Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čaues, mám poslední zkušenost s touto seeds bankou, je z letošního outu, odruda cheese, potřebovala čas až do konce října, ale výsledek stál opravdu za to ...navíc stoprocentně rezistentí proti plísni...inverze a super mlhy se na kytce vůbec nepodepsali a vynos z rostliny byl okolo 300-400g a potom af royal dwarf 250w 5seeds/4 rostliny 30gv průměru z rostliny
Čau,
Já měl letos od nich SK a af Royal AK. SKáčka byly v lese a celkem to šlo. Projevili se dva fenotypy. Jeden byl hodně huňatý a ke konci květu měl fialové listí a zelené palice. Byl vcelku dosti náchylný na plísně a vůně byla takové zemitá. Druhý fenotyp měl zelené listy až do konce. Palice byly řidší, ale téměř nebyly plesnivé. Vůně byla velmi příjemná, ovocná. Bohužel by všechny potřebovali čas alespoň do konce října...na kous šli 12 října.
Celkově to byly povedené kytky. Výnos ze tří byl něco kolem 80g. (zvířata z každé rostliny sežrali tak 1/4 větví a plíseň si celkově vzala asi15%) + podmínky nebyly nic moc. Určitě bych tuto odrůdu doporučil.
Co bych ovšem nedoporučil je Royal AK. Klíčí to celkem dobře, ale malé rostlinky jsou náchylné snad na všechno. Takže jedna ze dvou mi uhynula. Druhá rostlinka rostla klíčkem nahoru. Asi až po třetím otočení si dala říct. Pak rostla hezky, rychle a rovnoměrně. Avšak květ byl katastrofa. Hromada orosených lístečků a skoro žádne palice. To mě velice zklamalo. Výnos palic jako takových byl něco kolem 5g ( kytka byla v květináčí 3,5l v grow mixu, na balkoně na jižní stranu), ale zase k tomu byla hromada lístečků, které budou výborné do mastičky.
Celkově tuto banku hodnotím opět kladně, ale myslím si, že mají velké problémy s genetikou. Prostě občas se jim povede skvost a občas to stojí za zlámanou grešli (např. WW)
Od RQS můžu doporučit Special Kush n1 a Special Queen n1, měl jsem je předloni a loni venku... Klíčivost asi 90%, růst bez problémů, nenáročné kytky, do květu se začnou nafukovat později, ale bez problémů stihnou do půlky října dokvést. Loni jsem je kvůli obavě z čorky musel sejmout 6. 10., byly by bývaly ještě mohly chvíli bobtnatět a přesto spokojenost. Jen ke konci celkem velká náchylnost k plísni, hlavně SK – vykoupeno tvrdostí, velikostí a hustotou palic. Do vapíku paráda, použito i do výtažku a masti. Shrnuto: v našich venkovních podmínkách fungující lowendová genetika.