Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Řízky z řízků
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
bassman
Stálý Člen

Karma uživatele bassman - 84% PěstitelskáKarma uživatele bassman - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Ja s tim nazorem ze nedegeneruje nesouhlasim.Loni jsme to zkouseli z PPP od nirvany,rizek z matky byl ok,matka vice nez dobra viz http://grower.cz/home/potw.php?a...w&photoid=59548 ,dal jsem jej kamaradovi a ten si z nej udelal jeste jeden rizek,ten puvodni co jsem mu dal byl ok rostl normalne.Ale ten co z nej udelal hruza.Listy a rust zdegenerovane,misty jednolistky,celkove se listy nepodobali marihuane,kvet silene ridky proste totalni degenerace,takze si myslim ze spis zalezi na genetice.Ale s jistotou bych se do toho nepoustel.

Old Post 25-08-2006 v 05:15 AM
bassman je offline   Profil uživatele bassman   Find more posts by bassman   Foto galerie člena bassman   Click here to Send bassman a Private Message   Add bassman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Drevo-Kocur - Z prispevků tady jsem si udelal vlastne stejnej nazor.Takze by se to dalo shrnout tak,ze matka starim sama degeneruje a kvalita se tim padem meni.Pokavad z takovy matky budu delat rizky,tak tyhle rizky budou mit stejnou kvalitu jako puvodni matka urciteho stari.Nebo takhle - Kdyz udelam z matky stary 10let rizek,mel by mit horsi kvalitu nez z matky stare 1rok,ale kvalita bude stejna jako u te 10 let stare matky.Pokud z rizku z matky stare 10 let udelam matku,tak rizky z te matky z rizku budou mit stejnou kvalitu jako puvodni 10 let stara matka.Alespon tak jsem to pochopil.Takze rizkama z rizku by se vlastnosti menit nemely,ale hlavni zmeny genetiky pusobi tedy stari rostliny?Mno tak jsem to pochopil ja a zda se mi to celkem logicky.

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 25-08-2006 v 08:15 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:08 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás