Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od pildo ako zistis indukcnu zataz? len tak by ma to zaujimalo, na strednej sme sa to nejak neucili a to sme mali zameranie automatizacna technika - mechanik elektronik
inak ak sa ti chce tak to daj aj do toho druheho threadu od citymana
To byl jen odhad. Spocitat pro skrin jak se jevi jako indukcni zatez, to bych neumel. Asi by se tam resil nejaky ten ucinik cos fi, atd... Proste je tam vyznamna indukcnost, tak prohlasim spotrebic za indukcni charakter a beru ho, ze je indikcni zatez. Coz pro 400W vybojku zaokrouhlim nahoru na 2A. :-) Mozna je to prilis velke zjednoduseni a ja jsem uplne vedle.
Tak hnojivo asi zacalo ucinkovat, listy jsou nejake jine a divne. Takove lehce zihane, uz ne zlute sice, ale i tak se mi to nelibi. Navic jsem nejspis objevil plisen na te nejvetsi a nejzdravejsi kytce... k certu. Teploty mam 13-31 stupnu a vlhkost cca 30%.
to Sinuhet
400w vybojka ti zere max 1,82A. tu indukciu by mala byt odstranena tym kondikom. teda aspon myslim. kondik sa dava aby sa filtrovalo napatie. skusim doma pohladat stare zosity (ten cos mi nieco hovori ale fakt neviem uz co), niekde sme to mali ale neviem ci sa to volalo indukcna zataz, lebo mi to nic nehovory.
2 cityman
no to rucne spinanie je dost na hov.., co sme mali s kamosom pokusnu skrin na intrakoch tak sme to tiez tak robili.ono ked sa pilo tak sa zabudlo vypnut, rano sa zaspalo tak sa zabudlo zapnut... , proste nepravidelny rezim, navyse sa to opelilo. vysledok bol absolutne o nicom. dali sme speka a max sa z toho tocila hlava. ale aj tak sme to fajcili, len pre ten pocit
to citiman : 13 - 31 st ? to je docela velkej skok - stresing kytí
já jsem měl podobnej problém,koupil jsem prostorovej termostat + topení a daří se mi to udržet mezi 15-25st (varuju před levnejma šmejdama do cca 600kč)
400/220 = 1.82 jenomze 400w je asi jen vykon vybojky, ne jeji prikon. Ono to zere o neco vic. Pri 450W je to neco pres 2A.
moze byt. kua nejak uplne zabudam veci co nam tlacili do hlavy. myslis ze tych 50w sa meni len na teplo a 400 je svetlo? u klasickych 100w ziarovkach sa priblizne 90percent meni na teplo a len 10 na svetlo. neni to tak aj pri sodiku, ale v pomere okolo 70:30? (pomer len tipujem)
Tak jsem tu zas 6. tyden kvetu zapocal, vypadaji pekne. Jen asi musim pritvrdit v hnojeni, lehce zloutnou. Vysadil jsem tak caste zalivani, ale po jednom dni bez vody povadly listy, takze jedu opet kazdy den ale malo. Hnojim jednou tydne vyse uvedenym.
Jine podminky? Nevim. zvlastni. U te nezastipovane rostliny jsou listy mohutne, ale u tech dvou jinych jsou tenke... jsem zvedav na vysledek, jestli to bude podobne s chuti a vuni.