Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jedna otazka zafaral jsem do toho sázení do kukuřice.. nechápu jak to, že vám to nesklidí??! přece se kukuřice pěstuje do 7 měsíce ne?
Neexistuje cesta správná, protože všechny cesty jsou irelevantni, kvůli své subjektivnosti.
Neexistuje ale ani cesta špatná, protože každa má svůj cíl...Tryskomyška
Je tu kopec krasnych a potentnych odrod s casom zberu polka augusta (srpen) az zaciatok septembra (zari) ako naprikla Mighty Mite, Guerilla Gold,, Dutch Treat, Lowrider, Early Bramble a vela dolsich a samozrejme kopes nonamov je velmi silnych a zaroven velmi skoro dozrievaju. Tieto by som kludne dal do kukurice a samotnu kukuricu ked uz to tam mate vidim ako idelane miesto pre pestovanie.
Durban je trosku sibal, ma cas zberu neskory sept. (zari) az niekedy v oktobri (rijen) takze pokial nie je rok ako minule kedy bola kukurica na poliach extremne dlho by som ho tam skutocne ako tu uz zaznelo nedaval.
kukrůza není vůbec špatná, ale je nejlepší na tvé vlastní zahradě. koupíš si pytlík kukuřice vyseješ obdelník a dovnítř nasereš 20 rostlin a jseš zavodou ještě několik let. Nikdo ti na to nepřijde. necháš pobíhat po zahradě vlčáka a máš jistotu.
Varan
Nebyl bych si zas tak jistý, vím, že u nás v kraji byl před časem případ, kdy borcovi přišli cajti na pole pěstované úplně stejným způsobem, jakým popisuješ, také pěkně na zahrádce mezi kuku, nevím, jestli jel v dýlu a měli na něj počíháno již déle nebo jen doplatil na nějaký teplý bonz. Jistotu, že o to nepřijdeš, nemáš nikdy, až když si to všechno zkouříš, tak můžeš být klidný...
tak vidim ze nejsem sam kdo jede Durbana.A to je dobre .Pro tenhle rok zkousim konkretne Durban Poison x Skunk#1.(African Seeds,klicivost 9/10).
Jednu kytku jsem obetoval na mensi bonzaj experiment.
Mam docela obavy aby z toho byl alespon nejakej vynos/z te bonzaje/
vice zde: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=16307
No jaxem rikal, ze ctyrech seeds vyklicili vsechny, ale včera sem uz vytrch tretiho samce, tak doufam, ze ta posledni rostlinka bude samice....ty vole fakt sem necekal tak silnej neuspech...
Indicky-konopi : To je docela hustej pech, co máš za substrát, nemáš kytičky tak v trošku kyselým prostředí, to že taháš jednoho samce za druhým by tomu odpovídalo. Měřils PH?
Mno a jinak jsem se na svoje plánovaný políčko u lesa vyprd, nestíhal jsem, čas prostě běží až moc rychle, ale o to víc se věnovalo políčku , které máme u kámíka u něj na zahradě, letos to bude durbanový hájek
Jsem no to zwědavej, až najdu kabel k foťáku
Člověk když je na sračku a něco někam dá tak potom se to těžko hledá, ale to určo víte z vlastní zkušenosti.
Takže později se s vámi podělím o pohled na zatím spíš háječek.
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
Obel: no pockej vole, nejsem zadnej amater, dal bych to za vinu spis seminkum nez půdě...mam nejakej substrat pro kaktusy+ perlit, keramzit a masokostni moucku...PH sem nemeril, ale nejaky ty papirky na to mam, ale nejak necejtim potrebu neco zmerovat...Ten posledni Durban uz je stejne v uplne jiny pude nez byl, takze to nejak neovlivnim....vlastne jo, staci sehnat dolomit a pak neni vo cem....ach jo ja sem linej Ted me jeste napadlo, ze vlastne vsechny skunkofky byli a ted nejaky jeste sou v uplne stejny hline jako byli durbany a tolik samcu z zadnyho modelu nebylo...mozna z blue berry, ale to byla BB v uvozovkach, protoze to je vod nejaky slovaka (WEIDER) tady vocad z groweru, a timto ho chci i vlastne pozdravit a este jednou mu podekovat protoze je to kurwa peknej SHIT a ne Blue Berry, mamrde jeden....
indicky konopi: tak přeju hodně zdaru ať už žádny samce netaháš, já mám letos DP ala Dutch passion, a zatím klíčivost 9/10 a "zatím" žádnej samec není, a doufám že ani nebude, nejsou to sice fem. seeds, ale doufám že to vyjde a žádnej nebude. kdyžtak zkus tu půdu změřit, jestli se ti bude chtít, a v nejhorším případě ten dolomit zajít koupit, ale ještě ryhclejší než dolomit je udělat takovou hodně málo koncentrovanou zálivku z vápna, je to potom fofr, ale musíš si dát majzla abyse to s vápnem nepřehnalo, v zásaditej půdě ti to poroste taky na h**no.
PEACE
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
Mam letos sazeno DP,Poisson1 a šamana ve skleníku,nejlíp de ten Poisson 1 kupodivu.Z 10 semen Durbanu vylezlo 6,sadba od Dutch P.Dou jako blázen,ale jen 3 se začínaj větvit tak mam obavu že zbytek se vysamčí.No uvidim.Je tu na začátku foto DP,je to nádhera,jsem zvědav jestli taky docílim takovej výsledek.
tak já se letos taky přidávám do klubu DP semínka od nirvány,klíčivost 9z10,mám zasazený 2kousky zbytek se rozdal kámošům a záhonek doplnil 2x holands hope taky od nirvány.
takže přeju všem ať to roste.M.
to mury-Vim že se to sem nehodí ale chtěl bych se zeptat jak ti de ten holoand hope,jestli ho máš venku,kámoš ho skusil letos,a zatim je to mizerka,drží se zuby nechty řekl bych.Klíčivost 4 z deseti,Dutch P.
Jelikož sem letos zasadil durbánek,tak sem musim pustit jednu fotku,je teda tejden stará,ale docela se povedla.Už sem ji sice do jednoho fora dal,ale to nějak umřelo,tak to dam ještě sem.Prvních pět kytek zepředu je durbánek,řekl bych že se mu daří.Jsem docela zvědav jestli se mi podaří vypěstovat tak pěkné sekvoje s nádhernejma palicema jako sem zde viděl na začátku.Jo,druhý foto je pokus o detail.
Omlouvam se ,ale foto neni,jelikož sem nějak nepřišel na to jak to do příspěvku přesunout z galerie,ale kdyby měl někdo zájem tak se tam stačí mrknout.