Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jahudka:jj, ta FIMnuta je na poslednich dvou fotkach. mají 17. den růstu. dávám na ně otevřený PETky 1,5l. kde jsi pls viděl pětilitrový? zítra je přesadím a rovnou tedy zahrabu po první lístky, zárověn prozatím, dokud nebude stálé počasí odstraním tu tkaninu, abych mohl PETky dát kousek do země, dokud nemají pořádně rozvinuté kořínky. zítra postnu fotky, děkuji za konstruktivní kritiku.
!
Po pár letech zpět.
Naposledy upravil Lahvan_FlaskiCZ 25-04-2006 v 20:12 PM
Lahvan_FlaskiCZ - Ty velky petky jsou napriklad od velkyho baleni rostlinneho oleje a nebo od velkyho baleni dobry vody.Jsou celkem bezne v prodeji.Pokavad je nechces kupovat,doporucuju se mrknout nekam do konterjneru na plasty.Tam je dost casto najdes.Sice je to humus,ale co by jsme pro nase krasky neudelaly ze?
tak, rostlinstvo zahrabáno co se mi povedlo, pěkně rozvinuté kořínky co jsem koukal.
u té kytky co jsem zkoušel FIMnout ze rozrůstají lístky dál, počkám na další patro, nezchci brzdit další mými neohrabanými zásahy.
Jahudka!: hmmm, to mě nenapadlo, dekuji za tip, zatím to budu přikrývat PETkama dokud se nerozrostou. myslíš, že by kytkám navíc ve skleníku nevadila PETka nonstop? během následujícího ochlazení co mají meteorologové v plánu budu monitorovat kolísání teplot,uvidím jak to pořeším.
fotky 1-4 před zakopáním, 5-8 potom, pokus o marné makro, škoda žě sem nejdou uploadovat fotky cca s 8 megama.
!
Po pár letech zpět.
Naposledy upravil Lahvan_FlaskiCZ 27-04-2006 v 20:56 PM
Lahvan_FlaskiCZ - Jasne ze to nech pod tema petkama nonstop.Alespon do zmrzlejch nebo dokavad nebudou moc velky a uz se do nich nevejdou.Kytickam to urcite ublizit nemuze a jedine jim to prospeje a jeste snizis riziko omrznuti a zaroven mas ochranu proti vselijaky neprijemny haveti.Jasne,mas to ve skleniku takze by to melo bejt OK i bez petek,ale s tema petkama si myslim ze to holkam jen prospeje.
Jinak me prijde,ze jsou uz tak velky,ze by ty petky ani nemusely bejt potreba a nebo je tam dej jen pres ty mrazy.Kytky musej mit uz alespon 10 cm a to uz jsou celkem odolny.
No a ze jsi to zahrabnul je spravny.Na co mit zbytecne dlouhej stonek..Mno roste ti to pekne
No a mrazy jsou svine tak pozor na ne.Ja mel par kytek na okne a stacilo na ne na chvilku otevrit okno a uz byly spaleny mrazem (v zime).Takze pres ty mrazy tam ty petky nasad urcite.
Jahudka! ---->> ty PETky budu muset nějak pořešit, jelikož se mi kytíz už dovnitř nevejdou, musím ohýbat lístky, což dlouhodobě nevidím moc přijatelně, tudíž musím někde jak jsi mi poradil splašit ty plastový kanystříčky (buď) a nebo to budu zakrývat textilií, což bude asi možná lepsí, ale zas tam nemůže být nonstop, takže babo raď.
zatím se jen ochladilo, snad nebude přituhovat nějak fest, i když už jsou větší, tudíž otužilejší a odolnější. nicméně během zítřka postnu fotky, jelikož mě ty kytinky udivujou- a to sice že letěj jak stíhačka do šířky a nahorů. že by ten Kristalon nebo to bude genetikou? nevim, nicméně Kristalon zatím vysazovat nehodlám, ovšem v úterý se poohlédnu po lepším papaníčku.
Původní příspěvek od Lahvan_FlaskiCZ existuje přímá úměrnost: co je dole, je i nahoře.
do stran se můžou rozrůstat kořínky jak chtějí, dolů mají dva metry hlíny, což stejně nevyužijou.
Lahvan_FlaskiCZ - No ono to tak uplne jednoznacny neni.Napriklad by urcite nesla vypestovat kytka 2 metry vysoka z kelimku.Kytka v urcity vejsce zastavi rust,ale hmotu - palici tvori klidne dal bez ohledu na objem substratu.Ja bych rekl,ze je to celkem zajimavej poznatek a sam jsem to necekal.Je to proste nahoda a jsem z toho taky prekvapenej a jen me to utvrdilo v tom,ze pouzivat maly objemy kvetinacu se v indooru proste vyplati..
Jinak kytky maj silene velky koreny a myslim si,ze kdyz bys je dal do 50 litru substratu tak jsou schopny tim prorust.Kdyz jsem prohlizel korenovej system v 10l kvetinaci tak to bylo prorostly komplet.Myslim,ze koreny klidne 2 metry mit muzou.V podstate plati vypozorovanej vztah.Kdyz mas vetsi objem hliny,tim rychlejc kytka ros te,ma vetsi listy a je celkove statnejsi.Kazdopadne v indooru jsou podle me zbytecne velky objemy substratu zbytecny a obzvlast v malejch boxech.Nejvetsi roli ma svetlo,ale ty jsi si uz lampu zvolil (slunicko) a nema cenu sem tahat indoor zalezitosti..Taky chci letos zkusit outdoorek jentak pro zajimavost.Taky ve skleniku.Venku me to vzdycky nekdo slohnul,coz docela nasere a tak doufam,ze tentokrat to bude OK.
takže další fotoupdate, za zmínku asi bude stát jen foto
č.8, to jest, jak se mi kytička zregenerovala po FIMku.
č.7, FIMnul jsem jinou květinku, pro lepší využití mista.
č.6, rostou!
!
Po pár letech zpět.
Naposledy upravil Lahvan_FlaskiCZ 29-04-2006 v 14:18 PM
táááák, je du NEXT fotoupdate, posádka byla dnes zalitá roztokem 1L vody a 15ti kapek peroxidu (H2O2 myslim)
fotky 1-5: celkový pohled + nějáký předmět jako měřítko
6 a 7: následky FIMu, uvidím jak jsem uspěl s tímto pokusem
foto 8: bokorys
9 a 10: detail stonku
!
Po pár letech zpět.
Naposledy upravil Lahvan_FlaskiCZ 02-05-2006 v 14:07 PM