Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od cotipotom zdravím, mám problém se žloutnutím, psal jsem už pár dní před, ale nikdo nic.
600W Soil, Drip, PH 6,1; 22 den 12/12, kytky jsou v airpotech (6l)
trošku to žloutne a dělají se hnědé fleky
Psal jsi ze to prolejváš , tak asi to má málo dusíku , možná přidat na hnojeni ale zase je to pulka květu to už nějaky spodní listy jdou do kopru , tak ty žluťáky orvi , přihnoj to a uvidíš , čau Hlava
Původní příspěvek od cotipotom zdravím, mám problém se žloutnutím, psal jsem už pár dní před, ale nikdo nic.
Zčekni si ph..,ty červený řapíky ,to vypadá,že kytky nemůžou moc vstřebávat...
Nevím do kterého threadu bych se na to měl zeptat, tak to napíšu tady, snad to moc nebude vadit a s listama to částečně souvisí. Jedu kokos a zalívám vodou s PH 5,8 a na výtoku mám PH 6,8. Vadí to hodně, mám podlívat třeba s PH 5,4?
Původní příspěvek od petis__ Nevím do kterého threadu bych se na to měl zeptat, tak to napíšu tady, snad to moc nebude vadit a s listama to částečně souvisí. Jedu kokos a zalívám vodou s PH 5,8 a na výtoku mám PH 6,8. Vadí to hodně, mám podlívat třeba s PH 5,4?
mel bys mi prinejmensim takove PH jakym zalivas-takze urcitě ,takze min 5,4 jestli to mas o bod tak i 4,8-4,9
Zdárec všem,
poradte mi prosím čeho chybí nebo přebývá? Díky moc
Přestal jsem pro jistotu hnojit.
Ph 5,7 Ec 0,6 teď jinak měly 1,55
Je to na Orange Budu a NL
U toho NLka asi málo dusíku nebo železa? A OB nevím?
Kytky jsou ve 44dnu 12/12
1 foto OB
2 foto NL
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
Dík, zkusím to prvně snížit na 5,4 a uvidím co na to lytky, 4,8 už mi připadá dost málo.
jsem to myslel tak ze kdyz tam lijes 5,8 a vytece ti 6.8...tak kdyz tam nalijes 4,8 tak by ti melo vytect 5.8-nevim jak si to namichavas
hlinu nejedes...
Zdravím všechny,
takže,
systém : hydro (bubler 2x90l kalfas)
sluníčko : 400W sodík
Hnojiva : celý set od Metropu (MR1,MR2,Amino Root,Amino Bloom,Calgreen)
V Homeboxu 1x1x2m mám teplotu vzduchu kolem 25C,zálivka má 20-21C,vlhkost 50%
PH : 5,5 - 5,7
EC : 0,99
slečny jedou druhý tyden na květu.
Dávkování MR1 50ml/100l, Amino Root 80ml/100l, Calgreen 30 ml/100l
S metropem jedu poprvé,celou dobu ve stejným systému jsem jel s AHáčkama a nikdy žádný problém,až teď.
Vůbec netuším,co je špatně a žádné škůdce jsem nenašel.
Nemocné listy jsou spodku az po střed kytky a mají takové hnědé skvrny od středu ke kraji.
Spodek listu je v uvozovkách v pořádku.Nekrotické skvrny nejsou skrz.
Kořeny jsou taky v poho.
Mám pocit,že se kytky zastavily v růstu,akorád se rychle zvyšuje počet nemocných listú.
Pokaždé,když jsem vyměnil zálivku,tak slečny ožily a po 2-3 dnech je to zase zpátky.
Mám podezření na špatné PH.Nikde jsem nenašel jaké u Metropu má být.
V growshopu mi řekli,že má být vyšší než 6,ale že s nimi nemají zkušenosti.
Jinde mi řekli pravý opak.U AH jsem měl 5,8 a bylo to OK.
Zdravím všechny
Jestli máte problém s listy tak si budte jisti že tady odpověd nedostanete, mozná každý desátý nebo vyjímky.
Poradte si sami!!!
To moje zkušenost.
Původní příspěvek od Hopík44 Zdárec všem,
poradte mi prosím čeho chybí nebo přebývá? Díky moc
Přestal jsem pro jistotu hnojit.
Ph 5,7 Ec 0,6 teď jinak měly 1,55
Je to na Orange Budu a NL
U toho NLka asi málo dusíku nebo železa? A OB nevím?
Kytky jsou ve 44dnu 12/12
1 foto OB
2 foto NL
Helenc,kdyby sis tu našel trýdy o nemocech rostlin nebo vzhledových změnách na kytkách,tak už dávno víš,co jim je..
Taky je hezký..,že máš ph 5,7 ,ale ph čeho?? Zálivky nebo na výtoku..??
A v čem..?? Kokos,hlína nebo hydro nebo co..??
No díky, vše jsem projel ale stejně. Já to vidím na nedostatek dusíku nebo železa.
Je to v NFT průtok zálivky neustále, takže ph je prostě jen jedno, zálivka výtok. Teď jsem ho snížil na 5,5 a do nádrže dolil čistou vodu. Zatím to vypadá že dobrý až na to jedno NLko.
Až to vypijou tak je propláchnu čistou vodou a dám jen enzymy
Původní příspěvek od Hopík44 Zdravím všechny
Jestli máte problém s listy tak si budte jisti že tady odpověd nedostanete, mozná každý desátý nebo vyjímky.
Poradte si sami!!!
To moje zkušenost.
tak hlavne jde o to ze se to tady porad opakuje dokola, takze tu odpoved ti da samo, staci jen hledat + -bezpečne pak najdes přičinu
A jeste bych dodal: když si to procitaš, tak se sam tim učiš/ziskavaš zkušenosti
pokud jsi liny tak to odnesou ,,jen kytky,,
Milý mysak !! Myslím že se to tady zvrhává někam úplně jinam, úplně mě dokáže někdo rozpálit tím že o mě řekne že jsem líný!!!
Podívej se co dělám a zjistíš že na lenost určitě není čas!! Obzvláště když má občanská práce obnáší 15 celých dnů od rána do večera.
Takže o kytky se starám dost dobře a vše chytnu vždy v zárodku.
Nejsem někdo kdo nečte, čtu a učím se!!
Sorry všem, když jsem vás poprosil o radu, už to neudělám!!
Stejně si vždy musím pomoct sám, a tím se učím ještě víc.
Tak Pápá
Původní příspěvek od Hopík44 Milý mysak !! Myslím že se to tady zvrhává někam úplně jinam, úplně mě dokáže někdo rozpálit tím že o mě řekne že jsem líný!!!
Podívej se co dělám a zjistíš že na lenost určitě není čas!! Obzvláště když má občanská práce obnáší 15 celých dnů od rána do večera.
Takže o kytky se starám dost dobře a vše chytnu vždy v zárodku.
Nejsem někdo kdo nečte, čtu a učím se!!
Sorry všem, když jsem vás poprosil o radu, už to neudělám!!
Stejně si vždy musím pomoct sám, a tím se učím ještě víc.
Tak Pápá
sr jestli se te to dotklo ale vzdy je jednodusi se zeptat nez hledat
Přesně tak:Stejně si vždy musím pomoct sám, a tím se učím ještě víc.
K+
a oto jde, poučit se z vlastnich chyb
..snad nebudes posledni co to pochopil,tim nechci řict,nebo odrazovat ostatni-proto to tady funguje