Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A proč bys je nemohl vyhodit ?? Vezmeš a vyhodiš do koše nebo nekam na kompost !!
Ja mel taky na outdooru dva hermače a byli vysoke asi metr a pul a co jsem si mel řict mam je vyhodit ? A to byli hesči než máš ty svoje mrzaky ! Ikdyž to byli hermači !! Ferove poslouchej skušenejši !! Statiš spoustu času !
Tedka vyvstava otazka co od tohodle growu ocekavas. Jestli nam chces dokazat, ze trapit kytky umis vynikajicne, tak jsi to dokazal. Ale jestli si chces zahulit dobry brka a mit toho nejaky mnozstvi co odpovida watazi, tak ti nezbyva nic nez to proste vyhodit. Smir se s tim ze todle nepovede k peknym velkym siskam vonavyho skunku:-)))
Ale jestli pestujes proto ze te to bavi a nehulis, bo je ti jedno co hulis tak to nech klidne dojet. A myslim ze ti nema cenu radit. Mej se
EDIT: jestli ti nejde o wataz tak na todle by ti stacil 70W sodik.
hulím a neni my jedno co rad si zahulím silné matra ale hulení nemám zrušit to by zanamenalo minimálně další 3 měsíce čekat a to nechci když už za měsíc tam budu mít šišky
Sory kámo musim se přidat k ostatním ty kytky opravdu nevypadaj zdravě jen co je pravdaměl si je radši přesadit wen a netrápit je oni by si nějak sami poradilyz 6kila 50g hm tak to nic moc
Určite to má cenu vložit nove řezivo !!
Však se divej co máš ty a co má manhut pod tou samou wataži ! http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=30455
Ikdyž ma určite mnohem vice skušenosti řekl by ti to same že to maš vyhodit a dat jako každy kvalitni řezivo !!
Veř ! Scott
Sice vím ,že to co ti raděj ostatní je prostě pravda a nic než pravda ale vzhledem k tomu, že sem s indoor pěstěním začínal teprve docela nedávno, tak tě naprosto chápu. Když sem jel poprvý, pěstoval sem z noname semínek pod 13W úsporkou takový nehorázný chcípáky a fakt sem věřil tomu, že mi to vykvete a bylo mi jedno, že to třeba bude jen na 1 špeka ale byly to moje kytky a nikdy bych je nevyhodil. Jenže postupem času sem zjišťoval že takovýhle pokusy nemaj vůbec cenu a teď po roce neúspěchů směřuju k první uspokojivý sklizni pod 70W a klidně přiznám, že sem byl blbec, když sem si nedal říct a nebral v úvahu ty sposty rad, který se vyskytujou dost často jako: kup si aspoň 70W sodík tohle nemá cenu... Tohle celý tady píšu proto, abys neudělal stejnou chybu a dal si poradit od zkušenějších ale jak už sem psal ... chápu tě
Kamo, ze zacatku jsem si rikal, ze jsi typek, ze si troufas na takovou wataz a ze te nic jineho nezajima, ale postupem casu jsem zjistil, ze jsi LOJZA, ktery si nenecha poradit... Znam takove typy a reknu ti, ze se jeste hodnekrat dojebes s growingem nez neco vypestujes, protoze tim, ze si nenechas poradit, tak zasadis ty mrdky seminka, ktere ti dal nejaky kamarad co taky rad, prikoupis si 400 w jeste aby se nereklo, rozjedes stejny shit, zase si nenechas poradit a pak ti prijde ucet za elektrinu a normalne ti z toho HRABNE, at mas praci nebo ne..... Jo a kdyz ti nejde o wataz, tak by ti melo jit o prachy alespon... Soudim ze jsi cech i kdyz to s tvou cestinou, jak psanou tak zasazenou, moc dobre nevypada... CHLAPE nech si poradit a cti si tady na tehle krasne strance... NIc vic nepotrebujes, vse tu najdes... Tod vse a zeptej se kytek jestli jsou happy...
nechte mě to dopěstovat pak už pojedu mandaly ..... dííííík omlouvám se za to že se vám zdá že s toho nic nebude ale bude .... a rady poslouchám mimo ničení KITEK to ne !!!