Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 250mh-660hps S.a.g.e. Air-pot Coco Drip
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 49

Osobně bych počkal na prvních pár hnědejch chlupů, hop pár dní flush a kosa... A hurá na nový kolečko ovšem pokud víš kde byla fatální chyba.

Old Post 12-06-2012 v 01:16 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fiste
Stálý Člen

Karma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Tomasi občas jedna zálivka čistou vodou je podle mě proplach a je to potřeba. Ne vždycky, když kytky nejsou sytě zelený, je nutný přisolit. AH jsou komplexní hnojiva, žádný P-K k nim nepotřebuješ. Je víc než nepravděpodobný, že by se za použití těhle hnojiv projevil takhle výraznej deficit jednoho prvku, kytky by při nedostatku strádaly celkově. Začalo mu to na některých kytkách nedostatkem Mg a pokračuje to na všech fosforem. To je indikátor špatnýho Ph. A proplachem udělal to nejlepší, co mohl, protože kokos sice měl "napufrovanej" minerálníma hnojivama, ale špatně. Nejlepší je to vypláchnout aby sis ho napufroval snadněji a rychleji na správný hodnoty.. Čistou vodou ty soli vypláchneš, nic nezasolíš, a trochu si srovnáš Ph.. I kdyby byly ty kytky nedoživený, tak jim jedna zálivka čistou vodou určitě neublíží tak, jako přesolenejm kytkám přisolení.

Hary ty Ph neřešíš a neupravuješ, jenom občas naleješ kyselinu.. Asi jsi tim chtěl říct, že už to máš vychytaný, takže nemusíš měřit Ph, a že tam kyselinu neleješ pořád. S tim souhlasim, ale že jsou nedokrmený?

Ec 2,2 v kombinaci s rozhozenym Ph je už tak vražda a vy mu radíte přisolit. Nikdo neví, z čeho se těch 2,2 skládá, takže propláchnout, pak přisolit a celkově ubrat na kyselině, klidně už ji vypustit uplně..

Podkrovní 400W GROW z homemade fem. semen
3x400W potřetí - coco-drip + Bubble hash
3x400W podruhé - coco-drip
3x400W poprvé - bubbler

Out 13 Outomat 13

Drogy jako součást společnosti

Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)

Naposledy upravil fiste 12-06-2012 v 08:12 AM

Old Post 12-06-2012 v 08:01 AM
fiste je offline   Profil uživatele fiste   Find more posts by fiste   Foto galerie člena fiste   Click here to Send fiste a Private Message   Add fiste to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Při nerozhodnosti zahradníčka čím je to způsobené a podezření na špatný ph ,on podezřívá svý měřáky, bych se přikláněl k tomu,prověřit ty měřáky jako krok č.1..pak řešit okamžitě..Už před 10 dny mohl mít jasno a řešit...

to Harry :
Ph neřešim a zároveň občas tam leju kyselinu je trochu protiřeč..

Old Post 12-06-2012 v 09:15 AM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

neřekl bych protiřeč spíš jsem tím chtěl říci že mám vyzkoušené obě varianty odjel jsem kole bez kyseliny z ph 6.4 ale kolo i s úpravou ph na 5.5 až 5.8 ale také kolo ve kterém jsem upravil ph jen třeba u dvou sudu z 8 na celém kole asi tak no tím jsem chtěl říci že kokos je složitý na ec ale minimálně na ph stejně jako hlína a delší věc je náročnost tohoto modelu podle mě

Naposledy upravil hary 12-06-2012 v 15:30 PM

Old Post 12-06-2012 v 10:54 AM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomas2pet
Stálý Člen

Karma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

no tak tady koukni na stejného sage na Light-mixu, hlavně na ty hodnoty Ec jak to solil.
http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=104278

Old Post 12-06-2012 v 13:28 PM
tomas2pet je offline   Profil uživatele tomas2pet   Find more posts by tomas2pet   Foto galerie člena tomas2pet   Click here to Send tomas2pet a Private Message   Add tomas2pet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

tomas2pek přesně

Old Post 12-06-2012 v 15:30 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

citace:
Původní příspěvek od tomas2pet
no tak tady koukni na stejného sage na Light-mixu, hlavně na ty hodnoty Ec jak to solil.
http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=104278

Ono není solit,jako solit.. Při vychýleným ph můžeš solit do němoty a výsledkem budou hladový kytky a zasolenej substrát..,o čemž tu píše fiste..
Pořád nám zahradníček neřekl,jestli má měřáky v pořádku a teda kytky nedoživený v důsledku slabých dávek hnojiv,nebo jestli je to jinak,špatný měřáky,vychýlený ph a zasoleno...

Old Post 12-06-2012 v 16:28 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zahradníček
Stálý Člen

Karma uživatele zahradníček - 98% PěstitelskáKarma uživatele zahradníček - 98% PěstitelskáKarma uživatele zahradníček - 98% PěstitelskáKarma uživatele zahradníček - 98% PěstitelskáKarma uživatele zahradníček - 98% PěstitelskáKarma uživatele zahradníček - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Ahoj,
nechci, aby to vypadalo, že jsem nevděčnej za rady, ale bohužel jsem teď nonstop zapečenej v práci a protože makám na svym největšim projektu, tak nemám moc času na koníčky... zejtra už snad pokoupim kapky a zjistim jak je to s měřákem, abych tuhle variantu vyloučil..
díky za pomoc a stay tuned ))

400-660W 9 WHITE WIDOW LIBRA DRIP 250-660W 9 CHRONIC COCO LIBRA DRIP 250MH-660HPS S.A.G.E. AIR-POT COCO DRIPS.A.G.E+QUAZAR 250 MH-600HPS LIBRA COCO DRIP

Old Post 12-06-2012 v 16:52 PM
zahradníček je offline   Profil uživatele zahradníček   Find more posts by zahradníček   Foto galerie člena zahradníček   Click here to Send zahradníček a Private Message   Add zahradníček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zahradníček
Stálý Člen

Karma uživatele zahradníček - 98% PěstitelskáKarma uživatele zahradníček - 98% PěstitelskáKarma uživatele zahradníček - 98% PěstitelskáKarma uživatele zahradníček - 98% PěstitelskáKarma uživatele zahradníček - 98% PěstitelskáKarma uživatele zahradníček - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Zakoupil jsem kapičky a hle vypadá to , že metr fachá jak má..
tak bych viděl problém tam jak naznačil Hary a Tomas2pet, prostě jsem to posral s hnojenim, bál jsem se přehnojení, až jsem je nedohnojil...
na vině je moje nezkušenost s kokosovym substrátem..
a ten trýd na icmagu mě rozhodně přesvědčil, že si to rád zopakuju, abych se přesvědčil, co že jsem to podělal ))
poraďte mi co teď s tím? jak zacházet s umírajícíma listama, jestli, mrtvý části postupně odstřihávat, abych to nekorunoval ještě plísní a jak dlouho je můžu nechat na květu, rád bych jim dopřál co nejvíc, jen aby to k něčemu bylo...
teď baští 2,2 ec 6 ph

400-660W 9 WHITE WIDOW LIBRA DRIP 250-660W 9 CHRONIC COCO LIBRA DRIP 250MH-660HPS S.A.G.E. AIR-POT COCO DRIPS.A.G.E+QUAZAR 250 MH-600HPS LIBRA COCO DRIP

Old Post 13-06-2012 v 18:45 PM
zahradníček je offline   Profil uživatele zahradníček   Find more posts by zahradníček   Foto galerie člena zahradníček   Click here to Send zahradníček a Private Message   Add zahradníček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

citace:
Původní příspěvek od zahradníček
tak bych viděl problém tam jak naznačil Hary a Tomas2pet, prostě jsem to posral s hnojenim, bál jsem se přehnojení, až jsem je nedohnojil...
a ten trýd na icmagu mě rozhodně přesvědčil, že si to rád zopakuju, abych se přesvědčil, co že jsem to podělal ))
poraďte mi co teď s tím? jak zacházet s umírajícíma listama, jestli, mrtvý části postupně odstřihávat, abych to nekorunoval ještě plísní a jak dlouho je můžu nechat na květu, rád bych jim dopřál co nejvíc, jen aby to k něčemu bylo...
teď baští 2,2 ec 6 ph

..

Old Post 13-06-2012 v 19:07 PM
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

citace:
teď baští 2,2 ec 6 ph

Tak a je to..Víš,na čem jseš..Dobře,žes ještě nepropláchl a nejdřív sis ověřil,že máš ph ok..Kdybys propláchl,už by to nejspíš nerozchodily..Nějak už dojedou..
Vyloženě odumřelý,schnoucí listy bych odstranil,zbytek nechej,spíš tyhle listy maj tendenci usychat,než plesnivět,ale pro sichr bych to s těma hodně špatnejma udělal..
Máš zkušenost do budoucna a taky jistotu,že měřák je ok,škoda že to ověření nepřišlo dřív..

Old Post 13-06-2012 v 19:09 PM
zahradníček
Stálý Člen

45.den květu Příspěvek č. 60

Ahoj growersto,
nějaký fotečky pořízené při každotýdenní změně pozic květinek
mají před sebou ještě skoro tři týdny, tak doufám, že už to nějak dobojuju a ve finiši ještě něco ukážou ))
každopádně mě zarazily hodnoty
vstup ph 6 ec 2,4
výstup ph 5,3 ec 3
teplota zálivky 23
odtah a ofuky naplno a stáhnul jsem jim světlo z 660 na 600

Old Post 14-06-2012 v 21:31 PM
EDA45
Stálý Člen

Re: 45.den květu Příspěvek č. 61

citace:

každopádně mě zarazily hodnoty
vstup ph 6 ec 2,4
výstup ph 5,3 ec 3
teplota zálivky 23
odtah a ofuky naplno a stáhnul jsem jim světlo z 660 na 600

Hm,tak to je nějaký začarovaný..To by totiž ukazovalo na dost vychýlený ph v květináčích směrem dolů a taky na zasolení...
???

Old Post 14-06-2012 v 22:18 PM
tomas2pet
Stálý Člen

Karma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

To že s toho leze ec 3 by mě až zas tak netrápilo, ale jde o to ph, záleží jak se to změří když ti odteče troška a změří se to, tak to muže házed kde co, to by chtělo prolejt víc. navíc bych nechával prosychat ty to asi zalejváš že je to pořát mokré co? Jinak se mi zdá že se to trochu stoplo, ale listy co jsou už poškozené ty se dohromady nedaj. Jde o to že ty listy si ta kytka vlastně vyžrala, a tím se dost narušil její metabolizmus, pak logicky i příjem následných živin je jinej než u zdravé kytky, prostě jakmile posereš začátek tak se to veze celou dobu. Rozhodně tenhle grow to je regulérní válka
Rozjeď pak další kolo a poladíme to od začátku.

Old Post 15-06-2012 v 06:10 AM
tomas2pet je offline   Profil uživatele tomas2pet   Find more posts by tomas2pet   Foto galerie člena tomas2pet   Click here to Send tomas2pet a Private Message   Add tomas2pet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zahradníček
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

citace:
Původní příspěvek od tomas2pet
To že s toho leze ec 3 by mě až zas tak netrápilo, ale jde o to ph, záleží jak se to změří když ti odteče troška a změří se to, tak to muže házed kde co, to by chtělo prolejt víc. navíc bych nechával prosychat ty to asi zalejváš že je to pořát mokré co? Jinak se mi zdá že se to trochu stoplo, ale listy co jsou už poškozené ty se dohromady nedaj. Jde o to že ty listy si ta kytka vlastně vyžrala, a tím se dost narušil její metabolizmus, pak logicky i příjem následných živin je jinej než u zdravé kytky, prostě jakmile posereš začátek tak se to veze celou dobu. Rozhodně tenhle grow to je regulérní válka
Rozjeď pak další kolo a poladíme to od začátku.

Připomíná to docela bojiště ))
Tohle ph mi ukázalo na 8-mi litrech odpadu, každý den mám cca 2 litry, z 5-ti cyklů zalejvání..takže prolitý je to dost..
k tomu vysychání- leda bych jim přestavěl cykly na delší rozpětí a větší zálivku...přeci jenom air-poty vysychaj rychleji, když má vzduch přístup ze všech stran..

citace:
Původní příspěvek od EDA45

Hm,tak to je nějaký začarovaný..To by totiž ukazovalo na dost vychýlený ph v květináčích směrem dolů a taky na zasolení...
???

no právě, takže se teď motám v kruhu...

Old Post 15-06-2012 v 07:33 AM
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Počet zálivek za den je zbytečně velkej. Dal bych to jednou za den a pořádně, ten styl co jedeš se používá spíš na RW rohože. Kokos je nejlíp zalít jednou a pořádně ( at vždycky něco vyteče )

Kokos rundu sem nedávno sekal, krom finale to nedostalo ani jednou čistou vodu, kytkám to určitě neuškodilo. S tou zdrojovkou co máš je ec s AH nad 2,0 uplně zbytečny.

Old Post 15-06-2012 v 12:43 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:32 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás