Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych poprosit o radu,když tady řešíte teplotu v pěstírně.Koupil jsem Thermo-hygrostat s 2x2 triakovým regulátorem a nevím kam ho mám přesně umístit v pěstírně.V instalaci se píše 1,5 metru od podlahy v místě s dobrou cerkulací vzduchu,což je o.k,ale v okolí nesmí procházet žádné vedení ke spotřebičům s indukčním charakterem (zářivky) atd,aby přístroj nepracoval chybně nebo aby se nevymazala data?
2thebestking: tak to asi budeš muset vycházet z toho, v jaké vzdálenosti uvádějí, že nesmí to vedení bejt. Jinak zkušenost s tím nemám žádnou abych ti řekl co to snese a co ne.
Původní příspěvek od snark genium - nejlepší je odtah do komína - nebo vysklít tabulku okna a nasadit překližkovou desku s dírou a přírubou přikrytou tahokovem a natřenou bílym balakrylem aby to bylo nenápadný
a jak bys to vyřešil v paneláku?nemůžeš přeci rozbít celou tabuly :-).ten návod je určitě do rodinného baráku s malejma oknama ne?já to mám bohužel s místnosti a odtah také do místnosti,ale funguje to.jenom musíš celou dobu větrat :-(..
jake maximální teploty může dosáhnout sodíková výbojka tesla SHC 250W?
hreje strasne a ja mam skrin integrovanou v nabytku tak aby mi to nechytlo mam podomácku vyrobenou cool tube ale značně s ohledem na slovo po domácku .)
Původní příspěvek od snark manhunt - v panelákách bejvaj díry skrz panel ve špajzce - nebo se dá taky tabule vrtnout.
To máš sice pravdu že je díra v kuchyni ve špajzce,ale když to máš v jiné místnosti než je kuchyň tak ten odtah stejně nemůžeš táhnout po celém bytě s místnosti do místnosti.A jak si představuješ udělat díru do okna tak,aby to z venku nešlo vůbec poznat?????podle mě to nejde vyřešit i když by to byla pecka.Taky sem přemýšlel že by stálo za úvahu udělat extra díru do panelu skrz,ale myslím si že by to bylo strašně moc nenápadný:-(.....nevím jak to co nejlépe vyřešit:-(
Původní příspěvek od snark
genium - nejlepší je odtah do komína - nebo vysklít tabulku okna a nasadit překližkovou desku s dírou a přírubou přikrytou tahokovem a natřenou bílym balakrylem aby to bylo nenápadný
Co v případě rodinýho domu s eurooknama - celá půlka okna je z jedný tabule izolačního dvojskla (mezi sklama je vakuum nebo argon)?
Přípojka na komín je na vstupní chodbě ve výšce očí a ještě by se muselo vrchem vyhejbat 2 dveřím. Dělálo by to asi 6m potrubí myslíš že by to TD 350 profouklo bezproblémů? (momentálně tam je 250w, ale počítám s případným čtyrkilem)
MANHUNTT - udělat díru do panelu není podle mě problém na balkóně, obzvlášť lidi ve vyšších patrech, když tu díru udělají někde u podlahy, tak na to nikdo nemůže přijít, ale asi by to byla pořádná fuška, řezat výztuž .......
má to ovšem jednu podmínku, nesmí ti na ten balkon koukat dalších 10 000 spolusídlištňáků
Neson,jo to si docela dovedu představit udělat díru na balkoně,ale když nemáš balkon a ještě k tomu nebydlíš nějak vysoko.........tak to asi nepůjde????
Manhuntt: hele kdyz se mrknes na FAQ tak tam pisou, ze idealni teplota je 20-22°C.I v navodech od seedbanek je ze optimalni teplota je 22°C. Takze uvidime jak pojedou
myslite ze muzou jet vetraky nonstop? jako ze tam porad vali vzduch tak jesli to kytka stihne spotrebovat ja tak us jedu dva tydny a zatim to roste idealne