Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » První pokus 400W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
asfalt
Stálý Člen

Karma uživatele asfalt - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

nechal bych je dyl, ale jinak krasa a k

karamel je cukr co už se neuzdraví

zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť

Old Post 26-02-2012 v 19:59 PM
asfalt je offline   Profil uživatele asfalt   Find more posts by asfalt   Foto galerie člena asfalt   Click here to Send asfalt a Private Message   Add asfalt to your buddy list     Navštiv homepage uživatele asfalt! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skunk2
Stálý Člen

Karma uživatele skunk2 - 28% Pěstitelská

Zdravím =) Příspěvek č. 50

Nazdar, nazdar kolego pěstebníku =)
Mám pár návrhů, které jsem si sám doma vychytal a tobě je musím napsat, protože jsme začínaly zdá se v podobný čas a se stejným matrošem.
Až si to přečteš, tak to smaž, ať ti nespamuju seriál

Stím kokosem:
To je opravdu záhada. po prvé jsem to jel jak řikáš a ph jsem měl naopak strašně nízké. půda byla smrtelně kyselá. od té doby míchám kokos,korek,guano a kořeňák a nic. ph je samo od sebe v normě. nevím čím to tenkrát bylo.
Na snížení ph jsem si koupil v rybičkách acidon co se přidá do zálivky. ještě jsem ho nepoužil.

Otočnej talíř:
dooobrej nápad. za tímto účelem jsem si pořídil 3ks sinchroních motorků s převodovkou, co mají 0,5 otáčky za 1hod.
Obrovitá nevýhoda je, že kruhovej talíř v hranatej skříni zmenší plochu a tím i výnos. upustil jsem od toho (prozatím).

Stínidlo =D:
No zrovna takovou bestyji velkou a těžkou jsem si dotáhl z práce z haly domů já. Vykuchal jsem ji a všechen vnitřek dal do plechové krabice mimo pěstební prostor. Zbylo mi jen to stínidlo s paticí a to jsem přidělal na nosník od starého zvětšováku. můžu stím teď jezdit nahoru a dolů třeba jen tak pro zábavu, když jsem zhulenej =D
Budu to ještě ve vnitř leštit pro lepší reflexi, jinak jsem stím spokojenej moc

Hodně zdaru a budu koukat

Old Post 28-02-2012 v 11:05 AM
skunk2 je offline   Profil uživatele skunk2   Find more posts by skunk2   Foto galerie člena skunk2   Click here to Send skunk2 a Private Message   Add skunk2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
doxenon
Stálý Člen

Karma uživatele doxenon - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

To skunk2: Potěšil jsi mě kámo že nejen mě visí v almaře takovej "hybrid" (lampa).
Jinak s tím talířem v hranaté skříni je to doopravdy na pikaču ale ještě uvidíme, tenhle zkušební pěst byl opravdu moc narychlo, nebyl už čas na vychytávky páč jsem měl už objednaný kočeny. Teď jen co dojedu z fachy kutím vylepšení, zrovna vyrábím rám se sítí na scrog a včera jsem dělal díru do sklepa na přítahový potrubí páč léto se blíží a ve sklepé je suprovejch 16 st. i v největším pařáku. Žena sice řvala jak Flanderskej lev ale není zbytí :-)

Po trávě se nešlape, po trávě se směje !!!
#1 - 8x Super Skunk (400W),
#2 - Jack Herer + Ultimate (400W),
#3 - 9x Super Silver Haze (400W),
#4 - 8x Power Skunk + 8x Super Skunk (600W),

Old Post 28-02-2012 v 17:12 PM
doxenon je offline   Profil uživatele doxenon   Find more posts by doxenon   Foto galerie člena doxenon   Click here to Send doxenon a Private Message   Add doxenon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
doxenon
Stálý Člen

Příspěvek č. 52

50 den 12/12 a foto právě teď, zítra dělám předběžnou manikůru, nechám je ještě asi do pátku + dva dny tmy a v neděli večer konec s nebohýma holkama.
Zkuste mi prosím někdo poradit podle fotek jestli je fakt už čas, na fotce č. 6 jde docela vidět jak hnědnou, spodní paličky jsou hnědý ještě víc, pryskyřice už je taky víc jak z půlky zakalená, tak nevím.

Old Post 28-02-2012 v 18:15 PM
doxenon je offline   Profil uživatele doxenon   Find more posts by doxenon   Foto galerie člena doxenon   Click here to Send doxenon a Private Message   Add doxenon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Karma uživatele Bárt - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Klidně už dávej čistou vodu, v kokosu to trvá 10-14dní.

Old Post 28-02-2012 v 19:44 PM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
doxenon
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

To Bárt: dnes jsou sedmej den na vodě kámo, pořádně jsem je teď zkoumal lupou (mikroskop nemám) a ještě je pár dní nechám žít :-)

Naše krásná zahrádko, zalejvaná potem.... :-)

Fotky právě teď.

Old Post 29-02-2012 v 17:45 PM
doxenon
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

Něco na chuť na pátek, nechám je do neděle, potom dva dny tmy a kosa, tož tak :-)

Old Post 02-03-2012 v 18:49 PM
@jdam
Stálý Člen

Karma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Je to nadherny,a jeste nadherneji se na to kouka doufam ze se ti tvoje prace vrati z5 a budes mit radost z tohodle growu,preju velice radstnou sklizen.A HLAVNE USPOKOJENI Z VLASTNI PRACE!zaslouzis si to jen tak dal peace

Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace

Old Post 02-03-2012 v 19:51 PM
@jdam je offline   Profil uživatele @jdam   Find more posts by @jdam   Foto galerie člena @jdam   Click here to Send @jdam a Private Message   Add @jdam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele @jdam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
doxenon
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

Kujůůůů @jdam, to potěší.

Old Post 03-03-2012 v 05:08 AM
doxenon
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

Takže opět zdravím přátelé, kamarádi. Nemůžu si odpustit poslední foto před dvudenní tmou.
Zítra ráno v 6.30. končí mým děvčátkům poslední slunný den, potom dva dny tmy a konec. Ještě jedna fotečka nové turbíny :-), na třetí stupeň nemám odvahu zkusit, protože bych asi chytl dveřma od almary po rypáku:-)

Old Post 03-03-2012 v 18:43 PM
skunk2
Stálý Člen

Karma uživatele skunk2 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

nezapomeň poctivě voškubat a zvážit na m2.

Old Post 03-03-2012 v 20:03 PM
skunk2 je offline   Profil uživatele skunk2   Find more posts by skunk2   Foto galerie člena skunk2   Click here to Send skunk2 a Private Message   Add skunk2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
@jdam
Stálý Člen

Karma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

jeste bych je klidne 2-4 dny nechal jsou podle me az moc fit na konec,a kadej ma jit (pod kytky) co nejvic vyždimanej

Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace

Old Post 03-03-2012 v 22:39 PM
@jdam je offline   Profil uživatele @jdam   Find more posts by @jdam   Foto galerie člena @jdam   Click here to Send @jdam a Private Message   Add @jdam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele @jdam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
doxenon
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

Kurwa zase jste mi nasadili brouka do hlavy :-), vypadaj fakt že by ještě dali ale dnes jsou 55 den a super skunk má periodu nějak 50dní ne? + k tomu ty dva tmy, aby z toho nebylo nějaký zmrtvovací bejlí :-). Dobře, udělám kompromis, dám jim ještě dva dny slunka + dva tmy, na příští pondělí mám objednaný nový miminka a potřebuju ještě něco pokutit v almaře.

Nová "Kaplanova turbína" (ofuk) je parádní, na druhej stupeň a vlhkost ve skříni 27% takže riziko plísně minimální, havěť mi tam taky žádná neleze ale už mám pro jistotu nakoupený prostředky na ochranu před ní.

Old Post 04-03-2012 v 06:00 AM
doxenon
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

Tak ještě jedno makro foceno founem, Olympus nezvládá.

Old Post 04-03-2012 v 07:23 AM
toketoy
Stálý Člen

Karma uživatele toketoy - 52% PěstitelskáKarma uživatele toketoy - 52% PěstitelskáKarma uživatele toketoy - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

very nice. jsem zvedavej na vyslednou gramaz, serial vypada dobre. posilam k+ a doufam ze se mi v mym prvnim pestu ktery zacnu tak do tydne bude darit aspon tak dobre jako tobe

Old Post 04-03-2012 v 10:55 AM
toketoy je offline   Profil uživatele toketoy   Find more posts by toketoy   Foto galerie člena toketoy   Click here to Send toketoy a Private Message   Add toketoy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
@jdam
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

dobre delas uvidis ze po tech dnech v tme budou jeste hezci,mohli by se jim na kvetech udelat takovy nadherny krystalky jako ospalky v ocich to by byla bomba

Old Post 04-03-2012 v 11:11 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:16 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
12-02-2020 - První pěst IN - 1 odpovědí
28-06-2019 - První pěst 250w - 21 odpovědí
26-07-2018 - První pořádnej pokus - 51 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás