Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ten posledny idem nahradit tym co je na prispevku c 50 a fotka c 1 to je veci a ten pod je mensi... Mam Dva dove v rohoch skrine na fukanie do skrine ale bezi iba jeden lebo ten druhy robi strasny hluk... idem ho nahradit... a uvidim..ako to bude...aku teplotu tam mam prisposobit 30stupnow..??? Potom mam jeden Hore na odtah velky..ale asi dam dole este jeden na odtah niekde medzi tie dva ... ved to nakreslim za chvilku...
hoj taky sem zacinal a mel stejnej problem ale rostliny se tolik nevytahovaly..
jinak nedavej vetraky na sani ale na vyfuk !
sani je zbytecny na teplotu a hluk to dela taky na vic!!
no moje rada dole po stranach pasivni diry....(sani)
kup si stinitko s odtahem a odtah namir alu-flexem do stropu!
popripade nakej otocnej na ofuk
jo a snizis hluk kdy bys pridelal ten vetracek na odtah stinitka a ve strope by prochazelo jen flexo...
nOrToN33-stonky klidne opravdu zahrabni.Nic neshnije.No a 33 je hukot.Je to naprosty maximum.Dej tu lampu dal nebo zlepsi odtah.Nejlepsi je koupit zvlhcovacku.Ta ti srazi teplotu o 3,5 stupne.Ja mam lampu 400w 25cm nad kytkama a je tam 25-28 a v mistnosti je nejakejch 26,6.Kolisa to samozrejme.Taky ti srazi teplotu ventilator kterej honi vzduch jen ve skrini.Jeste neco o tech sacich dirach.Zadnej vetrak na sani nedelej.Udelej dole 2 diry kazdou o stejnym prumeru (ploše) jako mas odtah ze skrine a uvidis ze to bude lepsi (pasivni sani by melo mit 1,5 nasobku plochy odsavaciho otvoru jinak rapidne snizujes vykon odsavaciho ventilatoru tak proto ty 2 diry.Je to mnou vyzkouseny tak tomu muzes verit).Odtah dej samozrejme nahoru.
Vidim ze jsme to rozjeli priblizne ve stejnou dobu tak muzeme alespon obcas srovnavat.Jsem malinkej kousicek dal.Dyztak obcas mrkni do myho trydu.Dost to tam rozepisuju.Treba by se ti mohlo neco hodit.
A tu je este jedna ... dnes mi vysli dalsie dve krasky,,,,...ako na tu vlhkost..a s tou ventilaciou som to nepochopil...Dnes idem asi kupit flexo hlinikovu ruru na odtah....a tie ventilatory mam vsetky dat na odtah ..__???? Pls Help...
nOrToN33-zahrabni ty stonky.Tahne se ti to jak tejden.Vlhkost udelas bud zvlhcovackou nebo namoc perlit a dej ho tam do misky nebo tam poves mokry hadry.Ale i tech 40 proc vlhkosti je rozhodne nezabije.Mas to na to ze jsou 7 dni v rustu porad hrozne malinky.Nechci ti sem srat fotky ale ja je mam po sesti dnech rustu a nektery maj uz 2 patro a klube se tam treti.Rozpeti listu u nejvetsiho mam 6,5 cm.Radim ti zahrabni stonky,dej tam ventilator na michani vzduchu v pestirne a pokavad to pujde s teplotou dej niz lampu.
Na to meneni co pochopit... Vsechny vetraky na odtah nahoru, dve diry mo stranach dolu, jako pritah, vetraky tam sou fakt zbytecne..., a hodlil by se ti nejaky obych. vetrak, kterym budes foukat od kytek...
Nemáš náhodou v místnosti volný průduch do komína. To je vůbec nejlepší odtah a kytku u 250 Watu můžeš mít 3 cm od CT. přitom euro 2 větrák stací na polovicní výkon a smrad jde pryč ,žádne filtry ATD . Doporucuju všem co mají tu možnost.
Naprostej souhlas se seba.Blby je ze tuhle moznost ma malokdo.Komin je naprosto super vec i kdyz je zase pravda ze v lete nekdy dost blbe tahne.Ja to do komina samozrejme dal...
Myslim ale ze nOrToN33 tuhle moznost nema.Kdyby tuhle moznost mel snad by to dal do komina automaticky..
cafte zahradkari.... Uz sa mi tvori 3 rad listkov a chcem sa spytat ze kedy to mam zastrihnut...???Pripajam aj foto...uz su presadene... konecne som dostal teplotu na 32 zatial a zajtra idem spravit Neaky poriadny odtah a dufam ze navod na tlmic hluku co som tu nasiel tak funguje...ak hej mam vyhrate...tak ako s tym strihanim..???Prave su v 8 dni rastu...