Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Mno me ten rozhovor prijde standartní,JxDje vtipny a ze to ty dva chlapci
tak uplne nezvladli.....no v porovnani z jinymi rozhovory co clovek muze zaslechnout v eteru taky dobry
Jinak me fakt dostava ze jsou tady lidi kteri nevedi kdo je JxD,kde zijete???
4Mr.Figaro:Cece to je hodne starej clanek/Reflex/,dost si z DrD typku utahoval,ale zese vtipne sam sem to leta hral a jeho postrehy byly presny
Hoši, sorry já jsem asi brzda. Proběhlo odpočítávání, teď mám vybrat do okýnka soubor, který chci spustit, ale odkud a jaký? Vedle okýnka je buď PROCHÁZET nebo DOWNLOAD. Když dám download bez napsání souboru, zase mi to přikazuje vybrat soubor nejdřív. Kde ho vyberu prosím, díííky moc.
Bylo by fajn, kdyby to někdo uploadnul na rozumnější server než megaupload nebo rapidshare... BTW, pro ty co nemohou sosnout mp3 (která je mimochodem již asi 5 let stará) je tu link na záznam chatu z minulého roku na volném:
už to tam neni, bo to nikdo nestahoval. ale btw rapid je nejrozumnější. mam premium acc, takže jestli mi to pošleš třeba na mail nebo tak, tak to tam hodim. Bo premium maji uploadnute fily aktivni do zrušeni učtu...
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
2 Warl0ck:Máš hezký názor...Akorát sem moc nepochopil toto:Je mi jedno jestli nesouhlasite, ale pak tu nemate co delat, jeslti kritizujete marihuanu jako vetsina neznalejch lidi v CR a Neznalost neomlouva..
Kdyby chtěl někdo kritizovat marihuanu tak asi neleze na teď už placené forum o pěstování ne?
Také se připojuji se svou prosbou..
Ideální by byl torrent, pak by nebyl takovej problém se stáhnutím...
Jsem samozřejmě ochoten takovej torrent vytvořit, ale potřeboval bych zdrojový soubor...
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.