Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Skateboarding a growing SK8aři sk8erky & THC
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Je skateboarding sport budoucnosti?
Jo jasně nic lepšího neni!!!
Fakt nevim...
Ne jezděj jen dementi!!!
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

chcita, bohour: jj, to jsou ty prkna na kterých jsem jezdil. jdou na mě vzpomínky

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 06-05-2004 v 11:47 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
W3m3n0
Stálý Člen

Karma uživatele W3m3n0 - 15% PěstitelskáKarma uživatele W3m3n0 - 15% PěstitelskáKarma uživatele W3m3n0 - 15% PěstitelskáKarma uživatele W3m3n0 - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Koukam ze skateboarding tady upad v zaponemi. No tak, pište ješte. Docela dobre se da zajezdit v Lovosicích(to je u Litoměřic) na centru. Je to tam z mramoru, sou tam lavičky, benga tam neprudej akorat obcas lokalni duchodci vyhrozujou ze zavolaj eSeNBé. Jestli mate nekdo sk8isGr8 5 tak tam sou nejaky zabery odsud. Na obalu jak Puffer dela ten grab pres zabradli a pak jak suchopar dela fs flip ze schodu pres stojan na kola. Da se tu fakt hezky zajezdit. Jinak nemate nekdo sk8 videa na CD nebo DVD? Měnil bych, mam jich fakt hafo-piste PM Jo a prikladam foto, je sice dost npovedeny a jeste k tomu prsi alle pro predstavu to staci

"Je lépe litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili." - Boccaccio
"Kořenem všeho zla je nedostatek poznání." - Buddha

W3m3n0’s indoor
W3m3n0’s chilli #1
W3m3n0’s chilli #2
W3m3n0’s svitici lednicka

Old Post 11-09-2004 v 20:47 PM
W3m3n0 je offline   Profil uživatele W3m3n0   Find more posts by W3m3n0   Foto galerie člena W3m3n0   Click here to Send W3m3n0 a Private Message   Add W3m3n0 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirka44
Nový Člen

Karma uživatele Jirka44 - 0% Pěstitelská

Organika Příspěvek č. 51

Fuck nazi and nazizm

Old Post 05-02-2005 v 12:09 PM
Jirka44 je offline   Profil uživatele Jirka44   Find more posts by Jirka44   Foto galerie člena Jirka44   Click here to Send Jirka44 a Private Message   Add Jirka44 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frogo
Stálý Člen

Karma uživatele frogo - 6% Pěstitelská

skejt videa Příspěvek č. 52

Ahoj všichni. Rád bych založil toto téma,protože mám pocit ,že hodně lidí kteří chodí na grower jezdí na skateu nebo s ním přicházejí do bližšího kontaktu. Rád bych se zeptal,jestli neznáte nějakou stránku,kde si můžete zdarma stáhnout nějaká porfesionální skatevidea, pokud ano tak pište.
Já osobně vím o: www.puzzlevideo.com ,kde si můžete stáhnou puzzle 25 a 31.3 bude tam další a druhá stránka: www.skateboardinglegacy.com/downloads.html, kde jsou na stáhnutí komlepní videa p.j.ladd-wonderful horrible life a flip-really sorry.
Mějte se

Old Post 16-03-2005 v 22:20 PM
frogo je offline   Profil uživatele frogo   Find more posts by frogo   Foto galerie člena frogo   Click here to Send frogo a Private Message   Add frogo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele frogo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
._.
Stálý Člen

Karma uživatele ._. - 84% PěstitelskáKarma uživatele ._. - 84% PěstitelskáKarma uživatele ._. - 84% Pěstitelská

Dotaz Je na groweru nějkaký skejťák? :) Příspěvek č. 53

Tak co lidi, jak dlouho jezdíte, co si dáváte? pochlupte se!
Nějajké příběhy ze skateparku? SK8 a Hulení?
Brutální pády?
Pište!
._.

Old Post 04-05-2005 v 17:51 PM
._. je offline   Profil uživatele ._.   Find more posts by ._.   Foto galerie člena ._.   Click here to Send ._. a Private Message   Add ._. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steve
Stálý Člen

Karma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

buenos díaz
mno tak já se na skejtu pohybuju tak 4 léta, za tu dobu jsem zažil spoustu pěkných zážitků. Hlavně je to o kámoších o společné pohodě, kteoru to prkno dodává. Jo a s hulením teda jak, kdy...nesmí to být ta hutná zmaštěnost, ale tak do náladky. To jsem pociťoval vysokou koncentraci než obvykle, ale spíš s čistou hlavou se projedu.
Jinak z těch amerických videí, je ten diktát opravdu nehorázný.
Fakt se my chtělo skoro brečet :-)
sk8 je gr8
wa

Old Post 04-05-2005 v 19:20 PM
steve je offline   Profil uživatele steve   Find more posts by steve   Foto galerie člena steve   Click here to Send steve a Private Message   Add steve to your buddy list     Navštiv homepage uživatele steve! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kotg
Stálý Člen

Karma uživatele kotg - 86% PěstitelskáKarma uživatele kotg - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Ted mam nozicku jaksi mimo provoz, jinak neco umim(docela dost)

Bez práce nejsou koláče.
Můj WINDOOR
Chata(2005)

Old Post 04-05-2005 v 20:01 PM
kotg je offline   Profil uživatele kotg   Find more posts by kotg   Foto galerie člena kotg   Click here to Send kotg a Private Message   Add kotg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
2Tick
Nový Člen

Karma uživatele 2Tick - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

sk8 je suprova vec, zacal sem pred rokem a neco, ale aktivni jezdeni mohlo byt tak 7 mesicu ... tedkom me ale sere ze je venku tak nadherne a ja nemuzu jezdit pac mam v pici nohu (svalova kyla)

Old Post 04-05-2005 v 22:04 PM
2Tick je offline   Profil uživatele 2Tick   Find more posts by 2Tick   Foto galerie člena 2Tick   Click here to Send 2Tick a Private Message   Add 2Tick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frogo
Stálý Člen

Karma uživatele frogo - 6% Pěstitelská

w3m3n0 Příspěvek č. 57

Čau mam nějaký videa(almost,nový toy machine různý 411 black label 88 footwear a další,ale teď si stahuju přes dc++ hub skatevideos tam seženu všechno. Mam už i DVS skate more co je v prodeji v USA jen pár dnů.
Jako uživatel jsem připojen toomas,kdyžtak si vodemně něco stáhni ale jen přes dopoledne,když si stahuju sám od někoho tak ty lidi co si stahujou ode mě mažu.
Jinak jezdim víc než 3 roky tak 5x týdně,něco už si dávám(kick bs grind,bs tailslide ,nollie crooks,nebo kick bs 5.0 a z flipů 360flip,flip,heelflip,fs flip,sw heels i kick.

Old Post 05-05-2005 v 15:40 PM
frogo je offline   Profil uživatele frogo   Find more posts by frogo   Foto galerie člena frogo   Click here to Send frogo a Private Message   Add frogo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele frogo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kozmo
Nový Člen

Karma uživatele kozmo - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 58

Takze jazdim uz nejaku dobu....zranenia...no neviem raz som mal zlomenu ruku ale inak nic vazne nejake te clenky a tak classic...sk8 a hulo....taka haluz rychlo sa unavim ale zase sa da lepsie namotat...jedina vec co mi na tej kombinacii vadi je ze ked zahulim vzdy sa nepekne natiahnem......videi mam celkom aj dost....a dost sa da stiahnut s www.bearshare.com ...este tu mate Tom Penny mixtape: http://youtube.com/watch?v=oQAjw1_xHPo akoze ten ss fs flip na carlsbad gap....dost nadcasovy...... SK8 or DIE

Naposledy upravil kozmo 13-02-2007 v 20:54 PM

Old Post 13-02-2007 v 20:48 PM
kozmo je offline   Profil uživatele kozmo   Find more posts by kozmo   Foto galerie člena kozmo   Click here to Send kozmo a Private Message   Add kozmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

čus nevim jestli to sem patří, nejni to přímo boardin´..asi 5 let jsem jezdil na bruslích - nejlepší léta co jsem prožil, seznámil jsem se se spoustou dobrejch lidí, s 99% z nich dám rád pivko i teď ..jelikož u nás nejni skejtpark, přes den jsme jezdili většinou na podomácku vyrobenejch překážkách, a po setmění vyrazili na strýt - paráda, 20 lidí na skejtech, kolech, bruslích se vyrojila do ulic, zdrhačky, držkopády, sedřený kolena do masa..bomba, bohužel parta se pomalu rozpadla, přišly práce, školy, úrazy, ženský, fet..bylo to super kucí
jinak když jsem šel jezdit tak jsem většinou nehulil, neměl jsem takovej cit, ani se mi už nechtělo jezdit..radši jsem se zbořil po a pak už jen relaxoval

*400W Drip..SensiStar Euforia Sk#1 2010*
**400W AEROBOX..WhiteWidow NorthernLights WhiteRussian Carnival Chronic 2008 **
***Authentic bio cannabis area´s 2008 ***
****400W Soil+Coco...NYCD Nebula BigBud Whie Widow 2008 ****
*****400W Soil+Coco...PowerPlant OrangeBud Skunk#1 Chronic 2007 ******
******Authentic bio cannabis area´s 2007******
*******První pokus 400W Soil+Coco indoor mixseeds 2007*****
Začátky outdoor 2003-2006

Old Post 14-02-2007 v 17:39 PM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

AHM4D> no... hele jako sorry, ale zaloz si vlastni forum o bruslich, brusle jsou pro loosery (peace...)
a s tema nocnima jizdama souhlasim bylo to super, kdyz byla takovahle punkova akce po nocich ale taky bohuzel... uz to nejni to co to byvavalo... :nostalgicky_smutno:

SKATE OR DIE

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 14-02-2007 v 18:09 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Jo na skejtu taky jezdim, ovšem tak poslední tři roky tak 5 ročně
A náhodou dávat na bruslích zábradlí, to je hustý asi si je taky koupim

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 14-02-2007 v 18:16 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

SoulRebel: ano jsem looser, ale looser kterej má rád větší jumpy, delší raily atd. a k bruslím jsem přišel dřív než ke skejtu

JAHmaican: taky to mám v plánu na starý dobitý kolena koupit si nějaký agresivky, přece jenom nijak nesportuju, maximálně jezdím na kole za kytkama

Tadeáš: my jawa 250 a skočka

*400W Drip..SensiStar Euforia Sk#1 2010*
**400W AEROBOX..WhiteWidow NorthernLights WhiteRussian Carnival Chronic 2008 **
***Authentic bio cannabis area´s 2008 ***
****400W Soil+Coco...NYCD Nebula BigBud Whie Widow 2008 ****
*****400W Soil+Coco...PowerPlant OrangeBud Skunk#1 Chronic 2007 ******
******Authentic bio cannabis area´s 2007******
*******První pokus 400W Soil+Coco indoor mixseeds 2007*****
Začátky outdoor 2003-2006

Old Post 15-02-2007 v 15:30 PM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
O.o
Nový Člen

Karma uživatele O.o - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Cau,
Tak já se připojuju k těm rekreačním skateboardistům ... dřív sem jezdil celkem dost, byl to muj životní styl. Časem sem ale začal mit problémy s kolenama a s kombinací, že v našem městě se stejně nedalo nikde jezdít => malej progres ( pořád v načem městě neni nic pořádnýho ), tak sem toho nechal a ted sem rád když se na skate dostanu aspon tak jednou za čtvrt roku ...

A co se týče hulení, tak já sem právě začal hulit přes sk8 ...
No ale zhulenej mi to zas tak nejde, trochu se i bojim to hrotit a tak si dám vetšinou brko až ke konci a už zkoušim jenom nějaký technický triky. Nebo hrajem po brku na FOTRa ... mějte se

Old Post 15-02-2007 v 16:19 PM
O.o je offline   Profil uživatele O.o   Find more posts by O.o   Foto galerie člena O.o   Click here to Send O.o a Private Message   Add O.o to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Protiva
Stálý Člen

Karma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

http://www.youtube.com/watch?v=1U-c...related&search=

RESPEKT for Rodney

Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me

Old Post 14-05-2007 v 12:19 PM
Protiva je offline   Profil uživatele Protiva   Find more posts by Protiva   Foto galerie člena Protiva   Click here to Send Protiva a Private Message   Add Protiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:00 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás