Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj,je v tom rozdíl podle toho jakou zrovna jedeš genetiku.více nahoru se táhnou všechny sativy,dělají na první pohled veliké mezery mezi jednotlivými patry.Určitě to je také ovlivněno výškou lampy,kterou někdy dle počasí venku mám hodně vysoko,hlavně na začátku,neboť když je venku horko,tak nemůžu srazit teplotu jiným způsobem,než že dám lamou ještě výše než má být.Ale stejně si myslím že hlavní příčinou mezer je hlavně druhem kytek.
Původní příspěvek od flashback9 na obr č.2 ta palice v pravo vypadá krapet z mutovane... co je to za model?
příjde mi jakokdyby začla znova růst...
Je to kytka přesně uprostřed (SAGE ),máš pravdu,celou dobu nějak pokulhávala a najednou vystřelila jako bláznivá ,je to zajímavé.Skoro po každé se mi uprostřed nějak nedaří a nevím čím to je.
čus,myslim si že né.Protože my nejela moc dobře od začátku a když sem lampu dal níže,tak se rozjela.Mám klipsnový větráky namířené přímo pod lampu,aby nebyla tak vysoká teplota......
Zdravím všechny a všem děkuji za :K,PM,připomínky,nápady,příspěvky.....atd ...atd ....
Dnes 43 den 12/12 ,udělán další proplach rohoží pouze čistou 24 h.odloženou vodou s upraveným Ph na 5.80 a při této příležitosti,jsem udělal pár foteček na ukázku velikosti
Ještě přihazuji fotku mutanta,kterého sem už představoval .Ušmikl sem mu špičku a docela se rozjel ,na konec z něho něco bude a to mi nějakej člen radil at ho šmiknu ......
Původní příspěvek od MANHUNTT
Skoro po každé se mi uprostřed nějak nedaří a nevím čím to je.
čoveče taky mám s tím problém, kytky co jsou na bočních rohožích kvetou líp než ty veprostřed....už jsem to řešil s kolegama na icq, prej to může být tím že vzduch se blbě dostává do středu pěstírny...je mi to taky divný, příjde mi že kytky uprostřed maj co nejlepší komfort co se týče svitu...možná jim tolik lsunce neprospívá nebo co...těžko říct...
Hele kluci tohle je problem mnoha pestiren a souvisi to s klimatem ktery vytvari lampa v nejblizsich mistech kde sviti (hot spot) - pod lampou je to hodne specificky misto a lidi mivaj problem to vychytat - hodne dobra pomucka na to je heat shield a Manhuntaku ti reknu pravdu to je jeden z komponentu jenz mi v tvy jinak supr vybaveny pestirne docela chybi. Diky nemu budes mit lepe (rovnomerneji) prosviceny mista primo pod lampou, ktery normalne zazivaj ne zrovna ty nejlepsi podminky (kombinace silneho zaru a horka z lampy, primy ofuk ventikama jakozto chlazeni a k tomu ta nejsilnejsi intenzita svetla od 6kila (v centru zareni + hodne blizko) to vsechno tu kytku drzi v takovem divnem, ne zrovna nejzdravejsim zdravotnim stavu - mirne bledsi, celkove jakoby ve stresu atd Taky ti ten heat shield jakoby presune trochu svetla na ukrajni casti pestirny tim ze odlehci (rovnomerne rozdeli) svetlo primo pod vybojkou. Treba stinidla powerluxy (4-hrane uzavrene) se 6ti-kilama (i 4kama) a i jiny spravidla uzavreny stinidla delaj tyto hotspoty nejhorsi (zajmena kdyz uz jsou kyti velky a jsou bliz k lampe) a taky kdyz mas system kdy tu kytku ani nejmin nevotacis/neposouvas/nemenis pozici (drip, nft) - prave kdyz kytka stoji a sebemin se nepohne, problem to jeste zhorsuje. Porid heat shield, aspon ten malej pokud se ti velky zda drahy, nebo si ho udelej, uvidis jeste budes rad.
"Cannabis will take you through times with no money,
much better than
money will take you through times with no cannabis"
for Claune & HeavyShluck.....asi tak nejrozumnější vysvětlení ze všech možných variant.Bude to tak jak píšete.Jinak co se týče té odpovědi od HeavyShluck,jestli sem to dobře pochopil tak píšeš o výmněně stínidla?.......můžeš poslat odkaz na konkrétní kterej máš na mysli?
samozřejmě že jim neprospívá to světlo kort u 600w je to už pořádna záře a hlvně teplo dalko více to dává kytce zabrat proto mám i jiní lepší kytky na bocích někdy méně znamená více možné než ten štít pod výbojku což považuji za docela slušné řešení bych se nebál lapu ještě více zvednout