Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak je tu 14. den růstu a kyti byly nejakou dobu bez zvlhcovacky... bohuzel sme se k nim nedostali vcas, nasledovalo odstipnuti paru listu, ktery byly uplne zkrouceny a tak kyti dostaly poradnej postrik Alga-C od Ata Organics . Ta zvlhcovacka sice zvlhcuje dobre, ale voda v nadobe vydrzi tak den ted sme je 2 dny nezalili, protoze substrat byl jeste dost vlhkej, zitra zaliti + hnojky.
jinak listy uz zacinaj bejt krasne zeleny a ofuk se taky projevuje a zitra se zase bude ohybat. tak zatim..
prinasim nejake fotky z 28. dne.. asi pred tydnem sme kyti prehnojili, tak ted zalivame jenom cistou vodou. po zakoupeni akvaristickych PH kapek sme zjistili, ze voda ma PH +- 7 . kvuli velikosti naohybaneho reflektoru a celkove nepripravenosti sme se rozhodli na poprve nejet scrog.. ty kvetinace sou fakt moc velky a kdyz uz to chtelo prepnout, aby to neprerostlo nebyly kyti este ready. ve stredu prepiname!
Čus,
já jenom doplnim , že se nám to vůbec nepovedlo.Ve zkratce,špatný pH,přelili sme je na začátku,taky přehnojili.Potom problémy s vlhkostí , takyproblém s plísní.No a všemu tomu nasadili korunu dneska objevený svilušky.Jinak dneska se přeplo a dala se tam červená envirolitka 200w.Taky moc velký květináče,málo využitýho místa atd. prostě těch věcí bylo tolik ( a je) , že se upřímně divim , že sme nezačali nanovo.No ale ted už je to necháme dojet a uvidíme.Tak zatim growu zdar hlavně všem přeju aby neudělali stejný chyby jako my.
Ale ještě raz upřímně , koho by bavil napoprvý bezstarnostnej grow ?
To je pech. Ale cim vic erroru si clovek vyzkousi napoprve tim lip. Alespon si to nebudete muset prozit pri pozdejsich sezonach. Mate to se vsema pouckama hned na zacatku. :-) Drzim palce.
tak prinasim posledni info o nasem prvnim, a zaroven nepovedenem growu . o kyti sme uz nijak zvlast nepecovali, povazovali sme to za zbytecny, stejne by z toho nic nebylo, takze sly dneska pod kosu a snad z toho na dve tri brcka bude . Box vyklizen a zitra prifrci nove osazenstvo, na ktere uz budem pripraveni mnohem lepe. teda aspon doufam . stay tuned..
naky fotky
6. - kytka roku
7. a 8. - koupili sme v zahradnictvi na zkousku mensi kvetinac, ale nevedeli, jakej ma objem... a tedy question pro vas - je lepsi mit vyssi a uzsi, nebo nizsi a sirsi? jak muzete videt, po vyndani kytky i se substratem se to tam veslo v pohode, jeste zbyva na kazde strane asi centimetr. imho do toho XS boxu bude asi lepsi ta druha varianta.. nebo ne? predem diky za rady!
Jak velkej hluk dela ta ulita?Budu delat novou skrin a uvazuju o ni,ale budu par metru od toho spat,takze to nesmi delat moc velkej bordel.
Budu tam mit 250w HPSko v Cooltube,takze nevim jak moc si budu moct dovolit stahnout vykon.
Predem dik.Kdyztak tak mi posli PMku a ja to pak smazu abys to mel prehlednejsi.