Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
no a ja by so chcel prostrednictvom GROWER.CZ pozdravit svojich rodicov(dik za trpezlivost a nepodozrievavost)a samozrejme moju zlatu holku a tiez bratra,ktory s mojou a Bozou pomocou zacina spoznavat krasu prirody.
este raz dakujem,ste fajn.
to by bolo asi tak vsetko..pesnicku mozte zahrat podla vasho vyberu.
No to ja bych taky chtel napis Mrchozrout (jen s diakritikou), ale vzhledem k tomu, ze sbirka na novej serv je za nami, zadna uzitecna pomoc me nenapada...
Tak by me zajimalo, jak toho muze takovej prumernej idiot, jako sem treba ja, dosahnout. Dekuji
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
2 Hyena..Hmm tak to vypadá že asi nemáme nárok No co se dá dělat..nemůžem přeci chtít po adminech tak náročnou činnost když jsme se ani nepodílely na přízpěvku na novej servr, škoda..Klidně byl chtěl přispět ale neměl jsem tou dobou vůbec připojení takže sem byl jaxi out.. chodil jsem akorát občas ke známímu do práce na net..ale nějak jsem si v tý době ani nevšimnul že se na nějakej new server přizpívá..nu škoda snad příště peace...
podle mě trpělivost kucí, si to třeba musí karlák napřed přečíst...dyk nejste žádný bejbiny - btw- takovej litřík Dudovi vod každýho nemůže celej věci uškodit
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Díky Adminům za titulek
Cityman: Notoricky oponent, to je dobrej nápad. Ale konstruktivní kritika je vždy vítaná... Něco jako Děda Mráz
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.