Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v tom případě by jsme měli zakázat i animovaný smajly, aby si sinuhet něco přečet
total OT: dneska je moderní japonský způsob otevřených halových kanceláří, kde jen ti nejvýšše postavení mají okolo stolu box.. tam se teprve trénuje soustředění
jasně, že když si tady čtu příspěvky, vnímám animovaný pikčry a smajly... tohohle asi nejvíce ---> ale, že bych se cítil vyrušován, to bych rozhodně neřekl
pokud jste o tom ještě neslyšeli, existují i čistě textové prohlížeče html, kde grafika nemá žádný prostor a vše je pouze o textu..
btw... zatim to vypadá podle ankety, že změny ve velikosti formátu nejsou zas tak žádaný útulnost (hehe) budem muset asi vylepšit jinak
Spise vetsi avatary zpusobuje tlak tech, kteri tu spise nez informace hledaji socialni kontakty. Kterym nejde o informace, ale spise o budovani sveho image. Sve identity na diskusnim serveru. Kteri vic nez co se rika, resi kdo to rika. Tak mi to pripada. Je to samozrejme jen tendence, ne absolutni tvrzeni platne pro kazdeho. Ale v ramci diskusnich a chatovacich serveru mi pripada, ze cim vetsi sracky, tim vice barvicek a blikatek.
V podstatě jsou pro mně avátary zbytečností. Musím ale zohlednit fakt, že bez avatara by mi některé nicky nic neříkali, je to tedy dobré pro lepší přehlednost. Proč ale zvětšovat avátary??
1) je to servr o konopí, nikoliv o grafice (přesto tu jsou témata grafiky se dotýkající, tam se může kdokoliv do sytosti vyřádit)
2) větší velikost avátarů znamená pomalejší načítání stránek (doma nemám zas tak rychlý připojení) a tudíž horší přístup k informacím. A o ten tu jde především, ne.
svého avatara mám v podstatě od prvního loginu a nemám potřebu ho vyměňovat. Lidé si již zvykli spojovat můj nick s mým avatarem, proč bych jim tedy mátl mozky
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
pokud bych si mohl vybrat mezi rychlým growerem se základní grafikou, se zanedbatelným avatarem a mezi vytuněným growerem, s možností avatara v Mb, kterej však nerozchodím všude. bude volba jasná a to ta první. Doma mi to net pouze spomaluje, nezastavuje, ale přesto asi nejsem jediný. Vypnout avatary samo můžu, ale pak nepoznám ani tebe voide
pořád nevidím důvod, proč bychom tu měli lpět více na grafice a estetice serveru, než na informacích, jejich dosažení a použití. Čím více bude grower vyšminkovaný a přeplácaný takovýma zbytečnýma serepetičkama, tím více bude přitažlivý pro pubertální mládež, která se nechá lacině zlákat na takovéto předvánoční akce. Pokud by grower vypadal jako soubor textů bez přehnané grafiky, člověk, který se něco chce dozvědět, tak se začte, ten který chce pokecat, tak uteče na Xchat.
Diskuze tato je Imho zbytečná a již se ji nezúčastnuji
edit: jsou vyjjímky, u kterých by mně náhlá přítomnost avátara vyvedla z míry..... viz Virgill
editZwo: voide, pouze upozorňuji, že pro toho kdo chce získat informace je uživatelská přátelskost vedlejší a naopak ten kdo to tu zasírá se neobejde bez avátara, smajlíka, atd.
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
jestedman me je v podstate velikost v kb putna pokud zbeslia animace nerusi ale zvetseni avataru v px bude mit za nasledek zmenu 99% avataru a nasledny zmatek (aspon pro me) v identifikaci.... a casta zmena avataru ta me mate nejvic...
PS: Taky sem bez tvare?
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
65 procent chce změnu. I já bych si poradil s pár kylama navíc
Imho věčina už byla řečena, takže "VIVA LA REVOLTA"
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
sem pro zavedení avatarů i na minyčetu, páč jak si tam mám krwa budovat imidž... lol..
výše diskutující mají již nějaký ten pátek na groweru za sebou a tak velice dobře vědí, že imidž se na groweru buduje spíše nabitou fotogalerií, než kvalitními příspěvky natož avatarem či podpisem
je jasný, že avatar a podpis je první věcí co si každej ve svym profilu tuní... ale upřímě... jak dlouho lidé zaměření na svoji "internerovou imidž" na groweru vydrží?
já jako věčný ótečkař nyní bojuju za striktní držení se topicu, protože jestli větší avatar, ať rozměrově, čo velikostně na server přitáhne jediného hledače sociálních kontaktů, sežeru svý boty...
páč...
1.) vzhled diskuzních fór a chatů není o lidech kteří na něj chodí, ale od lidí kteří jej tvoří
2.) grower.cz není, nebyl a nikdy nebude jen a pouze o pěstování a ti kdo si to myslí, zbytečně ničí svoje nervy
páč no. two:
1.)ona by ta pěstitelská tvář mohla být prezentována i úplně jinak... bez avatarů či podpisů a smajlů, anonymně.. např. formou wikimedia kdy hlavní je článek a diskuze je na pozadí(jejímž účelem je doplnění nebo zpřehlednění informace ve článku).
2.)každý může napsat článek do magazínu nebo vytvořit či revidovat položku do ale děje se tak? ne. a dělají to ti, kteří si neustále stěžují na nepřehlednost a degradaci hodnot informací?
takže pamatujte si děti
každej pixel či kilobajt v avatorovi navíc, nebo další animovanej smajl může zabít grower
Jestli tu někdo s tim image naráží na mě, budiž.. Ale tenhle topic je muj názor, dal sem sem anketu, aby bych věděl, kdo má podobou myšlenku jako já, ať už vylepšit, nebo pro někoho zabít grower...
Rozhodně sem chodim sbírat nápady na pěstování a ne kecat jak na nějaký chat nebo podobně..