Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
První den po přečíslování klesl počet přístupů na Grower skoro o 70% , takže je vidět, že to nějakým lidem dělá trochu potíže. Nechci z toho dělat vědu, protože neděle občas bývaj slabší, ale takhle jsem to ještě nezažil.
Je docela zajímavý to sledovat a Grower už byl i šestej (a teď si nejsem jistej, jestli né pátej, ale nechci vás mystifikovat ).
Pravidla hry jsou jednoduchá, musíte se hodně připojovat (samozřejmě na Grower ), ať trochu doženem ty měkkýše nad náma .
No jo, ale přece jenom sedmý místo je celkem cool, ne??? Jo a jinak s tím přečíslováním.... to se časem spraví :-))) Teď už ale asi fakt za chvilku vytuhnu. Je 0:57 (což ostatně vidíte podle času tohodle příspěvku) a mě se tady totálně zavíraj oči. Dneska sme s kámošema zůstali na vejšce, protože máme zítra přednášku ráno od osmi a nechce se nám pádit domů když už zítra potom jinou nemám.... takže tady sedíme na netu a čekáme do osmi, až budeme moct valit do školy a pak hurá domůůůůů!!!!
no když tak vidim tu návštěvnost, tak je mi z toho trochu divně, koukám, že stránky jsou už docela hodně známý, a tak se divim, že už fízlové nevyvíjej nějakou aktivitu aby tyto stránky zmařily, což je dost divný
nebo mě napadá druhá věc, a to, že nás bedlivě sledujou a stopujou, a zjišťujou vod kuď se připojujem a kdo vůbec jsme, a pak nás všechny sejmou...
ale snad zatim nikoho z groweru nesejmuli, nebo o někom víte???
to gizmo:
Návštěvnost už je od včerejška zase v cajku a hází to denně slušných 700 připojení +-, což je velmi pěkné číslo, když vezmu v úvahu, že to ještě nedávno bylo kolem pětiseti připojení . A pevně věřím, že to bude už jen lepší a lepší
to oton:
Jsem netušil, že taky patříš mezi stíhaře . Uznej sám, že všechny si nás do parády určitě vzít nemůžou a pochybuju, že maj vůbec prostředky na to, aby ve dne v noci sledovali nějakej server o pěstění. Možná to chvíli šmírovali, ale když zjistili, že se v bazaru neprodává marihuana, ale lampy, tak to zabalili .
P.S. Já se stejně jednou naseru a hodím do galerky fotku, kde pózuju vedle svýho hermouše, abych vám dokázal, že se tady stresujete zbytečně . Minule jsem o tom dlouho přemýšlel, ale vy byste si určitě mysleli, že to dělám, abych nahrabal karmu .
Krom toho psilos se taky nějak zvlášť nezakrýval a ještě furt přispívá (teda jestli bengům neprozradil svoje heslo ).
Bez zajímavosti není ani BPM indikátor v Reflexu č.40: "Podle služby Navrcholu.cz, zaměřující se na měření a vyhodnocování návštěvnosti internetových stránek, vévodil v letních měsících kategorii Zemědělství server Grower.cz, tedy magazín o pěstování konopí. Zdravíme všechny zemědělce!" Indikátor má pochopitelně hodnotu +
Tak vás tu zase po čase zdravím; s překvapením kvituji, že grafíky ještě pořád někoho zajímají, a tak i jako symbolický pozdrav svému kamarádovi GreenBalls přidávám novou sérii. Takže jako obvykle nejprve počet členů s různou mírou aktivity (celkový počet, počet členů s alespoň 1, 10, 100 příspěvky):
A sakra, udělal jsem je tentokrát nějaké velké. No, nedá se svítit. Takže opět vývoj aktivity - počet členů s alespoň jedním příspěvkem dělený celkovým počtem členů:
Dobra prace ALE chyby mi graf - pocet registrovanych clenu za den (vlastne by mel vypadat jedna strana grafu - cislo kolik se za den prihlasilo novych registrovanych clenu,druha stranu grafu - den napr. 2.7.2002 zatim 3.7. pak 4.7 od zacatku mesice do konce mesice ) !!!
mozna by sem nekdo s tech co to umej s grafama mohl zase neco soupnout.posledni dobou se nam to tady rozrusta dost dobrym tempem.radost pohledet.co vy na to????
I cannot be held responsible for the actions of others!!!!...
You can never find the best spots!!Thats way they are the best.....
Ubi aquilae Volant ,ibi est libertas
ten první grafík ukazuje krásný příklad exponenciály...
z toho dalšího grafu jem nějakej tumpachopvej: asi 55% členů má nula příspěvků... celkem překvápko, ikdyž na druhou stranu je pravda, že těch aktivních členů (aktivních přispívatelů) taky moc neni. a to neberu z toho grafu, ale jak se mění jména u příspěvků
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Jistě je zajímavý vidět jak se to tu vyvýjí...
Ale úplně nejvíc by mě zajímal graf s počtem opravdu aktivních členů (přecejen sme fórum, takže nejenom číst ale občas i nějakej ten příspěveček přihodit neni na škodu )
Tipnu si, a možná ani nebudu tolik přehánět, že nás není víc než 500 aktivních. A těch opravdu aktivních tak do 200.
Hodně hrubej odhad, beru to spíš podle toho jaký vidim nicky se tu v diskusích opakovat.
Kdyžtak nahoďte jiný čísla jestli myslíte že se pletu opravdu hodně moc
Klidně bych takovej graf i vytvořil a přidal ho sem ale zaboha mě nenapadá kde pro něj vyčíst informace.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
jo, jen tak dál, sem rád že se o to tady nekdo stará, třeba se vám zdá, že kecám, že sem tu teprv krátce, ale já už jakou dobu chodil na grower, hlavně předčítat a pro rady, ale zaregistroval sem se až nedavno, nezlobte se že to sem píšu, ale já se momentálně neovládám páč sem z******j jak k***a , a nejsem schopnej najít jinej thread