Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja myslim ze nejde o to mit strach.Ale mit pred tim respekt a to vzdycky.Chce to bejt pripravenej na to ze stat se muze cokoliv a myslet na to porad.Dost lidi casem mysli ze si muzou delat co chtej a nic jim nehrozi a pak zacnou dylovat,prodavat rizky a nebo semena,kazdymu znamymu se zacnou chlubit skrini,polickem atd.To je prave prvni krok ze se o vas zacnou zajimat.Chce to mit respekt a nebrat nic na lehkou vahu a pestovat si jen a jen pro sebe a pokud mozno nikomu o tom nerikat,nechlubit se..A nebo se na pestovani/huleni vykaslat a mit klid...
Death:
děkuji.
Po mě šli normálně natvrdo. když mě vedli z těch testů, co mi brali, tak jsem na chodbě potkala chlapa a najednou se mi rozsvítilo!!
Jsem ho potkávala skoro pravidelně na ulici. Jenom jsme se míjeli a šel dál. Nic víc. Ale stejně furt nechápu, jak na mě došli. Nebo proč zrovna já. Já jsem neprodávala. Nikdy...odposlechy a podpsaný hlášky... vymyšlený. u soudu nic takovýho nebylo použito ani zmíněno.
Fuj. Běhá po mě mráz.
Jahudka:
Respect 4U. Jen se mi nelíbí: pěstovat jen a jen sám pro sebe a nikomu nic.
To nezvládám. Nikdy jsem to neuměla a taky vím, že se to nikdy nenaučím. Asi potřebuju ještě párkrát přes hubu, co?
Jahudka!:a to nemôžem o tom podla teba vravieť fakt nikomu ani najlepšim ale fakt najlepším kamošom???Btw ty by si natrela kamoša keby ťa drapli?pretože ja si myslím že nie a to si myslím že fakt nie
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
HALUZAK - Rict jim to muzes,ale bezpecny to neni..A jestli to jsou nejlepsi kamosi poznas prave az budes ve srackach...Pak teprv uvidis co budou ty tvy kamosi delat..
Mě potopil vlastní kluk. Sice potom tvrdil, že chodil za advokátem co a jak. Ale ten mi nikdy žádnej vzkaz nepředal...už jsem neměla o čem s ním mluvit. Takže otázka kamrádů...fuckt nevím.
janisek>>nemyslim ze jahudka huli sam jen je opatrnej a to je potreba ja taky nedokazu nedat ochutnat svuj vzor mejm kamosum(proto ziju kde ziju)kdyz je nekdo blizkej uplne na plech a chvali mi to tak je to podle me ta nejvetsi pestitelova radost 2jahudka samozrejme reepekt tvejm prispevkum plne souhlasim a kdybych nedal jinde tak bych ti za ne dal k+
Janísek - A neznamena ze budu pestovat jen pro sebe.Ale proc to kamosum rikat ze to pestuju,proc se s tim chlubit?Proste to mam od nekoho a to je dany.Byl bych blbej,kdyz bych to tak nedelal..To jste tak naivni,vazne?Pokavad uz jsi to zazila a ja taky vim o cem to je,nechapu vubec jak muzes rict ze v klidku budes opakovat stejny chyby.Proste sem poucenej presne jak to chteli.Ne napravenej,ale poucenej a to je rozdil..Zkusenostma se clovek uci a od toho zkusenosti jsou aby clovek neopakoval stejny chyby.Kdo podruhy opakuje stejny chyby je podle me debil.Takovejmhle lidem se rika optimisti?Lidi ktery tohle ctou by se meli poucit a cerpat ze zkusenosti lidi ktery to zazili.Ale stejne se na to kazdej vykasle a nanejvys se nad tim zamysli.Jo jo chybama si clovek a kazdej musi projit sam to je vseobecne znamy..Treba se nikomu nikdy nic nestane,ale treba taky jo.Pak si vzpomenete.
Mam strasny nutkani se pochlubit a proto to davam alespon sem..Sere me ze kamosum musim rict ze je to venkovka atd...Ale co se da delat...
Janísek - Tvuj kluk?Boooze...To je svine toho bych zabil..Nikdy bych nic takovyho neudelal..Moje vlastni holka me tehdy hodne pomohla kdyz bylo tezko.Prestoze jsme se rozesli tohle ji nikdy nezapomenu..No nic no..Mela instrukce co delat v pripade ze by me sebrali..A beze zbytku to splnila i kdyz moje tzv nejlepsi kamosi se na me vysrali,nebyli radsi doma a nebo se zdejchli..
2janisek>>no tak to je hustota kdyz uz te potopi i vlastni kluk tak to je do nebe volajici idiot bez naroku na obcanku>>>mas holt smulu devce at uz se ti dari opravdu cumim ceho vseho jsou lidi schopny....me natreli vsichni my kamosi(az na 3 a ty jsou mymy kamosi dodnes a nebal bych se jim ukazat pole) nejvic me natreli ty nejlepsi pouze ze sobeckeho duvodu aby se jim nic nestalo a meli klid proste svine prevleceny za kamarada je to potreba lisit od pravejch kamaradu ty jsou k nezaplaceni a pravdou je ze v nouzi poznas pritele a to DOSLOVA A DO PISMENE!!!
deth. - Prave o tom to je..Ty nejlepsi kamosi vetsinou vsecko vyblejou.Bojej se o vlastni prdel.Ale zjistit dopredu komu verit muzes a komu ne je prakticky nemozny.Nerikam ze kdyz by me treba vylozene mucili nereknu nic.To myslim nedokaze rict nikdo.Ale "humannim" metodam a par ranam nasi policie se odolat da..
to je strašne ja sa začinam dostavať normalne do stresov.....
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
2jahudka>>haha chlape jak kdybys mi mluvil s duse jestlize v cr pestuju indoor nesmi to vedet ani ten nej kamos maximalne clovek se kterym pestis ste li 2 a tam se kruh zavira>>presne chapu jak to cloveka nutka se pochlubit nejde to tak aspon ten grower ze mamepostupem casu zjistis ze na tom groweru se na to aspon kouknou lidi ktery nezajima se jen 2 hodiny tlemit ale lidi ktery ocenej krasu rostliny hele bejt v cr delam to stejne jak ty (ten skunk jsem koupil v brne sehnat vam ho nemuzu a na speka jen opravdovyho kamarada a nekam kde o tom ostatni nevedi>>sem se radsi odstehoval to nejni zivot chybi mi to vsechno ale v krimu to moc neroste takze co dodat....... jojo je to pakarna ta prohibice
2 jahudka>>mash pravdu ze se to vytypovat opravdu neda ty co sem si myslel ze by nebonzovali bonzovali nejvic>>a naopak "nastesti"uz vim kdo odolal a kdo ne a podle toho jsem se zaridil taky bych asi neodolal naky megamuceni ale ty jejich suchy ranky a vyhruzky me spis totalne nasraly nez aby pripustili moznost kolaborace jen jsem si rikal pockej ty zmrde az te jednou propustej od fizlu>>vim kde bydli a stale cekam>>pomsta bude sladka ne jen si delam, prdel
deth. - Bych taky z tohohle statu nejradsi vypad ale mam tu vsechno..Kdysi jsem chtel vypadnout protoze mam rad teplo tak to mela bejt krasna Australie.Bohuzel kvuli babe jsem zustal tady.
Jinak s lidma samozrejme pohulim to je normalka ale sdelovat jim ze mam indoor by byla absolutni blbost.Mam v tom jeste vetsi vyhodu protoze to nemam primo doma takze ke me muze prijit kdokoliv
Kdyz by me nahodou sebrali tak se to dozvite,protoze jsem uz dal nekomu instrukce aby dal vedet co se stalo.Nekomu by to mohlo pomoct aby videl ze nekoho opravdu zabasli.Kazdopadne si rikam ze by prece nesli po 3 kytkach.Jenze zname svy lidi.Nejakej blb si bude chtit udelat karieru a je to.Kdyz jsem videl jak nekde slo cely komando pro jednu planou rostlinku rostouci v parku ani bych se tomu nedivil.
Uz aby jednou byla legalizace.Doufam ze se toho dozijeme ale podle me nebude driv jak za 10let..Komunistum stoupaj preference a co bude pak nikdo nevi.Mozna apokalypsa...
Jahudka:
Sorry, já to pochopila jako že sám a sám. A tím jsem chtěla říct, že neumím být sama. jako že si sama zahulím, aby mě náhodou někdo nenatřel. Mám kamaráda jen jednoho a spoustu let. Nikdy jsem jeho pole neviděla a taky proto nikdy neseděl. Zbytek jsou chvilkoví známí, co rádi hulí ( až na 2lidi), jsou shnilí pěstit, nebo je pro ně lepší říct, jestli nemáš na prda a neriskovat svůj krk.
No - měl mě hlídat a vykašlal se na to. Už bylo pozdě někam utíkat.
Death:
Mylím, že se mě daří:-). chce to ale hodně pokory a dřiny, aby člověk ten cejch trochu zamaskoval. Naučila jsem se s tím žít. Co se stalo už nikdo neodpáře. Tak to je. a myslím, že kdyby po mě tužili, tak už mě dávno mají:-))))