Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Technika nezakona neni akorat je povinnost hlasit pesteni na plose vetsi ne 100m2 alespon jsem to kdysi nekde cetl, jestli se mylim tak mne opravte, alejako droga marihuana se myslí rostlina s obsahem THC vetsim nez 0,3%.
ale je ,je... myslim ze na juznom slovensku ale su strazene.
mimochodom ,vratenie konope naspat do prirody -dobry napad aj sme to robili-kamarat v blave kupil technicak za 50sk-1000semien a rozhadzovali sme to po prirode
Mám stejnou zkušenost jako Fiky-Thc. Někdy v osmadevadesátém nebo devětadevadesátém roce jsem nakoupil konopná semena v jedné prodejně s "alternativní" výživou, několik z nich zasadil a byly z toho více než dobré rostliny. Zkuřovaly opravdu poctivě. Tomu říkám lidová cena, několik tisíc kvalitních semen za 29,- Kč Dnes už bych to ale asi nezkoušel, je totiž pravděpodobné, že už se na trh opravdu nic s větším obsahem THC než ony 0,3% nedostane...i když kdo ví
Jinak rozhazovat po krajině vědomě semena techniky je opravdu velice slabě řečeno kontraproduktivní. NEDĚLEJTE TO!
Původní příspěvek od Tetrin No, já sem jako debil vybíral z ptačího zobu konopný semena, tak sem si řekl, že zkusim, co z nich bude.Jinak se nebojte mám to na zahradě, takže jak uvidim náznak samčích květů, tak to podseknu. Možná toho bude dost na provazy a pár košil...
To jako že se na tom provaze pak zhoupneš a košili budeš mít do rakve?
Ani na varenie
To je akurat pre andulky,.....
Mozno chemickou extrakciou ale potreboval by si odhadujem 100g aby si mal stavy ako po 0,5g nejakeho normalneho outdooru.Tym nemyslym nejaku pecku ale nieco co ti vyrasta zo semien co sa ti uz po 3x vysypalo na policku.
Are you crazy?
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."