Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
TO oton: tvůj článek jsem četl 2x podobně to vypadá jen ty si jel hlínu a já hydro ale jak už tady někdo psal tak se může ta houba ukázat i v hydru ale co mě hlevně zajíma po tom co si to všechno zrušil a přineslu novou genetiku tak to už jelo normálně nic jiného si neměnil dík za odpověd jo a ještě by mě zajímal jak si postupval při likvidaci a čištění
Co ten Kyslik Hary,pridal jsi dalsi pumpu? Nebo to mas stejne?
Oton ma sice pravdu v tom ze nejake hniloby, hlavne v hline nejdou znicit. Ale jak jsem rikala nejake jdou, mozna se to ale nevyplati, protoze to vzdy poskodi genetiku a immunitu kytky trochu a clovek nevi jak, mozna kladne ale mozna ne.
Za tu stejnou dobu ma nekdo z dobreho rizku novou velkou zdravou kytku (matku). Je to tezke rozhodnuti, hlavne kdys jsme vsichni "experti" a bez velkeho problemu ti reknem at zabijes to na com do ted pracujes tak pilne. Vsak kazdej jsi ale musi poradit sam. Ja neverila ze kytky ktere uz byli v kvetu jednou jsou spatne (vzdyt v rustu vjpadaj normalne), ale po posledni urode kde jsem vytahla na 600w asi pul kila+ nehulitelnejch sr*cek, a 100 ritkejch g. No jo uz seru na vlastni nazory. Musim totiz kupovat hulo ted nachvily. Radsi poslechnu stare techniky a technare.
Dnes jsem vše zrušil takže jsem prohrál genetika za desetitisíce v prdeli ale to by nebylo to nejhorší nejhorší je ta doba šlechtění a to že nemám se o co starat ted budu držet týden smutku a snad od někoho nějakej ten šnicl seženu jen doufám že to bylo tou chorobou no nic všen děkuji za rady a postřehy
Nejtesi cast growesrtvi, pro me, je davat "uspat" kytky, vzdycky jsi rikam no ale mozna to nevadi necham ji dokvest venku.
Ale nemocne kytky moc nerostou ani nekvetou takze clovek strati hodne rustoveho casu. Uprimnou soustrast za xxx, a hodne stesti. Je dobre ze jsi to skousnul, uvidis cerstva genetika se ti vyplati.
Je mi tě líto. Fakt nemocný kytky je mnohdy horší než rozchod s mařkou. Smrt kytek to je fakt na to dát si neschopenku do práce. Nebo omluvenku do školy týdenní RODINNÉ DŮVODY. K+