Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak zacinam dalsi tyden kvetu,,uz 22 den.....zacinam mit problémy se zloutnutim listu a palicek...jedu 2 modely Sage a Kill Bill.. a jak jsem se dozwedel od Expiryho..tak KB je vic nachylnejsi va vykyvy teplot...ten S je uplne v poho...dam sem naky foto...dnes kdyz jsem si pripravoval hnojky mne napadlo jesly jsem to treba neprehnojil...ale dawam si na to dafkovani velkej pozor tak snad to nebude tim...resil jste uz nekdo tento problem???
1foto pohled do skrine
2foto Sage
3foto žloutnutí listu
zdrawim
tam sem davam fotky kyticek a jeste neco ze skrine(pripade jako inspirace zacinajicim pestitelum....
1Sage
2Sage
3,4,5Kill Bill
7,8Kyticky pohromade
peace
edit:Kyktky jedou 29.den květu..vlkost prez den mam kolem 35%..prez noc 35 az 45%max.....teplota prez den kolem 23 vecer kolem 17....jinak hnojky mam popsany o kousek vejs...a to PH tam mam kolem 5,6...
1pohled do skrine
2přeřadnik,pachac,kachlicka oprena o pachac kwuli teplote ta sama pod preradnikem...funguje to sqele...
3vetrak na odtah.dalsi growe bude RW..kwuli lepsimu odhlucneni....
Mimochodem ten pacháč budu mít taky asi takhle blízko předřadníku, takže s tou dlaždičkou mezi tim je to docela dobrý tip, díky. Chybý ti tam ale asi ochrana proti přehřátí lampy, nechci strašit, ale zkus si na chvilku vypnout TD a představit si že se rozbilo a změřit teploty... Mě začla totálně smrdět skříň po plastu, možná kabely, nebo ventilátor, který je do 40 stupňů pouze. Každopádně tam zkus dát tepelnou pojistku, ale i u ní se bojím, že selže, ideální je podle mě tam dát ještě jeden ventilátor do série...
edit:
reakce na Warl0cka > a já bych poprosil i teplotu, vlhkost a PH.
Cuz All..tak dneska jedu 48 den kvetu...davam jsem naky foto(jsou 4 dny stary...ted vypadaj mnohem lip a trochen jsem je prostrihal od listu)...kytkam se dari zatim dobre..tak jsem moc rad...musim rict ze pachac funguje naprosto sqele...v byte nejde ubec nic citiit..ale jak v lezu do srine tak me to pekne prasti prez nos...jeste 11 dni a musim je seknout....tak se snad o moc neokradu...majitelka bytu tady ce delat new linku....takze to musim sklidit...
Teplota prez den 23 a vecer 17 stupnu )
Vlhkost 30 prez den vecer 35
Od zitrka bych chtel zacit zalejvat Finall Solution a Rippen...
Vypada to pekne....Koukam ty se s tim nemazes,davat 5ml/l Stumulatoru od AH,to jsem jeste newidel,ale ocividne to holkam neublizilo->vyzkousim taky ...Cos to tam fotil za haluz??