Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj kroutěj se pěkně oni to dělaj protože je nechávam dost prosychat (zalejvam cca jednou za tejden). Zejtra budu dávat zálivku s enzymama (koupil jsem od Canny Canzymes) a už uberu na hnojkách a změřim EC pro představu zasolení cocosu. Další kola už jen voda maximálně s enzymama.
Holky dostali zálivku cca 2l každá s EC 1.0 - A - 10 ml; M - 5 ml; B 15 ml + Cannazymes 25ml / 10 l odstáté vody s Ph 5,8. Tim jak se zvedla venku teplota tak se mi to bohužel promítlo i do stanu. přes den stabilně 25-29, ale teploměr si jako max uložil 35 tak nevim..., vlhkost 35-45%, teď se to asi zvedne jak sem zalil.
Měřil jsem i EC na výtoku kytek a pohybuje se mezi 2-3,5. Uvidim jak to spadne přiští zalití jen čistou vodou s enzymama, když to bude víc jak 1,0 tak je ještě proflushuju.
Sefe v kokosu je toto ec na vytoku sakra malo obzvlast na kvetu a beru v podtaz i vysku kytek,vstupni ec mas mit min 1,8 a to je hodne chude. Kokos se neflusuje pokud nevznika nejaky zrejmy problem. Jako myslim ze ta nedozivenost se ti projevi na vynosu! Ale je to tvuj pest tak rob co uznas sam za vhodne:-)
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Na ten výnos sem sám zvědavej ale nic už hrotit nebudu, dojedu to na pohodu jak je v plánu. Minulý kolo sem trochu prolejvání podcenil a na chuti to bylo znát, tak teď radši míň než víc
Vstupní EC sem lil mezi 1,3-1,5 tak to takovej propadák snad nebude
Ale já vím, pokud je vše v naprostém pořádku tak by měl být výtok nižší než zálivka.. aby jsi věděl jestli živiny snědly.. ale kytky vypadají vitálně a paldy taky bombově přeju hodně gé
Kokos neobsahuje zadne ziviny,takze jak je flushem vyplavis tak pak je musis zase doplnit,I proto vypadaji jako nedozivene listy kytek mluvi za vse. Ale je to tvuj boj ja
jen rikam co vidim
Kokos neobsahuje zadne ziviny,takze jak je flushem vyplavis tak pak je musis zase doplnit,I proto vypadaji jako nedozivene listy kytek mluvi za vse. Ale je to tvuj boj ja
jen rikam co vidim
to kooogi: eC na výtoku 2-3,5 se ti zdá málo a ještě mu radíš aby přisolil?? neblbni voe, seš sice celkem grafoman,ale nemusíš se za každou cenu vyjadřovat ke všemu...klidně ať zalije i jen vodou s enzymama jednou ať se kokos kolem kořenů krapet propláchne...a ec 1,O jim klidně může stačit, však stejně už bude hnojit jen cca týden...maximum mají kytky dostat ve 3.-4. týdnu květu a to už má za sebou...je 2-3 týdny před sklizní nevím proč by to měl s takovým výtokem ještě hrotit s hnojkama?...kytky jsou krapet světlejší,ale to už se v této fázi tím, že do toho začne valit nedožene..
v tomhle plne souhlasim s ruprechtem.
Ec 1.5 na zacatku a 2.3 na vytoku jasne znaci ze uz to proste stejne nezerou.
Ec ma v pohode. Ted kdyz da enzym tak pak trochu prisolit muze, ale k cemu kdyz uz to stejne nesezerou. Bude proplachovat tak jako tak.
Pravda je ze trochu dusiku bys prisolit mohl. Jsou opravdu celkem svetly. Nicmene to vypada krasne. K+ ti leti
Díky za tipy, budu teď kvůli teplu zalejvat asi víc než doteď tak tam případně ještě naleju Mko abych doplnil dusík.
Edit:
Den 79. - 47. den květu
kytky jsem zalil jen vodou s enzymama, EC zálivky 0,5 , EC na výtoku 2-3, u jedný kytky dokonce 4,2. Zalíval jsem dneska, protože odjíždím až do pondělí pryč a některý kytky už byly celkem proschlý, tak jsem je radši dolil kdyby měli bejt vedra. EC je dost vysoký, takže příští týden je projedu Flushem na max EC 1 a pak už jen voda. Foto jsem výjimečně nedělal.
Dneska jsem udělal flushing pod sprchou. U všech kytek jsem shodil EC na 0,9 - 0,6, zbývá cca ten týden do kosy takže maximálně ještě jednou proleju vodou a pak pudou viset.
Tak holky šli včera viset, tzn. 95. den - 63. den květu. Některé kytky vypadaly, že by ještě den dva snesly, ale bohužel nemam možnost je posekat postupně, takže šly všechny najednou.
Teď visej v prázdném boxu se zaplým větrákem na nejnižší rychlost.
Kdo chce, může si tipnout konečnou gramáž. Podle mě to bude více jak minulé kolo (450g) .