Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
paráda o5 si dokázal že to umíš a já se mohu podívat na svoje děti tak jak mají vypadat bouhžel jedu hlínu a tam takového vysledku nedosáhnu tak alespon díky tvému umění se mohu kochat jinak dal bych ti K ale máš jich dost
Tak tomuto poviem kvalita, presne takto to ma vyzerat. NAADHERA. 1st class:-) To bude velmi kvalitny pohul K+. Inak tebe odporucam skusit semena Amnesia Haze, alebo ak vies zohnat z hollandu, tak Arjan's Haze, najlepsie na trhu. Drzim palce na dalsi pokus a este raz zdavam holt..
Tak máme další týden za sebou a přinášim nějaké fotoVše je při starém,jenom EC jsem vyhnal na 2.90.Tuto hodnotu už nechám do konce týdne a pak udělám poslední proplach vodou a příjde na řadu flushingNa vodě to nechám max.7 dní a po této době už budu konečně kosit.
------------------------------------------------------------------------------------
:b
ravo:
Původní příspěvek od vlček 2 manhuntt: ha tak konecne sem myslel ze na co sahnes to se ti powede no ale qeci mas matkarnu? mysim ze w twym pripade by se to docela wyplatilo
čusVLKU tak matkárnu asi potřebovat nebudu jinak příští várka je zatim TOP SECRET
užasné jsi borec a ty kytky jsou ještě lepší než tvé umění
vážně jsem na G lepší neviděl myslím z domácí sceny a nehodnotím výnos ten mně nezajímá!!!!!! jinak musím říc že ŘEZY MADE IN HARY tě nezklamali ani v jedné tvé sklizni zřejmně slušnej odíl no taky se co nevidět pochlubím jeho drobečkama jak je on nazívá tak čest a hodně zdaru ve ČTVRTÉ SKLIZNI UŽ SE TĚŠÍM jo a K+ hm tak nic musím se podělit snad bude s kým