Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak já sem na grower narazil náhodou ještě v době,kdy sem neměl internet,takže sem navštěvoval stránky jen sporadicky.Pak na civilce byl komp s netem,tak jsem brouzdal cca 8h tejdně po večerech.Pak byla dlouhá pauza s koukáním na grower,nebyl moc důvod,dával jsem si z hulením a pěstením pauzu a pak zase na začátku tohodle roku sem tu tak 5h denně.Otevřený okno groweru mam většinu pracovní doby a jenom aktualizuju témata.
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
na grower sem narazil naprostou nahodou.. jednoho dne se tak koukam do kamosovo podpisu na jednom nejmenovanym foru a vidim: neklikat. tak sem samozrejme klikl a vyhodil se mi odkaz na grower od te doby sem tu denne nekolik hodin, growing me silene moc chytil a grower je neco jako jeho svatyne
Grower už znám dlouho, byl jsem na něm hodně aktivní asi před rokem, a paxem si dal pauzu, vůbec jsem sem nechodil. Když jsem se vrátil, viděl sem plno nových lidí a uvědomil si, že už to nikdy nebude stejný jako předtim.
Jak... byl sem docela zhulenej, takže moc nevím. Asi přes google, když sem hledal něco... fakt nevím co, sem mě mohlo odkázat docela hodně věciček. Jen škoda, že nemám net doma, je to tu vážně narvaný informacema. Zupr.
Na grower sem narazil uplně náhodou, když jsem hledal seedbanky. Zadal sem na vyhledávači seeds a grower se zjevil taky Supr, že tu je díky němu sem se dozvěděl spoustu věcí. Teď, jelikož nemám comp, lezu na něj pokaždý když sem v práci To je každý pracovní den. Když sem 14 dnů v práci nebyl, bylo to to první co sem po příchodu udělal.
Ja sem se sem dostal cirou nahodou pri gugleni. To je peknych par let nazpet.. to byl grower jeste o neco mensi.
Pak sem dlouho fungoval na ircu, pan na cyber.cz a ircu, ted mam chut se na grower zase zacit vracet.
pročítala jsem si legalizaci.cz..a tam jsem narazila na tyto stránky. mega nadšení, že něco existuje i u nás a v češtině. Okamžitě jsem jim propadla a hltala informace, které jsem potřebovala a proběhl mi hlavou sen o krásným poli...a pohodových lidech:-)
nejdříve host a číst, pak registrace..asi jako každej. A jsem tu denně už rok:-))
Děkujiza tenhle server:-))
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
ja jsem narazil na grower prez kamose hned jsem zadal www.grower.cz no a sem tu a jsem tu skoro 24hodin v kuse ne tak tech 12az 15 hod v kuse a na grower se vracim porad nedovedu si to ted predstavit bejt bez pocitace tim padem bez groweru . Brambor
ja som si len tak chatoval na jednej stranke..ked tam ktosi napisal grower.cz - stranka so vsetkymi infoskami o pestovani a huleni... a tak som sa na nu mrkol..a od vtedy uz mrkam kazdy den...
zaregistroval som sa asi po tristvrte roku citania..
Grower jsem našel když jsem hledal informace o konopí a jeho pěstování, velice mě to zaujalo tak jsem hledal a hledal, až jsem našel grower.
Zezačátku jsem nebyl schponej pochopit, že může něco tak velkého existovat, když se jedná o "zakazanou latku"
Samozřejmě jsem byl nejdříve jen host, ale pak jsem se zaregistroval, ale moc velkou aktivitu jsem nevykazoval... Asi za půl roku nadešla dobá sázení a odté doby jsem tady denně, tak minimálně hodinu, 2... Když jsem nemocný, jsem tady celej den a hledám, píšu, shromážďuju...
Když přijdu a du ke kompu, první věc co udělám je že jdu na grower
Jednou se mi dokonce zdálo, že se grower celej nějak posral nebo ho nekdo zakázal, a sešli se nejduležitejší lidi + ty lidi co jim za neco Growe stál, a všichni jsme plánovali jeho obnovu, všichni byli ochotný se nemalým penízem složit atd... Pěkný , myslím že by to tak ale bylo...
Mne grower ukazal moj braxo a vobec neviem odkial to mal on....heh ,,som sa zaregistroval a hned pozeral rastliny neskorsie som zacal aj prispievat prispevkami...zacal som brat grower ako kazdodennu potrebu zivota
je to cca 4,5 léta. byl jsem zde jako host, ale neměl jsem potřebu se nějak vyjadřovat. na ''G'' trávím denně tak 3 hodinky času, čtu, kecám či jen koukám na fotky. bez ''G'' by byl můj život o něco chudší.
Grower jsem nasel pri googleni, uz nevim co presne jsem hledal ale tenkrat jsem docela koukal . . . zaregisroval jsem se asi po pul roce, ale moc sem neprispival, to az pozdeji . . . akorat posledni 4 mesice sem byl odriznuty od internetu a to me dost stvalo. Ted rozjizdim druhy indoor tak to snad napravim . Grower me naucil poradne pestit, poznal sem spoustu fajn lidi a zabil sem tu hafo casu .
lahvan to bylo dojemný vyznání
no asi každej kdo pracuje s netem a hulí tak na něj dřív nebo později narazí tak mi to přejde asi u každýho pátýho dotazu co zadam na netu tak ve výsledcích je grower.cz ... v práci ho mam taky otevřenej na liště .. přes den teda neni moc čas to pročítat v noci je ho zas až moc