Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od zyf mno ja mel pod 50w cca 20g ...... coz je 2,5g/w
nebo snad neumim pocitat????
Neumíš...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
2,5g/W chlape ty seš snad kouzelník,ale važně,ted jsem se slušne nasmal. Kdybys tam alespon neměl tu větu,že snad neumiš počitat,tak si řeknu,že ses nějak sekl,ale tohle???? 3.třída ZŠ možna i druha.
muj prvni indoor 0.675 g/W, jo ale nejprve rostli pod jednou usporkou pak pod 70W sodikem asi 4 tydny kvetu, a az pak pod 400W dokvetly ale pocitam s tema 400W
prvni IN lehce pres 0,75g/W, 116g, prostor 48x32cm, 150W osram nav-t, hlina, bush, 2x skunk#1, 2x white widow.. jinak to mam v podpisu.
V horizontu 14i dnu rozjedu novy bublak, taxe uvidi, jestli se jeste zlepsime (ja a moje kytky )
Kazda odruda ma jinou dobu sklizne, jinou gramaz... tohle se vazne srovnavat neda. Nekdo jede jack herrer nekdo purply nekdo no-name - kazdy model se jinak chova i kdyz je to vsechno vyslechtene z jedne kytky
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Někdo tu psal, že čím menší watáž tím více je šance dostat se přes watt/ gram. Já mám opačnej názor. Čím silnější lampa tím je větší šance dostat se s gramáží víš než výkon lampy. Každopáně záleží na mnoha faktorech, některý genetiky ani nejsou na megavýnosy stavěný, ale pokud dodržíte určitý pravidla - např. budete osvicovat tolik kolik výbojka dokáže, dobře hnojit, starat se a použijete nějakou solidní genetiku - není problém se přes g na watt dostat. nebo přes 1,5?
mnoo ja tedka dal minuly kolo s kalichakrou a shitem 1,43g/w .
A souhlasim s Cirkusakem, cim silnejsi lampa a vetsi prostor tim lepsi sance na pokoreni magicke hranice g/w .
Mejte se
Původní příspěvek od pan.smakovicka nepocitate tu niektory vynos niak jednoducho??(zmazem)
Jj, počítaj Lidi sou různé, hloupé i blbé...
Chtělo by to tady v názbvu tohohle threadu nějak zvýraznit ten způsob výpočtu. Většina trotlíků si myslí, že sečtou gramy a vydělej to watáží lampy Mimoňs
Chtělo by to tady v názbvu tohohle threadu nějak zvýraznit ten způsob výpočtu. Většina trotlíků si myslí, že sečtou gramy a vydělej to watáží lampy Mimoňs
Nejradsi mam tydle kecy od lidi co v zivote pod lampou nevypestili ani na brko... muhehe kuci a jak se to spravne pocitat? muhehe