Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
??Filtry jako cigarety?To fuck ne, asi by mi to ani tolik nehcutnalo, proste k brku patri normalni fltru utrhlej z krabicky od cigrate nebo takoyv ty obrazkovy jak se kupujou v trafice..V Ridge Backu prodavaji skvely filtry i s papirkama..
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
já si obvykle filtry kupuju, ale nedávno se mi stalo že sem je postrádal a zrovna sem jich potřeboval větší množství jelikož sem jel do Prahy na akcičku tak sem popadl štosík vizitek mého bratra a mohlo se jet, ale to sem ještě netušil jaké to bylo štěstí jelikož sem jednu dal i kámošovy kterej tam ztratil koženou bundy a věřte nevěřte že do týdne bráchovi volala neznámá frajerka že našla bundu někdo zahrabanou v šatně a bunda je zpět.
filtry dělám ze všeho, co je po ruce:
obaly sešitů
nedávno kámoš našel balík Magiců - vystříhnu Magic a filtr je hotov
z papírků zase vystříhnu něco pěkného (třeba "King")
vizitky
kupované filtry
vždy se snažím udělat filtr, který by měl nějaký pěkný nápis nebo obrázek viditelný přes papírek... nevím proč, ale baví mě to
No ja si filtry kupuju v smoke shopu a kdyz ho roluju,tak tam dam trosku tabaku, jako filtr v cigu akorat s tabakem a poradne ho tam narvat aby nelital a je to v pohode
g420: Čoveče neděláš ty někde v ňákým ovoci a zelenině, že to tu tak propaguješ?
(*) " WoSA !! says: "Hey, whassup, nigga?" (*)
Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. ... Choose your future. ... Choose life.
topex, to jo drop-in filtr..Ja jsem si nedavno koupila asi za 15korun filtry, na vrchu Bob Marley a filtry jako v bloku vzdycky jedna rada po trech a na filttrech napis Sroluj To, jsou fakt pěkný..
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
Jo a znate Spanelsky smokingy? jsou to papirky ctvercovyho tvaru tak 4x4 cm, a jsou jenom 80 dlouhy a na filtrech jsou citaty treba od sennecy a tak, mne se strasne libili nevite jestli to negde neprodavaj?
Tak ja delam filtry z jizdenek MHD. a nebo ze strednetvrdejch letaku. Ten papir musi byt hladky.Delam filtry dlouhy tak 3 - 4 cm a kousicek filtru precuhuje ven z papirku.Kdyz dohuluju, tak filtr povytahnu trosku ven a spekem pootocim.Pak muzu v klidu dohulit speka az do konce aniz bych hulil filtr.......Doporucuju to vyzkouset. Ja uz jiny speky nebalim................
v nouzi se mi jevi nejlepsi odtrhnout kus krabicky od retek, ale jinak sebou nosim jiz nastrihany filtriky z ruznych letaku nebo vizitek...vizitky RulezZ
nejvice me bavi delat filtry tak, aby po srolovani na vrchu bylo videt nejake slovo..ale to uz sem asi nepatri...no nic
zdar
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so