Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Heh...tak nad tymto som sa uz tiez zamyslal. Bolo by sice pekne ist do dakeho "raja" a uzivat si az... az hmmm, a tu som skoncil. Nebol by ten raj zachvilku moc plny ??? A potom, znova sa narodit, tak to je blbost .. aj tak si nic nepamatate, proste je to novy zivot a z toho plynie ze ani nemozete vediet ze ste predtym zili. A tak k mojmu zaveru-> Bude to ako zhasnut ziarovku v pestirne... proste tma a nic, a aj to vam bude jedno lebo budete mrtvi, jednoducho NIC. Docela tazko sa to opisuje, a mozno ma z vas nikto nepochopi , este sa zotavujem zo vcerajsieho vecera :-D. Ale nebojte , dost mozne ze to neboli .
...mier...
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
No ona ta otázka se dá řešit i tak zak vůdec poznáš že si mrtví protože lidstí mozek pracuje vlatně (vrychlosti vysvětleno) díky proudění krve a také ty srandy a ktyž dojde k zestavě a ukoncení proudění krve tak ješte asi tri minuty pracuje na rešení problénu a jeho vyřešení (v tomto vlastně hodně pododní počítači). Ale proc jsem to rozvedl protoze je to vjistém smyslu jakási první část pred smrtí, aby však mozek mohl efektivněji žešit poroblém zdavuje se nepotredníh čiností jako třeba centrum paněti a proto si nic nenůžeme pamatovat, takovéti věci s tím tunelem jdou rozumně vysvětlit zavíráním očí a upadáním do toho (řešícího programu).
no a kvěci, co potom? Tak ja si myslím že asi nic bude to jako bezesná noc a to je asi vše, jako kdiž půjdete večer spát a proste se neprodudíte.
Tuhle otázku lidé řeší už po staletí, nikdy ji však níkdo nevyřeší , protože to vlastně nejde, je sice mnoho varyant většinou ovlivněných v jstém sníslu nějakou církví, sektou a životním stilem.
tma, ticho, naprosty klid.
opak toho co zazivame cely zivot, pachteni se za penezi, stres, akutni potreba neco stihat a nekde byt, snazit se prozit ten svuj cas nejak pozitivne. ale k cemu nam to je? stejne nase telesne schranky shniji, vnoucata zapomenou.........
dnes som sa bavil prave na tuto temu s kamaratmi....
Moj nazor je,ze zivot je ako kliciace semeno,ked clovek zomrie je to ako ked vyklci semeno,je to koniec telesnej schranky,ale dusa alebo u semena koren sa vyvija do niecoho noveho,ovela vacsieho a zlozitejsieho. Sme natolko spaty z hmotnym svetom,ze si vobec neuvdomujeme energiu okolo nas,smrt je podla mna prave nasim splynutim zo sveta hmoty do sveta energie.
Jelikoz jsou podle me lidi jen mirne vyvynutejsi zviratka, ktery dokazou vic jak jen vyrizovat svoje pudy (i kdyz, jak kdy, ze? ), tak si myslim, ze se nas zivot i smrt da srovnavat s jakoukoliv jinou formou zivota a zadna duse a posmrtny zivot neni. Dokazete si snad predstavit, ze maji vsichni tvorove svoje ráje a pekla, nebo se po kazdy smrti prevtelujou do neceho jinyho? Ale prdy, proste se nase telo sklada z bunek, ktery tvori nakej celek a po smrti se rozpadnou a zacnou tvorit celek neceho jinyho.
Sam tuhle teorii nemam moc rad, ale co se da delat, nejlepsi je nad tim nepremyslet, protoze az prijde nas cas, tak budem mit akorat bobiky s tim co bude dal, misto toho, aby jsme byly uz v klidecku a smireni s tim co prichazi.
Prisel jsem z hospy, podivam se na grower a zjistim ze je tady zalozene nove tema, ktere jsme resili v hospe, tak si rikam, ze musim prispet tim na co jsme prisli a zjistim, ze firestarter to tu uz napsal Nebudte naivni lidi, veskery posmrtny zivot je vymyslenou pomuckou pro lidi, kteri nevi jak se vyporadat s nevyhnutelnou smrti. Je jednoduche verit v neco krasneho co bude po tom az tu nebudem. Ale lidi vi hovno, takze mozne je vsechno.
2 mako: to ze v pestiarni zhasnes ziarovku..neznamena ze tam je nic....to ze nieco nevidis..neznamena ze to neexistuje...
...je to len nasa obmedzenost..ak nedokazeme svet vnimat inak..ako svojimi 5 zmyslami...
...myslim ze to co bude po smrti..zalezi od toho..co sme dokazali..urobili..tuna v realite...
...rozmyslali ste dakedy...preco sa tak smrti bojime..a stranime sa jej..??... ja jo..a mrte...podla man je to preto...preto sme tak radi tuna v realite...ze kazdim okamihom mozeme menit a premienat..seba..a tento svet.... a to sa podla mna uz po smrti neda... po smrti sa pozrieme do zrkadla..nasho zivota v realite..a podla toho budeme trpet...alebo rozjimat...
....verim aj v reinkarnaciu... aci preto..ze setko sa mi to zda..ako jeden mrte velky kolotoc...
....a rozmyslali ste o tom..ze co je to ta fantazia...ako to ze si niektory ludia dokazu predstavovat...nepredstavitelne... nenapadlo vas ze..tyto "obdareny ludia"...akokeby viac prenikly do sameho seba..do svojej duse...a videli..matne si spominali na predosle zivoty..na to co tam videli...
..co ak som minuly zivot...zil v inej dimenzii...niekde vo futuristickom svete..alebo vo svete prirody...proste inej casovej dimenzii...a po smrti..a naslednej reinkarnacii...do tejdo dimenzie...sa akosi..snazim dotvarat ten svet..zivot..co som zil v tej predoslej dimenzii...
...inak taketo filozovie mam mrte rad..hlavne ked som skureny...na totalku..a v tedy pracuje fantazia na plne obratky..a ked si to vypravame medzi sebou..setci zdeleny..tak ako keby sme si setci ten jeden obrazok premietali v hlave sucasne...proste si to vime setci predstavit..a navzajom to dotvarame..tieto filozofie..a na koniec koncime v krcovitom smiechu..ze co sme to vymysleli...
kua d;o)
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
..nevies ze spravna cesta je ta zlozitejsia....keby malo byt setko jednoduche..namame preco byt na svete...
..a nic je vymysel cloveka....takze keby nebol clovek nic neexistuje...a ono vlastne ani neexistuje...pretoze nic je nieco..co si clovek nedokaze predstavit..
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
každý, kdo prožil pořádný houbový trip ví, že smrt je jenom další iluze tohoto matrixu, který tady žijeme, ale spíše jenom sníme. smrt je probuzení, je to návrat domů, ke své přirozenosti. není to žádný konec, je to brána, přechod k dalšímu životu. člověk není jenom shluk buněk, jak jsem tady taky četl. pisatel zapomněl, že ty buńky mají vědomí, pozorovatele a ten není z tohoto hmotného světa. lidi, kdy už se konečně probudíte?