Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja s tim nazorem ze nedegeneruje nesouhlasim.Loni jsme to zkouseli z PPP od nirvany,rizek z matky byl ok,matka vice nez dobra viz http://grower.cz/home/potw.php?a...w&photoid=59548 ,dal jsem jej kamaradovi a ten si z nej udelal jeste jeden rizek,ten puvodni co jsem mu dal byl ok rostl normalne.Ale ten co z nej udelal hruza.Listy a rust zdegenerovane,misty jednolistky,celkove se listy nepodobali marihuane,kvet silene ridky proste totalni degenerace,takze si myslim ze spis zalezi na genetice.Ale s jistotou bych se do toho nepoustel.
Drevo-Kocur - Z prispevků tady jsem si udelal vlastne stejnej nazor.Takze by se to dalo shrnout tak,ze matka starim sama degeneruje a kvalita se tim padem meni.Pokavad z takovy matky budu delat rizky,tak tyhle rizky budou mit stejnou kvalitu jako puvodni matka urciteho stari.Nebo takhle - Kdyz udelam z matky stary 10let rizek,mel by mit horsi kvalitu nez z matky stare 1rok,ale kvalita bude stejna jako u te 10 let stare matky.Pokud z rizku z matky stare 10 let udelam matku,tak rizky z te matky z rizku budou mit stejnou kvalitu jako puvodni 10 let stara matka.Alespon tak jsem to pochopil.Takze rizkama z rizku by se vlastnosti menit nemely,ale hlavni zmeny genetiky pusobi tedy stari rostliny?Mno tak jsem to pochopil ja a zda se mi to celkem logicky.