Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Rozhovor Jiřího X. Doležala pro Rádio Strahov
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Co si myslíte o JXD (prosím po vyslechnutí rozhovoru)
Sice má něco v hlavě ale je na něm poznat že už to přehání....
Je furt stejnej...
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Hele neví někdo kde sehnat recenzi Jiřího X doležala na Dračí doupě?
Zmiňuje se o tom v tom rozhovoru a mě by to velmi zajímalo.

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."

Old Post 06-04-2006 v 10:50 AM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Mno me ten rozhovor prijde standartní,JxDje vtipny a ze to ty dva chlapci
tak uplne nezvladli.....no v porovnani z jinymi rozhovory co clovek muze zaslechnout v eteru taky dobry
Jinak me fakt dostava ze jsou tady lidi kteri nevedi kdo je JxD,kde zijete???
4Mr.Figaro:Cece to je hodne starej clanek/Reflex/,dost si z DrD typku utahoval,ale zese vtipne sam sem to leta hral a jeho postrehy byly presny

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře

Old Post 08-04-2006 v 06:48 AM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

nefunguje link

...

Old Post 21-04-2006 v 10:10 AM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Karma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Funguje :-O

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ
Můj předměstský OUTDOOR 2009

Old Post 23-04-2006 v 18:19 PM
strihorukyeduar je offline   Profil uživatele strihorukyeduar   Find more posts by strihorukyeduar   Foto galerie člena strihorukyeduar   Click here to Send strihorukyeduar a Private Message   Add strihorukyeduar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THC-Instruktor
Stálý Člen

Karma uživatele THC-Instruktor - 77% PěstitelskáKarma uživatele THC-Instruktor - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Mne sa lubi najviac ten koniec ! Tak to je koniec !

Moj 1. INDOOR - sklizeno !!
"COOLTUBE" - lacno a rychlo
Indoor model v kvete - rozoznate to ?

Old Post 28-04-2006 v 10:46 AM
THC-Instruktor je offline   Profil uživatele THC-Instruktor   Find more posts by THC-Instruktor   Foto galerie člena THC-Instruktor   Click here to Send THC-Instruktor a Private Message   Add THC-Instruktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Hoši, sorry já jsem asi brzda. Proběhlo odpočítávání, teď mám vybrat do okýnka soubor, který chci spustit, ale odkud a jaký? Vedle okýnka je buď PROCHÁZET nebo DOWNLOAD. Když dám download bez napsání souboru, zase mi to přikazuje vybrat soubor nejdřív. Kde ho vyberu prosím, díííky moc.

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 01-05-2006 v 13:40 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 55

Bylo by fajn, kdyby to někdo uploadnul na rozumnější server než megaupload nebo rapidshare... BTW, pro ty co nemohou sosnout mp3 (která je mimochodem již asi 5 let stará) je tu link na záznam chatu z minulého roku na volném:

http://chat.volny.cz/~~276cb3fcf1d2...ts.php?show=jxd

Old Post 01-05-2006 v 22:38 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Karma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

A jaký je podle Tebe rozumnější server? Jinak sorry no

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 02-05-2006 v 16:30 PM
strihorukyeduar je offline   Profil uživatele strihorukyeduar   Find more posts by strihorukyeduar   Foto galerie člena strihorukyeduar   Click here to Send strihorukyeduar a Private Message   Add strihorukyeduar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Z-E-N-I-T
Stálý Člen

Karma uživatele Z-E-N-I-T - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

už to tam neni, bo to nikdo nestahoval. ale btw rapid je nejrozumnější. mam premium acc, takže jestli mi to pošleš třeba na mail nebo tak, tak to tam hodim. Bo premium maji uploadnute fily aktivni do zrušeni učtu...

Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.

Old Post 11-10-2006 v 18:08 PM
Z-E-N-I-T je offline   Profil uživatele Z-E-N-I-T   Find more posts by Z-E-N-I-T   Foto galerie člena Z-E-N-I-T   Click here to Send Z-E-N-I-T a Private Message   Add Z-E-N-I-T to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

2 Warl0ck:Máš hezký názor...Akorát sem moc nepochopil toto:Je mi jedno jestli nesouhlasite, ale pak tu nemate co delat, jeslti kritizujete marihuanu jako vetsina neznalejch lidi v CR a Neznalost neomlouva..
Kdyby chtěl někdo kritizovat marihuanu tak asi neleze na teď už placené forum o pěstování ne?

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 12-10-2006 v 15:06 PM
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

Warl0ck:Tak to je dobře...Já už myslel že je to mířeno na mě

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 12-10-2006 v 16:43 PM
Ski
Stálý Člen

Karma uživatele Ski - 56% PěstitelskáKarma uživatele Ski - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Hosi prsim uploadujte to jeste jednou link nejede diky

2007...->!! Muj Windoor !! SKLIZENO USUSENO...
Rok 2008:....KO.Windor/Outdoor!->70W skrin LOWRYDER!
zajima te BEZPECNOST?!
2012 SKITTGROW OUTDOOR

Old Post 12-10-2006 v 18:54 PM
Ski je offline   Profil uživatele Ski   Find more posts by Ski   Foto galerie člena Ski   Click here to Send Ski a Private Message   Add Ski to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Také se připojuji se svou prosbou..
Ideální by byl torrent, pak by nebyl takovej problém se stáhnutím...
Jsem samozřejmě ochoten takovej torrent vytvořit, ale potřeboval bych zdrojový soubor...

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 12-10-2006 v 20:04 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

Pro tebe cokoliv http://www.filefactory.com/file/3fb558/

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 12-10-2006 v 20:21 PM
Z-E-N-I-T
Stálý Člen

Karma uživatele Z-E-N-I-T - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Pro ty co mají rádi stálost a rychlost je to taky tady http://rapidshare.de/files/36607671...olezal.mp3.html

Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.

Old Post 13-10-2006 v 18:25 PM
Z-E-N-I-T je offline   Profil uživatele Z-E-N-I-T   Find more posts by Z-E-N-I-T   Foto galerie člena Z-E-N-I-T   Click here to Send Z-E-N-I-T a Private Message   Add Z-E-N-I-T to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DEVIATIO
Stálý Člen

Karma uživatele DEVIATIO - 95% PěstitelskáKarma uživatele DEVIATIO - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

DIK.-) poslechnu ale az za par hodinek,ted jdu smazit:-)

Old Post 13-10-2006 v 19:01 PM
DEVIATIO je offline   Profil uživatele DEVIATIO   Find more posts by DEVIATIO   Foto galerie člena DEVIATIO   Click here to Send DEVIATIO a Private Message   Add DEVIATIO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás