě nepřipadá v úvahu. Pokud jde o provoz G. člověk se nemůže spolehnout na nikoho než na sebe . Trošku jsem to upravil - toto není správné místo pro reklamu na tvůj hosting Ale díky.
|| LiVe iN PeAcE & GANJU V DUŠI 4EVER ||
-- ANTIFA --
jojo taky estě ne, ale ve St-Pá pudu. Jinak volný Hardware vlastně mam deska+procesor 386+cd(takový ste neviděli)..., prostě kompletná 386 bez zdroje jo hadr je 250MB a eště desku 486, bohužel 5 1/4 disketovku sem vyhodil