Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže 36/12
ph6.2
ec1.5 (koupil jsem si měřáky )
holky se pěkně šišatí. Uvažoval jsem nad větší wattaží, ale jak to vidim tak jsem spokojenej.
nevím jestli mám přidat EC? I když mi příjde že jim to 1.5 vyhovuje.
Jako vždy mám malí problém potřebuju odjed na 6dní a nevím jak to mám udělat se zálivkou?
mám je dát do většího škopku a nalit tam víze zálivky?(nebudou plesnivět kořeny?)
zdar vsem kdo sleduji.
vratil jsem se po velikonocich domu a kytky v poho, měl jsem domluvene zaliti.
no ale pri dnesnim zaliváni jsem zkusil merit EC vytoku a zhrozil jsem se bylo 5,5.
EC zalivky 1,8
mám to nějak prolejt vodou?
no podelsi dobe a stehovani se opet hlasim.
kytky uz jsou ususene a zvazene, nicmene ale pridam par fotografii porizenych pri stehovani.
kytky jsem zkosil 54 den kvetu.
predtim probehlo 5 dni s final solution a 2 dny tmy.
jo abych nezapomel tak kdyz jsem nameril to divoke EC tak jsem je poradne proplach nekolikrat vodou s upravenym PH
no a trochu vam stizim typovacku
nemam prostor ani cas abych je vysypal a poradne predvedl
jsou to klasicke 0.7l lahve od okurek.
Zleva:
AK47xNorthern Light
WW
a ta treti je z mixu takze bud shark nebo black domina
paldy jsou tvrde jako kamen
typovacku necham tyden vyherce ziska K+ a mozna jeste neco
Zdravím všechny pěstitele,
Ukoncuji typovacku
3kytky Ak47 × northern light 48g
2Kytky WW 31g
1Kytka mix 12g
takze celkem 91g (podle me to je dost slusne na poprve)
VÍTĚZ je petis posilam k+
No nejaky ten smokereport jelikoz nejsem uz leta hulic akorad vim jestli mi to chutna nebo ne.
Zatim jsem zkousel to ak47 dal jsem si 4prdiky ze skla coz mi staci, a bylo to celkem povzbuzujici zadny gauc.chut proste dobra ani naznak po hnojkach.takze pro me naprosta spokojenost.