Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
g 13 - prilis trippy, kdo vi ten vi
blueberry- naprosto skvela chut a hodne potetni pryskyrice
newiles haze halucinogen
masterkush jeho omraciva chut te kopne do hlavy ze newis
orange bud proste pomeranc
tak nelepši odruda co jsem kdy vypěstoval...byla sice veku a le byla super!!Power planty...nemate někdo nějakou zkušenost s těmito kytkama pro vysev venku na jejich vysokou urodu????
venku sem ho jel pred dvema lety(rizky od jednoho mistniho mooda)-a maximalni spokojenost!zacal mi kvist zacatkem zari a plne zralej sem ho sklidil vim presne, 17rijna.-hrozne to roste a ke konci rychle dojizdi, v 20l beliku dva metry. Kvety se zabarvily do fialova ke konci, krasny priskyricnaty huleni a je znej peknej vynos
Cinderella 99
pro me nejlepsi co jsem kouril. Ovocna vuně s neskrabejici jemnou chuti i nezkusenej kurak to oceni.High je lepsi jak semtex.
Pri pestovani ma rychlej rust a je schopna tvori velky palice
GWS
tezkej kour rychla a silna zhulenost zde plati cim min tim vic, jinak vas to posadi na gauc na hodne dlouho.
Dobry vetveni, tvrdy a velky sisky
California orange bud
Oranzovy huleni ktery opravdu je citit jako citrusovy plody, skvela energeticka zhulenost. Dokaze pnad400w a vejs schopna udelat hodne velky palice.
Chronic
kdyz jsem otevrel sklenici s chronicem ,tak jsem myslel ze jsem otevrel sklad prezralejch grepu.Dokaze tvrdy sisky velkejch rozmeru , zhulenost v mensich davkach je energrticka a nezanechal unavu. Ve vetsi davkach pravej opak. Neco jako GWS
Pink kush
chut jako ganja energeticke high , skvely do hospody.
Zadnej zabijak alespon co muzu rict ,tak i po nekolika brkach me posunul zas o kousek dal.
Palice velky a bily obsypany tema vlasecnicema nebo jak
(btw. ted jsem dohuli)
Nebudu vam nic vycitat to je jak chut v zenskych proste sme jine, ale NEBULA. Fuj. Videt ji tady jeste jednou tak mam depku a ani tento prispevek nepisu.
Ale kdys us tak poradne....
Blueberry- ehem- ne od Dutch Passion- ti chudinky, ale tu kterou jim kdysi DJ short prodal a oni pak jenom pouzily dvacet seminek na selekci. Mela sem ji a je dost mutantni. Objednat u DJ, kdys neni pockej si a one zase bude
White Widow- sensi seed bank- vsak vi vite
MMG- Sharksbreath x G-13 Haze, mluvi snad sam za sebe DNA genetics
Kush- Hindu i Master, maj svi velmi rozlisni vyhodi
Aurora B. Vim ze neni zas tak vyhlasena ale v me maličke parte vyhrava vsechni kategorie krome hydra, tu vyhrava MK
1)BlueBerry-luxusní chut a halusky..
2)Jack Herer-dobra chut ...
3)White Widow-Po ní sem se smál asi 30 min v kuse až už sem nemohl dejchat
4)orange bud-take luxusní model ...
5)A spousta dalších
Nejdřív chuťovky:
Apollo11xMTF - škoda že už vymyzel u místních matkařů
Grapefruit - od female seeds
GWS - Kvalitní odprasovák s dobrým výnosem a tvrdýma šiškama
Chronik - jsou i silnější, ale dá se na něm fungovat, voňí, sladká chuť, dobrej výnos
Pot of gold - Ještě o něco výnosnější než chronik megatvrdý šišky, hromada plyskyřice, sundá a uspí Výborně se pěstuje silná a odolná kytka
Nejdriv podle sladký chute.
..urcite se skvele kouří BUDDHA, suprová tropická chut + fakt super stavy, kdyz je toho min spis energeticka, po vice sem uz skoro nechodil...
..dále taky určítě ORANGE BUD, k tomu asi není co dodávat..
..WW suprová občas tripy, většinou záchvaty smíchu
..JH klasika
a jinak pro me uplne nejoblibenejsi odruda je SILVER HAZE, suprový palice, krásně vonavá kořenitá chut a posilující stavy..(výnosy taky nejsou nejmenší)
pro mě asi 5 nejlepších modelů jak na chut,tak na stav jsou:
1.)Africa -(indoor) neni to genetika ale odrůda(100% sativa) dovezená z Afriky,7 let pěstovaná pod lampou,nepopsatelná dobrota,zhulenost po 1 potahu,má o dost lepší účinek,chut i vůni,takovej skunk s jemnou ovocnou příchutí,jak v jointu,tak jako sušina,ale musí být ve vlhkém stavu,hodně vláčné,zatim jsem neokusil lepší model,lehce kope,neškrábe,prostě pro mě na prvnim místě
2.)G13xApollo11xCinderella99 -(indoor) menší paličku jsem v životě nehulil,měla asi 0,1g,ale ve dvou,nehoráznej mazec,každej si potáhl 2x,ale stčilo to,3 hodiny body stoned,vytuhl jsem na lavičce a pozoroval všechno možný,chut nepopsatelně ovocno-zemitá,hutný kouř,dovezl to týpek z Anglie
3.)White Widow -(indoor) no mě osobně láká její sladká ovocná jemná vůně a chut,neškrábe,nekope,prostě dobrota,mohl bych si to dopřávat denně,trochu tripy,ale smích a šílenej tlak v hlavě,pak jsem jak pěknej angorák
4.)Blueberry -(indoor) ještě ted mám ty fialky na jazyku,borůvka jaxsfině,prostě ovocná chut ae silným výkydem,takovej gaučák,kope,neškrábe,hodně hulí
5.)No na tomdle místě je těžký posoudit model,moc mi chutnaly - Orange Bud,Papaya,Jack Herer,Skunk#1,Mazar,aj...
Hodně záleží na pěstiteli,genetice,podmínkách,druh seeds banky,wattáži,no prostě jak se to povede vypěstit,třeba ta Africa - je to noname,ale natrhne prdel kdejáký genetice,takže porovnávat je celkem zcestné,bud se povede,nebo ne
Tady přikládám foto Africy,neznám lepší