Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky nechápu, co chceš sklízet. V polovině prázdnin to začlo možná házet preflowers, ale kvést ti to pravděpodobně začlo až koncem prázdnin. Nech to tam jak ti všichni raděj a v polovině října ty palice budou min. třikrát takový a mnohem víc účinější. Nebuď nedočkavej. Už jsem tu taky čet, jak někdo má dozrálý kytky sklizený na půdě - je to blbost, je to sotva rozkvetlý. Teď jsi našel tři zralý semínka a až to usušíš, tak zjistíš, že jich je většina ještě zelená.
j osvahadji ten zastipek je afgan proc? a panove dam na vas necham to jeste tam notak 2,5 tydne? ale uz mam fialovy pestiky na tom(bo spis ruzovy).a dik za rady
PS.muzu to jeste pohnojit?
no to byl teda zastipek to byla mala siska jeste kdyz seschne tak toho bude tak o 1/2 min woe.vim ze by to melo ve finalni fazy-sklizni tak 5g ale ja chci vedet chut a kvalitu zatim,noa ww nemusim ani testovat to vim urcite ze to bude qualitka
tak jsem se rozhodl tak ze dneska se pujdu podivat na kyticky a beru normal vodu.myslite ze bych mohl ww jeste hnojit?kdyz pujde tak za mesic a tyden pod meč?
Původní příspěvek od Kolom&n tak jsem se rozhodl tak ze dneska se pujdu podivat na kyticky a beru normal vodu.myslite ze bych mohl ww jeste hnojit?kdyz pujde tak za mesic a tyden pod meč?
no tk afgan se pekne zabarvuje foto pridam asi az pozitri prtze mam shit fotak a budu mitpujcenej 7,1Mpx to budou apson fotesky.dik za Kcka a preju kazdymu peknou sklizen
po dlouhe dobe jsem o5 tu a afgan uz je sklizen foto nemam protoze mi bratr vymazal all foto z PC ww pekne voni.a dosel me pel(dubran poison)takze jsem byl udelat kontrol. opyleni a na pristi sezonu budu asi sazet Durban poison#White widow a Durban poison#Jack Horor(ja mu rikam herer)P:E:A:C:E