Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jestedman: cigara az od osumnacti - a po parku v noci kdyz tam nikdo jinej neni si muzem behat jak chcem ; pac jak zpiva plexis: ulice prece patri mladejm, kdyz kluby zaviraj, budoucnost se z minulosti vzajemne popiraj, ze duvera se nevyplaci co je to za blbost, zlo se z lidi nevytraci, zloby bylo dost!
PUNK´S NOT DEAD!
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
rolnik nemam teraz lovase na net ale nejaku pukoshku zadelim,ohrozena trieda policajna je u mna hlavne bratislavska vetva ty si ma uzivali mierou vrchovatou.a este buduuuu.prepuunam
spicka ladovca/v petrzke som rano stepoval s party a pristavili ma dvaja tajnasci a ked som videl ze xce doklady tak som sa mu povedal ze je mladsi a trafil som ze ma 24 ja som mal 27 tak som u zadelil ze je mladsi a ze ja som bol na gympli ked on bol susnavy siedmak zobral som obcianku a pokracoval v jazde,bol som tusim kwalitne skolowany a skkureny samozrejme.
kratene,upravil groom auTorske prava vyhradene 2003
no já se jednou ožral a šel s disco asi 30 km pěšky domů...cestou sem se nudil tak sem si vzal na ramena značku pozor smyk..jenže na mě někdo zavolal benga a ty zmrdi mě chtyli 300 metrů od baráku jak si tu značku nesu domů:-) no ze začátku sem jim tvrdil že sem to našel na cestě a že to nesu na policajtárnu, ale to mi moc nežrali tak sem jim řek že sem s tím chtěl posilovat tak to už jakš takš vzali.,..no odvezli mě na stanici...vyfotili si mě(ještě sem so toho poldy ptal jestli se mám usmívat nebo ne:-) a on že to záleží na mě) pak sme tam asi 2 hodiny sepisovali nějakej protokol..pak mě v 6 ráno zavezli domů...máti celkem čuměla no:-) co z toho plyne za poučení???už nikdy nebudu chlastat bez hulení protože takováhle kokotina mě může napadnout jen v opojení alkoholem...takže HULTE..kurwa ještě mám jít k nějakýmu spravnímu řízení:-/
no já z nich v tý ožralosti spíš měl prdel:-) ještě sem se jich ptal co to maj zaguny a kdo mě to vlastně nabonzoval...před tejdnem sem potkal jednoho z tý trojky co mě vyšetřovali:-) jen tak blbě čuměl zejtra sem hodím tkový lejstro...snad to s mojí kamerou pude přečíst je to celkem funny
jo ještě na silvestra sem před nima zdhal ani nevím proč:-)...prostě sem měl fakt dost THC v oběhu(když sem se postavil tak sem se cejtil jako bych byl v řece a ten proud mě nutil padat k zemi) tak sem v hroznej haluzích seděl na takovým to nárazníku jak bejvá v zatáčkách...no sedím sedím a najdenou okolo mě projelo nějaký auto tak sem se na to podíval a oni to benga..sral sem na ně ale po 50m se zastavili a že se jako budou otáčet tak sem dostal hroznou schízu a zdrhl do lesa...v lese sem sprintoval prič a zrovna začali bouchat všechny petardy a já si připadal jak v nějaký válce:-) ještě mi v tom běhu volala vožralá mátí s tatíkem že prej mi přejou pěknej silvestr:-) no vyběh sem z lesa a šel za kámošema, který se mnou nechtěli počkat na ohnostrj na vyhlídce a šli do města...
PS: jedna dulezita informace k pravum policistu, pokud vas treba uvidi nekde hulit a budou vas kvuli tomu buzerovat je celkem dobre vedet ze vas nemohou prohledat pokud jim to sami nedovolite :-)))
http://THCradio.net - největší kolekce na netu - ganja hry, videa, skiny, pozadí, screensavery a spousta dalšího volně ke stažení!
Moje skušenosti s bengama sou veskrze špatný tak se jim snažim vyhybat tak jak to de, ale jednou sme se s kámošem šíleně zhulili ale nevěděli sme cestu do hospy no tak sme se zrovna vokolo buzerujících poldů zeptali a voni na nás ať deme rovně a hned sme tam. No tak sme jim poděkovali a zahli doprava. V tu dobu nás vůbec nenapadlo že deme blbě ale ty benga to asi nestihli.
Zašpekulujem si?
11.5.1981 zemřela legenda: Robert Nesta Marley. Díky Bobe
už nikdy se nebudu hádat se sinuhetem
My sme si raz v noci s komošom kopali PET flašu po ulici a zrazu išli fizli.Zastavili a že reku čo robime a že ju mame zdvihnuť a hodiť do koša.My sme povedali že ona ležala na zemi že my sme ju tam nehadzalia len tak sme si ju kopali.A ten policajt povedal citujem:"TAK JEBTE NATO A NERUSTE NOCNY KLUD"a isli dalej.A my sme len tak cumeli že co to ten poliš zo seba dostal.
polcajti (ne asi fšichni) sou kurvi největší jednou mě viděli jak chčiju do křoví mezi panelákam já byl vožralej a zhulenej tak sem šel prostě pryč (to sem teda eště furt nevěděl že sou to švestky ) po 20 metrech se si se zastavil a najednou baterky do chsiftu "co ty hajzle tos neslyšel když sem na tebe volal !" ( a to ani nepíp) mrdnul se mnou vo zem zvednul mě a znova pak mě vodved do auta dostal sem 500 a řek mě jestli to nepodepíšu tak du na záchytku - fakt kurvy !
za ty roky na growru moc prispevku tu nemam ..to pro to ze uz je tu stejne vsechno napsane 2x :]